Vivo XPlay 5: Οι πρώτες live φωτογραφίες από το smartphone με 6GB RAM

Μετά τα renders, διέρρευσαν φωτογραφίες του μη ανακοινωμένου Vivo XPlay 5, το οποίο όπως επιβεβαιώθηκε από την ίδια την εταιρεία, είναι το πρώτο smartphone που ακούμε ότι θα έχει μνήμη RAM 6GB.

Οι hands-on φωτογραφίες συμφωνούν με τα renders που είδαμε αρχές της εβδομάδας dual-curved οθόνη.

Το Vivo XPlay 5 αναμένεται να ανακοινωθεί 1η Μαρτίου και εκτός από την τεράστια μνήμη RAM, περιμένουμε τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820, οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 2560×1440 pixels, κάμερα 16 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel, μπαταρία 4300mAh. Μέσα από teaser της η Vivo λέει ότι το κινητό θα έχει Hi-Fi 3.0 audio.

Περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά, την τιμή και τη διαθεσιμότητα θα μάθουμε την 1η Μαρτίου. Έχει ακουστεί ότι μπορεί να κοστίζει γύρω στα 720 δολ., αλλά μας φαίνεται υπερβολική η τιμή.

Vivo XPlay 5 live photos, Vivo XPlay 5: Οι πρώτες live φωτογραφίες από το smartphone με 6GB RAM

Vivo XPlay 5 live photos, Vivo XPlay 5: Οι πρώτες live φωτογραφίες από το smartphone με 6GB RAM

Vivo XPlay 5 live photos, Vivo XPlay 5: Οι πρώτες live φωτογραφίες από το smartphone με 6GB RAM

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
VasilisA3

Αυτες οι εταιρείες ασελγούν και κανιβλίζουν για να εχουν ενα μεριδιο αγορας, Κριμα.

NtinosMD

Απο μπροστα σαμσουνγκιζεικαι απο πισω αιφονιζει. Αλλα μας ενδιαφερει ???? NOPE. Spec-wise στα χαρτια κερδιζει τους παντες στην αγορα αυτη τη στιγμη. Βεβαια τι να το κανεις εαν φαινεσαι σφιχτερμαν αλλα στο τελος που θα ξυρισουν το γαμπρο απλα αποδεικνυεται οτι εισαι απλα αερας κοπανιστος ? Dual Edge διχως feauturακια ? Καθολου απιθανο. 4300 μπαταρια και να τελειωνει πιο γρηγορα απο την 3600 της samsung ? Μπορει κ αυτο. Το παιχνιδι θα παιχτει στο ποσο καλα μπορουν να αξιοποιησουν οι κινεζοι τα specs και να τα παντρεψουν με το λογισμικο. Γιατι μεχρι στιγμης η vivo δεν εχει κανει και τοσο μεγαλο ντορο επειδη κυκλοφορησε τις σουπερ-wow συσκευες που πατουσε τους παντες κατω στην αγορα…. οποτε επιφυλακτικοτα κ εδω…

George

6 γιγα ram μαααααλιστα.αντε κ εις ανωτερα με καμια 20 ram ετσι να βρισκετε τι κ ας μενουν ελευθερα τα 18,5 το θεμα ειναι οτι θα υπαρχουν κατι σαν τον θεο.κ να φανταστεις απευθυνετε σε ψαγμενο κοινο το οποιο κραζει τους αμορφωτους που πιστευουν σε παγανιες.φατε τωρα την παγανια της vivo παρτε ram k φατε την αφου η ram κανει καλο.

@papaki

SAMSUNG S7 EDGE. Και όλα τα άλλα είναι για γέλια!

Yiannis

Καλά ξέρετε τι γράφετε και τι λέτε…???
Ξέρετε την εταιρεία?….. Πρώτα από όλα την συγκεκριμένη εταιρεία δεν την ενδιαφέρει τουλάχιστον αυτήν την χρονική στιγμή ούτε η Ευρώπη ούτε η Αμερική.
Η Vivo είναι η εταιρία που βγάζει τα Α brand του ομίλου ΒΒΚ που έχει την Oppo και την One plus one.
Η ποιότητα είναι εφαμιλη της Apple και μόνο.. Τεχνολογικά είναι πάντα μπροστά σχεδόν σε όλα τα μοντέλα που βγάζει.. Το προηγούμενο μοντέλο ήταν το πρώτο που είχε 2Κ οθόνη και ο αισθητήρας αποτυποματων ήταν ο πιο γρήγορος της αγοράς..Γενικα οτι βγάζει ειναι κόσμημα γιαυτό καινοι τιμές είναι ανάλογες..!!
Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο με άνοιγμα στην Κίνα και σε λίγες ασιατικές χώρες είναι μέσα στο τοπ 10 παγκόσμια.

Μάκης

Μιλάμε το [[ Ο/Η @papaki ]] έχει πολύ εμπεριστατωμένο επιχείρημα στο να μας αποδείξει ότι το samsung s7 Edge θα σαρώσει όταν κυκλοφορήσει στην αγορά!! Α! και πάνω απ’όλα είναι και δίκαιος ως προς τους ανταγωνιστές του s7.

chris

Η πολυ μικρη ειναι η παλαμη στην φωτο ή το τηλέφωνο ειναι 10 inches !!! Εχει ολο το πακετο μπροστά edge, πισω iphone, και ακτινοβολια φουρνος μικροκυμάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.