Vivo: Επισημοποίησε το κινητό με in-screen αισθητήρα αποτυπωμάτων χωρίς λεπτομέρειες [CES 2018]

Η Vivo μας είχε προετοιμάσει για την ανακοίνωση του πρώτου smartphone με ενσωματωμένο αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, κάτι που έκανε πριν λίγες ώρες στο φετινό Consumer Electronics Show.

Παρόλο που ο κατασκευαστής επισημοποίησε την πολυσυζητημένη τεχνολογία, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο smartphone.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία που ανήκει στον γιγαντιαίο όμιλο BBK Electronics μαζί με τις Oppo και OnePlus, γνωστοποίησε πως το επερχόμενο κινητό θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία της Synaptics και συγκεκριμένα το chip Clear ID FS9500 για την ανάγνωση του αποτυπώματος μέσω της οθόνης. Όταν ο χρήστης θέλει να χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη βιομετρική μέθοδο, τότε η περιοχή στην οποία καλείται να τοποθετήσει το δάχτυλο του φωτίζεται. Μέσω αυτού επιτυγχάνεται και η “επικοινωνία” με τον αισθητήρα. Σε γενικές γραμμές όμως, κανείς δεν θα μπορεί να καταλάβει πως ένα κομμάτι του panel θα είναι ευαίσθητο στην αναγνώριση του αποτυπώματος, γι’αυτό και θα υπάρχει ένδειξη τοποθέτησης του δαχτύλου.

Vivo επισημοποίησε κινητό in-screen αισθητήρα αποτυπωμάτων λεπτομέρειες CES 2018, Vivo: Επισημοποίησε το κινητό με in-screen αισθητήρα αποτυπωμάτων χωρίς λεπτομέρειες [CES 2018]

Το smartphone μέσω του οποίου η Vivo επισημοποίησε την τεχνολογία είναι ένα πρωτότυπο και έκανε την εμφάνιση του από σχετικό βίντεο. Ο κατασκευαστής υποσχέθηκε πως θα γνωστοποιήσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το bezel-less κινητό νωρίς μέσα στην χρονιά. Στην ουσία, η εταιρεία ανακοίνωσε μόνο την πολυαναμενόμενη τεχνολογία χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για την συσκευή που θα την ενσωματώνει πρώτη. Ελπίζουμε η Vivo να κρατήσει την υπόσχεση της και να μάθουμε για το πρώτο smartphone με αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη σύντομα.

Αναφορικά με το προαναφερθέν βίντεο, η εταιρεία “δανείστηκε” αρκετά στοιχεία από τις προωθητικές διαφημίσεις της Apple και προσθέτοντας κάποιες δικές της πινελιές, παρουσίασε τον ενσωματωμένο αναγνώστη αποτυπωμάτων στην οθόνη μέσω του κλιπ διάρκειας ενός λεπτού. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε στην αρχή του άρθρου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
One

Καλά μας κοροϊδεύουν οι Κινέζοι…

giannis

Η Vivo ανακοίνωσε κινητό που είχε ήδη ανακοινώσει, χωρίς όμως να ανακοινώσει κινητό….μάγκες οι Κινέζοι.

combo

Άν όντως το ανακοινώση και είναι όπως φαίνεται,τότε τους ΞΕΦΤΙΛΗΣΕ ! ! !

Theo

Καλά τα σπάει εννοείται… Αλλά αν δεν φέρει τα προϊόντα της Ευρώπη πως θα το αγοράσουμε..?:/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.