Vivo Xplay 7: Διέρρευσε με τριπλή κάμερα στην πλάτη και διπλή μπροστά

Vivo Xplay 7 triple camera, Vivo Xplay 7: Διέρρευσε με τριπλή κάμερα στην πλάτη και διπλή μπροστά

Πρόσφατα είχαν κυκλοφορήσει οι πληροφορίες ότι η Vivo θα ανακοινώσει δυο νέα smartphones ονόματι X20 και X20 Plus. Σήμερα διέρρευσαν κάποια slides παρουσίασης, τα οποία δείχνουν ότι X20 θα ονομαστεί Xplay 7 και αποκαλύπτονται μερικά specs.

Vivo Xplay 7 triple camera, Vivo Xplay 7: Διέρρευσε με τριπλή κάμερα στην πλάτη και διπλή μπροστά

Αυτό που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι ότι στην πλάτη του Vivo Xplay 7 θα τοποθετηθεί όχι μια, ούτε δυο, αλλά τριπλή κάμερα. Σαν να μην έφταναν οι τρεις κάμερες στην πλάτη, μπροστά θα μπει dual camera. Επομένως στο σύνολο το κινητό θα διαθέτει πέντε κάμερες.

Επίσης, το Vivo Xplay 7 θα έχει “on-screen fingerprint sensor”, που σημαίνει ότι ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων είναι ενσωματωμένος κάτω από την επιφάνεια της οθόνης, άρα δεν χρειάζεται κάποιο ειδικό κουμπί.

Vivo Xplay 7 triple camera, Vivo Xplay 7: Διέρρευσε με τριπλή κάμερα στην πλάτη και διπλή μπροστά

Δυστυχώς προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Vivo Xplay 7, την τιμή ή την διαθεσιμότητα. Ωστόσο, υποθέτουμε πως δεν θα αργήσει να γίνει επίσημο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gianniklis

Τι vivo ,meizu και πράσινα άλογα ρε παιδιά.Μόνο τσαόμι που είναι φθηνά και τα καλύτερα όλων….σκουπίδια τα τσαόμι.

Kos

Μανία καταδίωξης λέγεται…. Από κινητά, χρίζει βοήθειας!!!

Fanis

Θα μας τρελαίνουν αυτοί οι Κινέζοι!!!

xarisgru

Κλειστο κυκλωμα παρακολουθησης θα επρεπε να λεγεται αυτο το κινητο!

giannisanag

Gianniklis Εχω ξαναδιαφωνησει μαζί σου για τα xiaomi οταν ήμουν ακόμα αποκλειστικά και φανατικά χρήστης samsung note (και θα ξαναπάρω το βασιλιά των κινητών) Πριν 3 μέρες αγόρασα το πρώτο μου , κατ εσένα,σκουπίδι. Το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι: οι Κινέζοι εξυπνα δεν έχουν δωσει πολλά αχρειαστα λεφτά. Πληκτρολόγιο έχουν το gboard και το swiftkey, η εφαρμογή της διαχείρισης μνημης και μπαταρίας από cleanmaster, η ρομ (έχω την επίσημη ελληνική) πιθανότατα εξέλιξη των Ρομ που φτιάχνουν οι fans παγκοσμίως, πιθανότατα κάποια parts noname.. Ίσως γι’αυτό δεν τα συμπαθεις. Εγώ όμως θα σου πω: ε και; Το αποτέλεσμα μετράει για εμένα τον τελικό καταναλωτή. Και το αποτέλεσμα λέει ότι με 220 ευρώ στα μεγάλα μαγαζιά και 140 στα σκρουτζομαγαζα, δεν παιρνεις καλύτερο συνδυασμό οθονης-ποιοτητας-επιδοσεων. Το φετινό j7 είναι ακριβό , το περσινό αργό και πλαστικό αλλά με καλύτερη οθόνη. Μόνο το p9 lite χτυπάει το redmi note 4 αν είσαι διατεθειμένος να πας σε μικρότερη οθόνη. Επίσης πολύ καλό το honor 6x αλλά.καπως ασχημο στα μάτια μου σε σχέση με το κατάμαυρο μου redmi. Κερασάκι: η μπαταρία. Με τις κορεατικες ναυαρχίδες μου στα 3200mah εφτανα αναλογα με την ανάλυση (2κ η FHD) απο τις 6 Το πρωί στις 3… Συνέχεια »

Vai

Για να δουμε και τι χαρακτηριστικα εχει, γιατι οι Vivo και Oppo εχουν να παρουσιασουν ναυαρχιδα εδω και κατι χρονια. Vivo και Oppo ειναι οι δυο ποιοτικοτερες Κινεζικες εταιριες και γι αυτο βρισκονται στην κορυφη της αγορας στην Κινα, μαζι με Huawei και Xiaomi. Βεβαια δεν εχουν τις τιμες των φθηνοτερων κινεζικων συσκευων και οι τιμες τσιμπανε λιγακι, αλλα σιγουρα αγοραζεις καλυτερη ποιοτητα κατασκευης, οθονης και καμερας. Μεσα στις παραπανω παιζει μπαλα και η One Plus που φυσικα δεν πιανει τις πωλησεις αυτες.

Jim C.

Εγώ πιστεύω πως η μια θα είναι απλή , η άλλη wide angle και η άλλη telephoto

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.