Vivo XPlay 3S, “Γυάλινο” και σε πέντε χρώματα

Ένα από τα πολυαναμενόμενα smartphones είναι το Vivo XPlay 3S, το οποίο αναμένεται να ενσωματώνει το “εργοστάσιο” της Qualcomm, Snapdragon 800 στα 2.3GHz αλλά και οθόνη 5.7 ιντσών (μάλλον) ανάλυσης 2560 x 1440 pixels. Πρόσφατα διέρρευαν μερικές νέες φωτογραφίες του πολυαναμενόμενου κινέζικου smartphone που αποκαλύπτουν ότι το Vivo XPlay 3S θα κυκλοφορήσει σε πέντε διαφορετικά χρώματα. Επίσης μαθαίνουμε ότι τόσο στην πρόσοψη όσο και στο πίσω μέρος θα διαθέτει Gorilla Glass.

Στην περιφέρεια επίσης διαθέτει “μεταλλικό” φινίρισμα, ωστόσο δεν ξεκαθαρίζεται αν πρόκειται όντως για μέταλλο. Σύμφωνα με όσα στοιχεία έχουν διαρρεύσει θα διαθέτει οθόνη στις 5.5 ίντσες ή στις 5.7 ίντσες ανάλυσης 2560 x 1440 pixels (2K, 515ppi) και ότι θα βασίζεται στο τελευταίας γενιάς Qualcomm Snapdragon 800 (MSM8974AB) SoC στα 2.3GHz.

Επίσης θα διαθέτει 3GB RAM και μπαταρία 3000mAh. Θα υποστηρίζει δίκτυα 4G LTE, WiFi 802.11ac και Bluetooth 4.0 ενώ θα διαθέτει υποδοχή microUSB 3.0.

Vivo XPlay 3S, Vivo XPlay 3S, “Γυάλινο” και σε πέντε χρώματαVivo XPlay 3S, Vivo XPlay 3S, “Γυάλινο” και σε πέντε χρώματα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μπαμπης

ελλαδα θα δουλευει κανονικα?????υπαρχει περιπτωσει ν κυκλοφορησουν και στην χωρα μασ???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.