Vivo: Επαναστατικό smartphone με φωνητικά ελεγχόμενη αφαιρούμενη κάμερα

Vivo, Vivo: Επαναστατικό smartphone με φωνητικά ελεγχόμενη αφαιρούμενη κάμερα

Η Vivo είναι μία από τις λίγες εταιρείες που καινοτομούν στον χώρο των smartphones. Ειδικά στον τομέα των καμερών η εταιρεία κάνει εντυπωσιακή δουλειά. Το φετινό concept του Apex εντυπωσίασε το κοινό με την under-display κάμερα του, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον προκάτοχο του που ήταν το πρώτο smartphone με pop-up κάμερα.

Φέτος, η εταιρεία κατάφερε να κερδίσει το Red Dot Award, παρουσιάζοντας ένα smartphone με αφαιρούμενη κάμερα και όπως πάντα ενδιαφέρον συνολικό σχεδιασμό.

Μία νέα επαναστατική συσκευή κάμερας

Το smartphone της Vivo διαθέτει μία νέα συσκευή την οποία η εταιρεία αποκαλεί IFEA Camera. Η συγκεκριμένη κάμερα μπορεί να αφαιρεθεί από το κύριο σώμα του έξυπνου τηλεφώνου και να λειτουργεί αυτόνομα.

Επιπλέον, η IFEA Camera δέχεται πρόσθετα αξεσουάρ τα οποία μπορούν να αυξήσουν τη σταθερότητα των λήψεων, τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής, τις φωτογραφικές της ικανότητες, και τα λοιπά.

Vivo, Vivo: Επαναστατικό smartphone με φωνητικά ελεγχόμενη αφαιρούμενη κάμερα

Εκτός από τον επαναστατικό σχεδιασμό της και τις άπειρες δυνατότητες που προσφέρει, η IFEA Camera της Vivo υποστηρίζει φωνητικές εντολές, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Θα τη δούμε σε κάποιο μελλοντικό smartphone;

Η Vivo έχει χρησιμοποιήσει το μεγαλύτερο πλήθος των καινοτομιών της σε έξυπνα τηλέφωνα παραγωγής. Οπότε, δεν αποκλείεται να δούμε την IFEA Camera σε κάποιο μελλοντικό smartphone της εταιρείας.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 και X100 αποκτούν υποστήριξη 5.5G μέσω ΟΤΑ ενημέρωσης

Την περασμένη εβδομάδα η China Mobile ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του 5G-Advanced (γνωστό και ως 5.5G) στο δίκτυό της.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.