Vivo X20 Plus UD: Έρχεται στις 25 Ιανουαρίου το κινητό με in-screen αισθητήρα αποτυπωμάτων;

Vivo X20 Plus UD έρχεται 25 Ιανουαρίου κινητό in-screen αισθητήρα αποτυπωμάτων, Vivo X20 Plus UD: Έρχεται στις 25 Ιανουαρίου το κινητό με in-screen αισθητήρα αποτυπωμάτων;

Η Vivo το είπε και το έκανε… Κατάφερε να παρουσιάσει πρώτη ένα smartphone με ενσωματωμένο αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, επισημοποιώντας την τεχνολογία στην περασμένη CES 2018.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον έμπιστο leaker Zyad Atef, η νέα Vivo συσκευή θα ονομάζεται X20 Plus UD και θα διατεθεί στις 25 Ιανουαρίου. Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο όνομα είχε ακουστεί ξανά τις τελευταίες ώρες, κάτι που καθιστά ακόμα πιο πιθανή την εγκυρότητα των πληροφοριών του Atef. Ο ίδιος δημοσίευσε τα στοιχεία μέσω του επίσημου Twitter λογαριασμού του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και την τιμή πώλησης που είναι 3,998 Κινέζικα γουάν (περίπου 510 ευρώ). Αν και πολλοί να πίστευαν ότι η κυκλοφορία ενός Vivo smartphone με in-screen αισθητήρα αποτυπωμάτων θα έπαιρνε καιρό (άσχετα με την επισημοποίηση της τεχνολογίας στην CES), η εταιρεία τους διαψεύδει.

Ο σχεδιασμός του X20 Plus UD (φαίνεται στα renders-εικόνες του άρθρου) αναμένεται να είναι πολύ κοντά σε εκείνον του ήδη υπάρχοντος X20 Plus, με κυριότερη διαφορά την αφαίρεση του αναγνώστη αποτυπωμάτων από την πλάτη, αφού προφανώς θα βρίσκεται κάτω από το panel. Εν κατακλείδι, αν οι πληροφορίες του Zyad Atef ευσταθούν, τότε σε μια εβδομάδα από σήμερα θα είμαστε μάρτυρες του πρώτου smartphone μαζικής διάθεσης που θα ενσωματώνει σένσορα αποτυπώματος πίσω από την οθόνη. Αναμένουμε με ανυπομονησία.

Vivo X20 Plus UD έρχεται 25 Ιανουαρίου κινητό in-screen αισθητήρα αποτυπωμάτων, Vivo X20 Plus UD: Έρχεται στις 25 Ιανουαρίου το κινητό με in-screen αισθητήρα αποτυπωμάτων;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
I am

Επιτέλους να φύγουμε από αυτόν τον άσχημο αισθητήρα στην πλάτη

sasuk1z

Ζημια που επαθαν οι μεγαλο καρχαριες της κινητης. Καλο ειναι να βλεπουμε τετοιες νεες προσπαθειες ! Ενα θεματακι με τη τιμη υπαρχει ωεωαια. Αλλα νταξει

χρηστος

Να σημειωσω εδω οτι ο αισθητηρας ειναι ”της πλακας”: το σημαδι του αισθητηρα φαινεται οταν η οθονη ειναι σβηστη, σαν ενα σκουρο χρωμα επι της οθονης. Επιπλεον, στις δοκιμες που εκαναν στα βιντεο δεν ειχε επιτυχια 100% στην αναγνωριση και η ταχυτητα του ηταν κακη συγκριτικα με τους ”παλαιους” αισθητηρες. Τα λεω ολα αυτα διοτι καποιες κινεζικες εταιριες βαλθηκαν να βιαζονται να παρουσιαζουν πρωτες τεχνολογιες που οι αλλοι δουλευουν χρονια για να τις τελειοποιησουν, ωστε να διεκδικουν διαφημιση, πωλησεις, δικαστικες διαμαχες κτλ κτλ

Σάκης

Απορώ Χρήστο πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα ότι είναι “της πλάκας” ενώ ακόμα δεν είδαμε τίποτα. Προφανώς θα ήθελες να είναι της πλάκας γιατί μάλλον η αγαπημένη σου εταιρία έμεινε πίσω στην συγκεκριμένη τεχνολογία.

Rizo

Χρήστο προφανώς δεν έχεις δει κάποιο βίντεο με την νέα αυτή τεχνολογία. Πρέπει να είναι λίγο αναμμένη η οθόνη για να βλέπεις που είναι ο αισθητήρας και οταν ακουμπας επάνω φωτίζει περισσότερο για να φτάσουν οι πληροφορίες από το δάχτυλο στον αισθητήρα μιας και υπάρχει απόσταση πλέον και όχι απευθείας επαφή.
Το μόνο θέμα αν θυμάμαι καλά που λένε είναι ότι δεν πιάνει σε 0.3sec αλλα σε 0.5-0.7.. καλά!!

One

Εντάξει μπορεί να είναι σε αρχικό στάδιο αλλά παρόλα αυτά είναι πολύ καλύτερο απο την αναγνώριση προσώπου ή ιριδας. Του χρόνου λέγεται οτι η Qualcomm θα υποστηρίζει στους επεξεργαστές της τέτοιους αισθητήρες.

JohnWave

Ωραία θα ήταν όπως είπε και ο Saf από το SuperSafTV , αυτού του τύπου ο αισθητήρας να είναι σαν το κρυφό home button του S8 στην κλειστή οθόνη. (Τις πρώτες φορές με δυσκόλεψε γιατί δεν το πετύχαινα αλλά τελικά ήταν θέμα συνήθειας. Πλέον το βρίσκω πάντα με τη μία και είναι πολύ ωραίο feature).

Mπράβο στη Vivo! Προσωπικά το αν η καινοτομία προέρχεται από Κορέα, Κίνα, Αμερική ποσώς με ενδιαφέρει.

Γιάννης

Για όσους μιλάνε για μικρές κινεζικές εταιρείες…
Ο όμιλος BBK electronics (VIVO OPPO ONE PLUS) είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής στον κόσμο τηλεφώνων. Και με μικρή σχετικά παρουσία παγκόσμια ακόμα.
First 2K screen
First 1.8 aperture
First 6GB ram
First Face recognition unlock
First under screen finger recognition

Con

@Γιαννης… σταμάτα, μην λες τέτοια πράγματα κ τους ξυπνήσεις…. κακό για εμας γιατί μετά η bbk θα την δει sammy/apple

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.