Vivo X21: Στις 19 Μαρτίου με notch και Full-screen οθόνη;

Vivo X21 παρουσίαση, Vivo X21: Στις 19 Μαρτίου με notch και Full-screen οθόνη;

Το Vivo X21 ετοιμάζει να λανσάρει η Vivo στις 19 Μαρτίου σύμφωνα με προσκλήσεις που απέστειλε η εταιρεία. Το Vivo X21 αναμένεται να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Vivo X20, το οποίο παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο, μαζί με το Vivo X20 Plus.

Βάσει της πρόσκλησης, η νέα συσκευή θα διαφέρει αρκετά στον σχεδιασμό από τον προκάτοχό του καθώς θα έρχεται με οθόνη full-screen και notch. Επιπλέον, το X21 θα διαθέτει τον in-display αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος του X20 Plus UD.

Vivo X21 παρουσίαση, Vivo X21: Στις 19 Μαρτίου με notch και Full-screen οθόνη;

Το notch λογικά θα περιλαμβάνει τον αισθητήρα της κάμερας και το ακουστικό. Εκτός από τον σχεδιασμό, δεν αναφέρονται περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής.

Λογικά η συσκευή θα έρχεται με κάποιο SoC της Qualcomm. Τα X20 και X20 Plus ενσωμάτωναν το Snapdragon 660, αλλά δεν γνωρίζουμε αν θα συμβαίνει το ίδιο και με το X21. Το πιθανότερο είναι η Vivo να μην μείνει σε αλλαγές μόνο στην οθόνη, αλλά να προσφέρει και βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Δεδομένου όμως ότι η ανακοίνωση θα γίνει σε λιγότερο από μία εβδομάδα, αργά ή γρήγορα πιστεύουμε θα ξεκινήσουν και οι διαρροές.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.