Vivo X21: Real-life εικόνες επιβεβαιώνουν το notch

Vivo X21 εικόνες, Vivo X21: Real-life εικόνες επιβεβαιώνουν το notch

Μία από τις χτεσινές ειδήσεις ήταν ότι η Vivo θα λανσάρει το Vivo X21 στις 19 Μαρτίου. Σύμφωνα με την πρόσκληση που έδειχνε το περίγραμμα της συσκευής, το Vivo X21 θα έρχεται με οθόνη με λεπτά περιθώρια και notch.

Λίγο αργότερα έκαναν την εμφάνισή τους real-life εικόνες του αντικαταστάτη του Vivo X20. Στις εικόνες φαίνονται και οι δύο πλευρές της συσκευής και επιβεβαιώνεται το notch που είδαμε στο teaser.

Η συσκευή έχει full-screen σχεδιασμό με ελάχιστα περιθώρια και το notch είναι ευδιάκριτο. Στην πίσω πλευρά διακρίνεται διπλή κάμερα στην πάνω γωνία αριστερά και αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στη μέση. Αυτό όμως έρχεται σε αντίθεση με τις πληροφορίες που θέλουν το Vivo X21 να διαθέτει τον περιβόητο in-display αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος της Synaptics. Αν αυτό ισχύει, τότε ενδεχομένως η συσκευή να μην είναι το X21 ή η εταιρεία να το λανσάρει τελικά σε δύο εκδοχές. Μία με in-display αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος και μία με τον αισθητήρα στην πλάτη. Πάντως η πρόσοψη μοιάζει με το teaser.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αυτά είναι ακόμη πιο ασαφή σε σχέση με τον σχεδιασμό της συσκευής. Πληροφορίες θέλουν τη Vivo να χρησιμοποιεί το Snapdragon 660 chipset ενώ άλλοι λένε ότι θα χρησιμοποιήσει το Snapdragon 670. Όπως και να έχει, σε πέντε μέρες θα ξέρουμε περισσότερα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Μπράβο ! Εύγε ! Προτείνω στους σχεδιαστές τον αισθητήρα στο πίσω μέρος να τον κάνουν σε σχήμα μήλου (ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ ,ΟΧΙ ΔΑΓΚΩΜΕΝΟΥ) για να μην κατηγορηθούν για αντιγραφή του brand, έτσι ώστε δίκαια να έχουν την καλύτερη υλοποίηση εκει έξω !!!

Theo

Don’t do it vivo, remove the noooootch! :/

Theo

Τι λέει ο άλλος από πάνω, χαλάρωσε λίγο μικρέ

DimitrisT

μην κολλατε!!!…και θυμηθειτε δεν εβγαλε η apple τα bezzless πρωτη απλα ολοι ακολοθουν καπoια προτυπα και εννοειται οτι αφου η apple με αυτην την πατεντα πηγε πολυ καλα σε πωλησεις τρομακτικα καλα μπορω να πω ηταν και ειναι λογικο πως θα ενταξουν και αλλες εταιρειες αυτην την νοοτροπια του Notch!!! (ΕΥΤΥΧΩΣ…!!ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η SAMSUNG στο s9.)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.