Vivo: Το πρώτο κινητό με in-screen αισθητήρα αποτυπωμάτων στις 10 Ιανουαρίου [CES 2018]

Vivo πρώτο κινητό in-screen αισθητήρα αποτυπωμάτων 10 Ιανουαρίου CES 2018, Vivo: Το πρώτο κινητό με in-screen αισθητήρα αποτυπωμάτων στις 10 Ιανουαρίου [CES 2018]

Η Vivo είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων στην Κίνα και γενικά στην Ασιατική αγορά. Ανήκει στον όμιλο BBK Electronics, υπό την “στέγη” του οποίου είναι επίσης οι Oppo και OnePlus. Ο κατασκευαστής δηλώνει το παρόν στην CES 2018 και ετοιμάζεται για μια ανακοίνωση που θα μείνει στην ιστορία των smartphones.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία θα παρουσιάσει στο τεχνολογικό κοινό το πρώτο κινητό τηλέφωνο με ενσωματωμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου της Vivo είναι αύριο (Τρίτη 10 Ιανουαρίου) και θα σηματοδοτήσει την επισημοποίηση της πολυαναμενόμενης τεχνολογίας στους καταναλωτές. Να σημειωθεί πως εδώ και μερικές εβδομάδες υπήρχαν φήμες για την ενδεχόμενη παρουσίαση του πρώτου smartphone με in-screen αισθητήρα από την Vivo και εν τέλει αυτές αποδεικνύονται αληθείς. Η εταιρεία κατάφερε να αφήσει πίσω της κολοσσούς-ανταγωνιστές όπως οι Samsung, LG, HTC, Sony, Huawei, Xiaomi κλπ.

Η ανάγνωση του δαχτύλου πάνω στην οθόνη θα επιτυγχάνεται μέσω του Synaptics Clear ID FS9500 chip (φαίνεται στην πρώτη εικόνα του άρθρου) που θα είναι κρυμμένο κάτω από το panel. Όταν ο χρήστης τοποθετήσει το δάχτυλο του στην οθόνη, εκείνη θα πρέπει να φωτίσει για την αναγνώστη του αποτυπώματος από τον αισθητήρα. Η διαδικασία διαρκεί κατά μέσο όρο 0.7 δευτερόλεπτα, περισσότερο από τα 0.2 δευτ/α που απαιτούν οι καλύτεροι scanners των τελευταίων ναυαρχίδων, αλλά λιγότερο από τα 1.4 δευτ/α της αναγνώρισης προσώπου. Εν τέλει, η Vivo θα μείνει στην ιστορία ως ο πρώτος κατασκευαστής που παρουσίασε smartphone με την καινοτόμα αυτή τεχνολογία. Αναμένουμε στην επισημοποίηση του κινητού.

Vivo πρώτο κινητό in-screen αισθητήρα αποτυπωμάτων 10 Ιανουαρίου CES 2018, Vivo: Το πρώτο κινητό με in-screen αισθητήρα αποτυπωμάτων στις 10 Ιανουαρίου [CES 2018]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
αλεξανδρος κεντανιδης

Χαχα και οταν εχει δαχτυλια η οθονη δε θα κλειδωνει. Το ειδαμε το εργο και στα Iphone ευχαριστω δε θα παρω.

Chris _BMW

Οπως λέει και ο φίλος @Gvirginia ..

« Τρικυμία εν κρανίο »

P@NOS

ΛΛΛ
ΙΙΙΙΙΙΙ

ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ!!!

P@NOS

αμαν ρε Chris!!

NikosAr

Μου αρέσει !!

Παύλος

πολυ ωραιο σαν ιδεα αν και πιστευω οτι θα ειναι 3d touch θα το πιεζεις και θα αναγνωριζει το δακυλικο αποτυπωμα

Con

…. εντάξει!…ΟnePlus 6Τ κ τον επόμενο Νοέμβριο δαγκωτο!

One

Μακάρι να το κάνουν να δουλεύει και θα τους βγάλω το καπέλο. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν αναγνώριση ίριδας ή προσώπου και καλό είναι να ακούγονται.

Fok

Η αλήθεια είναι ότι, από τότε που έπαψα να είμαι φαν καιβξεκολλησα από μια εταιρεία, μπορώ να χαρώ τον οκουραλισμο των πολλών επιλογών. Πότε Galaxy, πότε iPhone, πότε, Huawei, πότε xiaomi, παντού βρίσκεις καλές συσκευες και καλό είναι να μην βάζεις ταμπέλες. Άκουγα ότι είναι φτηνιάρικα τα Samsung ώσπου έπιασα το Θεϊκό note3, Άκουγα ότι είναι Κινεζια τα Huawei, ώσπου έπιασα και είδα τρομερη ποιότητα, Άκουγα ότι τα xiaomi είναι φτηνιάρικα και το mi max 2 το πήρα για δεύτερο και τι έχω πρώτο. Χαρείτε κ απολαύστε ότι γουστάρετε. Οι φαν είναι που χάνουν. Έχουν δικαίωμα να αγοράζουν ότι θέλουν αλλά κανένα δικαίωμα να μας πρήζουν με το κόλλημα στη μάρκα που αυτοί αγόρασαν. Θα το δούμε και το vivo. Μπορεί να αξίζει.

tarif16

@Fok
+1000000000000000000
…μόλις το υλοποιήσουν οι σαμομηλαράκηδες να δεις πανηγύρια και χαρές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.