Vivo X21: Στο Geekbench με Snapdragon 660 και Under Display αισθητήρα αποτυπωμάτων;

Under Display, Vivo X21: Στο Geekbench με Snapdragon 660 και Under Display αισθητήρα αποτυπωμάτων;

Η παρουσίαση του Vivo X21 έχει προγραμματιστεί για τις 19 Μαρτίου και η πρόσφατη είσοδος της συσκευής στη λίστα του Geekbench προκαλεί το εξής ερώτημα. Θα ανακοινώσει η Vivo και έτερη έκδοση με Snapdragon 660 SoC και Under Display αισθητήρα αποτυπωμάτων, όπως είχε κάνει και στο παρελθόν;

Ο λόγος που μας οδήγησε σε αυτή την απορία είναι ότι το αναμενόμενο smartphone εμφανίστηκε με την ονομασία Vivo X21 UD που μας παραπέμπει στα αρχικά των λέξεων Under Display.

Κάτι αντίστοιχο δηλαδή με την παρουσίαση του Vivo X20 Plus UD, του πρώτου smartphone στον κόσμο με αυτή την τεχνολογία, που ανακοίνωσε τον περασμένο Ιανουάριο στη CES 2018.

Αντιθέτως, στο Vivo X21 οι real time φωτογραφίες έχουν εμφανίσει τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στην πλάτη της συσκευής, όπως ακριβώς και στον προκάτοχό του X20.

Επίσης, το benchmarking site αποκαλύπτει ότι η UD έκδοση θα «φοράει» Snapdragon 660 SoC με 6GB RAM και λειτουργικό Android 8.1 Oreo out-of-the-box.

Προετοιμάζεται άραγε η Vivo να μας παρουσιάσει τους ανταγωνιστές τόσο του X20 Plus UD όσο και του X20; Θα το μάθουμε σύντομα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.