Vivo: Παρουσιάζει το Xplay5 με Snapdragon 820 και 6GB RAM, 1η Μαρτίου

Μετά την ανακοίνωση για τον επερχόμενο διάδοχο του Xplay3S, το Xplay5, η Vivo ανάρτησε ένα νέο teaser μέσα απο το οποίο μας ενημερώνει για την επίσημη παρουσίαση του νέου της smartphone, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πεκίνο, την 1η Μαρτίου.

Μαζί με την ημερομηνία ανακοίνωσης, ο Κινέζος κατασκευαστής μας έδωσε μια ακόμη πολύ σημαντική πληροφορία. Το Xplay5 έρχεται με dual-curved οθόνη, με την ανακοίνωση να αναφέρεται σε…borderless συσκευή. Σύμφωνα με την φημολογία, ο επεξεργαστής του θα είναι ο Snapdragon 820, θα έχει 6(!) GB διαθέσιμη μνήμη RAM και θα υποστηρίζει solar charging. Aν αυτά τα χαρακτηριστικά επαληθευτούν, τότε θα πρέπει να περιμένουμε ένα πολύ δυνατό και ενδιαφέρον smartphone.

Προς το παρόν δεν έχουμε άλλα στοιχεία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την τιμολόγηση της νέας ναυαρχίδας της Vivo, σίγουρα όμως θα γνωρίζουμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες.

vivo Xplay5 mwc 2016, Vivo: Παρουσιάζει το Xplay5 με Snapdragon 820 και 6GB RAM, 1η Μαρτίου

vivo Xplay5 mwc 2016, Vivo: Παρουσιάζει το Xplay5 με Snapdragon 820 και 6GB RAM, 1η Μαρτίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Android & Windows User

Δεν πάνε καλά εκεί ……………. 6 GB RAM έχει το laptop μου που έχει Core i3 και 8 GB RAM έχει το desktop μου που έχει Core i5 και nVidia GTX 750ti 2GB vRAM δηλαδή αν έχει τώρα 6GB RAM μετά τι θα έχει 8 GB RAM που συγκριτικά με Η/Υ οι επεξεργαστές των smartphones είναι ένα τίποτα μπροστά σε ένα επεξεργαστή laptop / desktop συν ότι ο Snapdragon 820 θα ρουφάει όλη την μπαταρία τελικά καλά κάνουν μερικοί και πάνε στα iPhone αφού το iPhone με dual core cpu και 2GB RAM φτάνει σε απόδοση ένα octa core με 3 και 6GB RAM έλεος πια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 αλλά ξέρετε γιατί οι άλλοι έχουν φορτώσει το Android με του κόσμου την σαβούρα ένω η Apple έχει stock το κλειστό iOS λογισμικό της ενώ οι άλλοι έχούν καλό hardware η Apple έχει καλό software και το software είναι αυτό που μετράει και μετά το δυνατό hardware. Τα Apple fanboys έχουν κάπου δίκιο και κράζουν γιατί τα iPhone και iPads δέχονται σταθερά αναβαθμίσεις ενώ η Samsung και οι άλλοι όποτε το θυμηθούν και αν ………… Τώρα όπως έγινε πάνω από την Samsung σαν καλό brand βάζω την LG, τα Nexus και τέλος την… Συνέχεια »

PERSEUS

Android & Windows User@ αν εξαιρέσεις το S5 που περασε απαρατήρητο οντως, η σειρά note και το s4 και s6 edge δεν ηταν καλές συσκευές? γιατι αναφέρεις οτι μετα το s3 τα εκανε θαλασσα

tech21man

Με τη samsung παντα εχεις καποιες σταθερες που προφανως για καποιους μετρανε για καποιους οχι. Χαμηλο SAR, σταθερα καλη αποδοση για καμερες κινητου, σταθερα προσεγμενο κυκλωμα ηχου. Καποιες software καινοτομιες η μη.

Το touch wiz ποτε δεν μαρεσε αλλα δεν με χαλουσε και κατι κιολας. Πρακτικα οταν παιρνω μια συσκευη η launcher της ειναι ισως το τελευταιο που με απασχολει αλλα δεν βαριεσαι.

Τωρα εχεις και πραγματικα καλη κατασκευη στις καλες συσκευες της απο το s6 και μετα (αλλα και πριν, σειρα alpha).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.