Vivo X21: Επίσημο με under display fingerprint sensor και AI κάμερα

Vivo X21, Vivo X21: Επίσημο με under display fingerprint sensor και AI κάμερα

Ημέρα μεγάλων ανακοινώσεων η χθεσινή για τους Κινέζους κατασκευαστές. Την παρουσίαση της νέας σειράς OPPO R15 διαδέχθηκε η επίσημη ανακοίνωση του hi-end smartphone της ViVo, Vivo X21, σε δύο εκδόσεις, με under display fingerprint sensor και standard, όπως ο προκάτοχος Vivo X20.

Η υποψία για δύο διαφορετικές εκδόσεις της κινέζικης ναυαρχίδας είχε διαρρεύσει προ ημερών μέσω του Geekbench οπότε λίγο πολύ το περιμέναμε.

To νέο μοντέλο της σειράς Χ είναι εξοπλισμένο με σώμα από 3D γυαλί, λεπτά bezels χάρη στο πολύ υψηλό screen-to-body ratio 90,3% και Super AMOLED panel με notch.

Το Vivo X21 είναι εξοπλισμένο με 6.28-inch FHD+ οθόνη με 2280×1080 pixels και αναλογία 19:9. Η συσκευή τροφοδοτείται από octa-core Qualcomm Snapdragon 660 SoC τεχνολογίας 14nm σε συνδυασμό με Adreno 512 GPU, 6GB RAM και 64GB ή 128GB αποθηκευτικό χώρο. Επιπλέον, η υβριδική dual SIM υποδοχή μπορεί να επεκτείνει την εσωτερική μνήμη έως και 256GB με κάρτα microSD.

Για λήψη φωτογραφιών το Vivo X21 ενσωματώνει dual κάμερα στο πίσω μέρος με κύρια κάμερα 12MP (αισθητήρας Samsung 2L9 με Dual Pixel τεχνολογία και f/1.8 διάφραγμα), βοηθητική 5MP (διάφραγμα f/2.4) και LED flash. Μπροστά οι Κινέζοι έχουν τοποθετήσει 12άρι φακό με διάφραγμα f/2.0.

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης, ότι το SoC έρχεται με ανεξάρτητο AI chip, που προσδίδει ΑΙ imagine χαρακτηριστικά στην κάμερα, όπως η αυτόματη αναγνώριση δεκαεφτά σκηνών και η λειτουργία AI beauty recognition… για τέλειες selfies.

Το hi-end smartphone έρχεται με Android 8.1 Oreo λειτουργικό και περιβάλλον Funtouch OS 4.0 και μπαταρία 3200mAh που υποστηρίζει λειτουργία γρήγορης φόρτισης.

Vivo X21, Vivo X21: Επίσημο με under display fingerprint sensor και AI κάμερα

Θα κυκλοφορήσει σε τρία διαφορετικά χρώματα, Ruby Red, Aurora White και Black, και όσον αφορά στις εκδόσεις του, η standard εκδοχή με τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στην πλάτη έρχεται με 6GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου στα 370 ευρώ περίπου.

Η premium έκδοση (UD) με under display fingerprint sensor αντιθέτως έρχεται με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου στα 460 ευρώ περίπου.

Vivo X21, Vivo X21: Επίσημο με under display fingerprint sensor και AI κάμερα

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Εντάξει δε λέω… όμορφο …όμως., βάζοντας μικρό επεξεργαστή !! και τα υπόλοιπα πολύ καλά τα χαρακτηριστικά … νομίζω ότι φοβάται να χτυπήσει στα ίσα τους μεγάλους …όποτε μετριοπαθής υλοποίηση με ατού το onscreen finger unlock …

JD

Κινητάρα!!! Η Oppo μαζί με την Vivo και την Oneplus είναι μια εταιρεία για όσους δεν ξέρουν (ΒΒΚ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.