Vivo NEX Dual Display Edition: Επίσημο με δύο οθόνες, χωρίς selfie αλλά με τριπλή κύρια κάμερα, Sd 845 και 10GB RAM

Vivo NEX Dual Display Edition δύο οθόνες 10GB RAM, Vivo NEX Dual Display Edition: Επίσημο με δύο οθόνες, χωρίς selfie αλλά με τριπλή κύρια κάμερα, Sd 845 και 10GB RAM

Μετά το πρώτο Vivo NEX με αναδυόμενη selfie κάμερα, η Vivo παρουσίασε το NEX Dual Display Edition με flagship χαρακτηριστικά, χωρίς selfie κάμερα αλλά με διπλή οθόνη.

Το Vivo NEX Dual Display Edition διαθέτει δύο οθόνες AMOLED, με την κύρια στο μπροστινό μέρος να έχει μέγεθος 6.39 ίντσες, αναλογία οθόνης 19:9 και ανάλυση 2340×1080 pixel, και αυτή στο πίσω μέρος να έχει μέγεθος 5.49 ίντσες με αναλογία 16:9 και ανάλυση 1920×1080. Η selfie κάμερα έχει αφαιρεθεί μιας και ο χρήστης μπορεί να τραβήξει μια selfie ενεργοποιώντας την εφαρμογή της κάμερας και θα βλέπει τον εαυτό του μέσα στη δεύτερη οθόνη.

Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 845, 10GB RAM, 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη, Wi-Fi ac, Bluetooth 5.0, NFC, θύρα USB-C και μπαταρία με χωρητικότητα 3500mAh που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 22.5W.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στο πίσω μέρος είναι το Lunar Ring, ο δακτύλιος ο οποίος λειτουργεί σαν LED ειδοποιήσεων αλλά και θα έχει σημαντικό ρόλο στις λειτουργίες της κάμερας μιας και θα εμφανίζονται επιπλέον ρυθμίσεις στο εσωτερικό του και διαφορετικά modes για τη λήψη φωτογραφιών οι οποίες θα ενισχύονται από τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης.

Όπως είδαμε δεν υπάρχει selfie κάμερα, με τις τρεις κάμερες στο πίσω μέρος να έχουν φακούς στα 12MP με διάφραγμα f/1.79 και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, ένα δεύτερο στα 2MP ο οποίος ονομάζεται “Night Video”, ενώ ο τρίτος είανι στην ουσία μια Time of Flight 3D κάμερα. Όσον αφορά το λειτουργικό σύστημα, αυτό είναι το Android 9.0 Pie μέσω της τελευταίας έκδοσης του skin Funtouch OS.

Η συσκευή θα ξεκινήσει να πωλείται στην αγορά της Κίνας στις 29 Δεκεμβρίου στην τιμή των 638 ευρώ και δεν είναι γνωστό το πότε και αν θα το δούμε στις υπόλοιπες αγορές ανά τον κόσμο.

Vivo NEX Dual Display Edition δύο οθόνες 10GB RAM, Vivo NEX Dual Display Edition: Επίσημο με δύο οθόνες, χωρίς selfie αλλά με τριπλή κύρια κάμερα, Sd 845 και 10GB RAM

Vivo NEX Dual Display Edition δύο οθόνες 10GB RAM, Vivo NEX Dual Display Edition: Επίσημο με δύο οθόνες, χωρίς selfie αλλά με τριπλή κύρια κάμερα, Sd 845 και 10GB RAM

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λαικατζής

Αυτό λέγεται “τούμπανο”!! Τι άλλο να ζητήσει κανείς.

Κώστας Ζ.

@Λαικατζης, αδιαβροχοποιηση. Ελπίζω να σε κάλυψα

And.K

@Κωστας Ζ. Θα σου δώσουμε και στολή κατάδυσης και βατραχοπεδιλα… Μιας και θέλετε να κάνετε βουτιές με το τηλέφωνο. Γραφικοί

paposgsxr

Αδιαβροχοποίηση ζητάνε. Βάλτε τα αδιάβροχα κινητά σας σε πισίνα με χλώριο και θάλασσα με αλάτι και ελάτε να μου ξαναπείτε σε 6 μήνες τι έπαθε το… Αδιάβροχο κινητό σας! Μόνο για πόσιμο νερό είναι η πιστοποίηση. Πότε θα το εμπεδώσετε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 και X100 αποκτούν υποστήριξη 5.5G μέσω ΟΤΑ ενημέρωσης

Την περασμένη εβδομάδα η China Mobile ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του 5G-Advanced (γνωστό και ως 5.5G) στο δίκτυό της.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.