Vivo NEX 2 χωρίς αναδυόμενη selfie camera αλλά με δεύτερη οθόνη στο πίσω μέρος;

Vivo NEX 2 χωρίς selfie camera δεύτερη οθόνη πίσω μέρος, Vivo NEX 2 χωρίς αναδυόμενη selfie camera αλλά με δεύτερη οθόνη στο πίσω μέρος;

Το Vivo NEX εμφανίστηκε τον Ιούνιο με high-end χαρακτηριστικά και αναδυόμενη selfie κάμερα αλλά φαίνεται πως το επόμενο μοντέλο δε θα έχει αυτόν τον μηχανισμό αλλά θα “υιοθετήσει” αυτό που έκανε το Nubia X με τη δεύτερη οθόνη στο πίσω μέρος.

Το Vivo NEX 2, αν θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε έτσι, εμφανίστηκε σε φωτογραφίες στο Weibo, και δε διαθέτει το μηχανισμό για την αναδυόμενη selfie κάμερα ούτε κάποιο άλλο sliding μηχανισμό που εμφανίζει τη selfie κάμερα όπως έκαναν άλλες εταιρείες. Η συσκευή εμφανίζεται να διατηρεί τον all-screen σχεδιασμό της αναφορικά με το μπροστινό μέρος και τις διαφορές να βρίσκονται στην πλάτη της συσκευής.

Πιο συγκεκριμένα, το πίσω μέρος του smartphone της Vivo φαίνεται να διαθέτει τρεις κάμερες σε οριζόντια διάταξη και μια οθόνη η οποία δείχνει να είναι πλήρως λειτουργική και λογικά όταν θα θέλει ο χρήστης να τραβήξει μια selfie, θα ενεργοποιεί την εφαρμογή της κάμερας και θα βλέπει τον εαυτό του μέσα στη δεύτερη οθόνη.

Η Vivo δείχνει πως θα χρησιμοποιήσει τον ίδιο τρόπο για τη λήψη των selfie φωτογραφίων με αυτόν του Nubia X το οποίο δε διαθέτει selfie κάμερα και αυτό γιατί ο χρήστης μπορεί να τραβάει αυτές τις φωτογραφίες με την κύρια διπλή κάμερα στο πίσω μέρος και να βλέπει το αντικείμενο της φωτογράφισης στη δεύτερη οθόνη κάτω από τις κάμερες.

Με αυτόν τον τρόπο φαίνεται πως θα λειτουργεί το Vivo NEX 2 για το οποίο είναι νωρίς να είναι γνωστό το οτιδήποτε έχει να κάνει με τεχνικά χαρακτηριστικά, τα οποία αναμένονται να είναι επιπέδου flagship, όπως έγινε με το πρώτο Vivo NEX.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.