Vivo NEX: Ξεκινάει η παγκόσμια διάθεσή του. Σε ποιες αγορές θα το δούμε πρώτα

Vivo, Vivo NEX: Ξεκινάει η παγκόσμια διάθεσή του. Σε ποιες αγορές θα το δούμε πρώτα

Το εντυπωσιακό Vivo NEX, το πρώτο smartphone της αγοράς με pop-up selfie κάμερα και full-screen σχεδιασμό παρουσιάστηκε επίσημα στις 12 Ιουνίου στη Σανγκάη. Ένα περίπου μήνα μετά η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ξεκινάει την παγκόσμια διάθεση του πρωτοποριακού μοντέλου.

H Vivo αποκάλυψε σε δελτίο τύπου τις πρώτες αγορές εκτός Κίνας στις οποίες θα λανσαριστεί το νέο μοντέλο. Οι πρώτες πέντε διεθνείς αγορές θα είναι αυτές της Ρωσίας, της Ινδίας, της Μαλαισίας, του Χονγκ Κονγκ και της Ταϊβάν. Από τη Γηραιά Ήπειρο δηλαδή πρώτοι οι Ρώσοι θα «γευτούν» το πρώτο smartphone με με pop-up selfie κάμερα.

Το Vivo NEX έρχεται σε δύο εκδόσεις, το NEX S με under-display fingerprint scanner, Snapdragon 845 chipset και 8GB RAM, καθώς επίσης και το οικονομικότερο NEX A με αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στην πλάτη, Snapdragon 710 SoC και 6GB RAM.

Η αρχική τιμή του NEX S στην Κίνα είναι $700 και $780 δολάρια, ανάλογα τον αποθηκευτικό χώρο (128/256 GB), ενώ το NEX A 128GB κοστίζει $605. Οι τιμές στην παγκόσμια αγορά αναμένονται ελαφρώς υψηλότερες.

Δείτε πως λειτουργεί ο μηχανισμός της pop-up selfie κάμερας του Vivo NEX εδώ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΩΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΟΥ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟ VIVO NEX S. TO ΒΡΙΣΚΩ ΜΟΝΟ ΚΙΝΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΕΤΑ Η ΘΑ ΜΠΛΕΞΩ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.