Vivo Xplay 3S, Διέρρευσαν νέες φωτογραφίες της 2K συσκευής

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι την ανακοίνωση του πρώτου smartphone στον κόσμο με οθόνη ανάλυσης 2K, και το Vivo Xplay 3S έκανε την… εμφάνιση του, σε τρεις φωτογραφίες που διέρρευσαν. Οι πρώτες διαπιστώσεις είναι ότι έχουμε να κάνουμε με μία αρκετά λεπτή συσκευή, και πως η οθόνη καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της πρόσοψης, με τα περιθώρια να είναι μικρά.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, η οθόνη καλύπτει το 84% της επιφάνειας στην πρόσοψη, την ώρα που το LG G2, αν θυμόμαστε καλά καταλαμβάνει το 75%. Η οθόνη του Vivo Xplay 3S, άγνωστης διαγωνίου υποστηρίζει ανάλυση 2560 x 1440 pixels.

Από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν παρατηρούμε επίσης δύο λωρίδες από μικροσκοπικές οπές, κάτω από τις οποίες λογικά υπάρχουν τα δύο ηχεία. Σύντομα θα έχουμε επίσημη πληροφόρηση για το Vivo Xplay 3S, το οποίο αναμένεται να βασίζεται στον τελευταίας γενιάς Qualcomm Snapdragon 800 (MSM8974AB), οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Vivo Xplay 3S, Vivo Xplay 3S, Διέρρευσαν νέες φωτογραφίες της 2K συσκευήςVivo Xplay 3S, Vivo Xplay 3S, Διέρρευσαν νέες φωτογραφίες της 2K συσκευήςVivo Xplay 3S, Vivo Xplay 3S, Διέρρευσαν νέες φωτογραφίες της 2K συσκευής

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλεξανδρος

Κε Ιωσηφιδη, δε θυμαστε καλα νομιζω, απ’ οσο θυμαμαι στο LG G2, η οθονη καταλαμβανει το 87% της μπροστινης επιφανειας. Ορκο δεν παιρνω, αυτο ομως θυμαμαι, γιατι μου εκανε εντυπωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.