Vivo V9: Νέα “διαρροή” αποκαλύπτει όλα τα χαρακτηριστικά του!

V9, Vivo V9: Νέα “διαρροή” αποκαλύπτει όλα τα χαρακτηριστικά του!

Λίγες εβδομάδες μείνανε πριν την επίσημη παρουσίαση του Vivo V9 και η Vivo δείχνει ότι ξέρει να παίζει κι αυτή καλά το παιχνίδι της… διαρροής πληροφοριών ανεβάζοντας στο επίσημο site της νέα renders αλλά και την πλήρη λίστα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής.

Το Vivo V9 ανήκει στην κατηγορία των Android smartphones με iPhone X-like notch (αλλά αυτό το γνωρίζαμε ήδη) και οθόνη full HD+ 6.3 ιντσών με αναλογία 19:9 (αυτό δεν το γνωρίζαμε και μας άρεσε αρκετά).
Κάτω από την ενιαίο μεταλλικό σώμα του στην καρδιά της συσκευής βρίσκεται το Snapdragon 626 SoC που συνδυάζεται με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Η τριπλή SIM/SD υποδοχή θα δώσει τη δυνατότητα στο χρήστη να επεκτείνει το χώρο αυτό έως τα 256GB.

Σημαντικά είναι τα στοιχεία που λαμβάνουμε για τις κάμερες της συσκευής. Για λήψη φωτογραφιών το V9 είναι εξοπλισμένο με dual κάμερα των 16 megapixel + 5 megapixel στο πίσω μέρος, καθώς και 24MP κάμερα μπροστά για selfies. Και οι δύο κάμερες έχουν διάφραγμα f/2.0.

Η πρόσθια κάμερα έρχεται με AI Face Beauty, gender detection, AR stickers, Face Beauty Video, filters και HDR support. Η διπλή κάμερα στο πίσω μέρος ενσωματώνει λειτουργίες όπως, slow-motion, AI Face Beauty, time-lapse mode, Live Photo, portrait bokeh mode, shot refocusing, UHD video capture, Pro Mode, AR stickers, Smart Motion, Palm Capture, gender detection, panorama mode και φίλτρα.

V9, Vivo V9: Νέα “διαρροή” αποκαλύπτει όλα τα χαρακτηριστικά του!

Το smartphone της Vivo θα κυκλοφορήσει με περιβάλλον FunTouch OS 4.0 που βασίζεται στο Android Oreo με ενσωματωμένες τις λειτουργίες Apps Clone και FiturSmart Split 2.0.

Τέλος, το νέο μοντέλο έρχεται με λειτουργία Face Acess, αισθητήρα αποτυπώματος στο πίσω μέρος, AR stickers και μπαταρία 3260mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης.

Το Vivo V9 θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Ινδίας στις 27 Μαρτίου σε δύο χρώματα, χρυσό και μαύρο. Η επίσημη τιμή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgosgek

Μου προκαλει αηδια , οχι το design η αντιγραφη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.