Βίντεο αποκαλύπτει το Nokia 10 concept με περιστρεφόμενο σύστημα 5 φακών

Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζουμε ακόμη πώς θα ονομάζεται η επόμενη ναυαρχίδα της Nokia. Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι θα έχει κάμερα με περιστρεφόμενο σύστημα 5 φακών στην πλάτη.

Θα είναι το Nokia 8 Pro; Το Nokia 10; Ή μήπως κάποιο άλλο; Σε όποιο όνομα κι αν καταλήξει τελικά η HMD Global δεν έχει και τόσο σημασία για το χρήστη. Η προηγμένη όμως κάμερα penta-lens με περιστρεφόμενο σύστημα 5 φακών που αναφέρουν οι διαρροές έχει και παραέχει.

Το concept της -αν μη τι άλλο- άκρως εντυπωσιακής συσκευής που όπως όλα δείχνουν έχει στα σκαριά η HMD Global, παρουσίασε σε βίντεο η ομάδα του TechConfigurations ανοίγοντάς μας την όρεξη.

Το βίντεο παρουσιάζει τη νέα ναυαρχίδα με κωδική ονομασία Nokia 10 και εκτός από το περιστρεφόμενο σύστημα penta-lens στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η εντυπωσιακή bezel-less σχεδίαση με Quad HD 18:9 οθόνη 6,2 ιντσών.

Nokia 10 concept, Βίντεο αποκαλύπτει το Nokia 10 concept με περιστρεφόμενο σύστημα 5 φακών

Το concept για την κύρια κάμερα στο πίσω μέρος αναφέρει διπλή κάμερα με αισθητήρες ανάλυσης 16 megapixels έκαστος, ενώ οι 5 επιμέρους φακοί καθορίζουν το διάφραγμα ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες της φωτογράφισης.

Πληροφορίες παίρνουμε επίσης για τη dual selfie κάμερα ανάλυσης 8 megapixel ακριβώς επάνω από οθόνη, τα διπλά στερεοφωνικά ηχεία, τη θύρα USB type C και τον επεξεργαστή Snapdragon 845.

Επιπλέον, οι εμπνευστές του Nokia 10 concept κάνουν λόγο για δύο εκδόσεις της συσκευής, μία με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου και μία με 8GB και 256GB, αντίστοιχα.

Το βίντεο κλείνει μάλιστα παρουσιάζοντας τρεις χρωματικές εκδόσεις του φιλόδοξου και εντυπωσιακού concept σε κόκκινο, μπλε και μαύρο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

α ωραια λεω με ενδιαφέρει…

διαβαζω μετα 6,2…. ξενερωνω… παυει να με ενδιαφέρει η είδηση!

εδω το oneplus 5 t στις 6.0 και ειναι γιγαντιαία τεράστιο…

Salmatias Daltis

6.2 ιντζες οθονη ; Ποιος πρπεει να εισαι ; ο Τιραμολας ;

Ironman mark 43

Εάν είναι έτσι ακριβώς,…. Τότε μιλάμε για το κινητό της 10ετιας. Δυστυχώς, τα κινητά αυτά μένουν στα concept συνήθως.

DimitrisT

ρε παιδια το s8 plus ειναι 6.2 και το note 8 6.3 inches…και δεν υπαρχει καποιο θεμα εξαλλου και το NOKIA θα ειναι bezz-less οποτε σαν συνολο κινητου δεν θα διεφαρει σχεδον καθολου με τα υπολοιπα κινητα τετοιου τυπου…Επισης θα επρεπε να χαιρομαστε με μια τετοια καινοτομια και να ευχομαστε να κυκλοφορησει ωστε να βγαλουμε μια ετυμηγορια

Nickolas

Καλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για ένα concept, 10x optical zoom μου ακούγεται απίστευτο σε τόσο λεπτή συσκευή αν και ποτέ δε ξέρεις, υπάρχουν διάφορες τεχνολογίες με πολλαπλούς φακούς.
Είπαν βέβαια οτι θα παρουσιάσουν κάτι φοβερό και τρομερό, τι να πω μακάρι να δούμε κάτι τέτοιο.

Ante_geia

Καλά εγώ με το μέγεθος της οθόνης δεν έχω θέμα έχω το Note 8 που είναι στις 6.3. Πραγματικά όμως μιλάμε για τέλειο τηλέφωνο άμα βγει το αγοράζω. Η ΝΟΚΙΑ επέστρεψε

Theo

Σε τέτοιο κινητό αν και η οθόνη είναι λιγάκι μεγαλύτερη της προτιμησεως μου, κανείς μια υποχώρηση για να απολαύσεις όλα τα υπόλοιπα που προσφέρει! Μακάρι να βγει. Άρε νοκια επέστρεψες για τα καλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.