Vivo X3S W, Νέα, οικονομικότερη συσκευή στη βάση δεδομένων του Antutu benchmark

Όπως αναφέραμε σε άλλη σχετική είδηση, περιμένουμε από την Vivo να ανακοινώσει το πρώτο smartphone στον κόσμο με οθόνη ανάλυσης 2K, το Vivo Xplay 3S, ωστόσο μία άλλη συσκευή έκανε την εμφάνιση στην βάση δεδομένων του Antutu benchmark και έχει την ονομασία Vivo X3S W. Η συσκευή διαθέτει οθόνη 5 ιντσών με ανάλυση 720 x 1280 pixels και βασίζεται στο οκταπύρηνο SoC της MediaTek, MT6592, με γραφικά Mali-450.

Όσο αφορά σε άλλα χαρακτηριστικά της συσκευής, μαθαίνουμε ότι διαθέτει 1GB RAM και 16GB RAM, αλλά και δύο κάμερες, μία στην πρόσοψη με αισθητήρα 5.0 Megapixels και μία οπίσθια με αισθητήτα 8.0 Megapixels. To σκορ στο Antutu benchmark αγγίζει τους 28.000 βαθμούς. Λογικά σήμερα, θα ξέρουμε περισσότερα.

Vivo X3S W, Vivo X3S W, Νέα, οικονομικότερη συσκευή στη βάση δεδομένων του Antutu benchmarkVivo X3S W, Vivo X3S W, Νέα, οικονομικότερη συσκευή στη βάση δεδομένων του Antutu benchmarkVivo X3S W, Vivo X3S W, Νέα, οικονομικότερη συσκευή στη βάση δεδομένων του Antutu benchmark

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.