Vivo Xshot, με 24MP κάμερα, f/1.8 aperture και OIS

To μη ανακοινωμένο Vivo Xshot θα είναι το «όνειρο» του κάθε επίδοξου φωτογράφου σύμφωνα με κάποιες teaser φωτογραφίς που κυκλοφόρησε η ίδια η Vivo. To Αndroid smartphone θα έχει 24MP Sony κάμερα με Exmor RS τεχνολογία, optical image stabilization (OIS), dual LED flash και μεγάλο f/1.8 aperture. Συγκριτικά, η κάμερα του Nokia Lumia 1020 έχει f/2.2 aperture ενώ το Sony Xperia Z2 f/2.0.

H κάμερά του μπορεί να τραβήξει 3D video και 4K video. Όσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Vivo Xshot, θα έχει 7.68MP μπροστινή κάμερα, 1080p οθόνη χωρίς να ξέρουμε ακόμη το μέγεθός της, quad-core Qualcomm Snapdragon 801 επεξεργαστή, 3GB μνήμης RAM και 32GB εσωτερική μνήμη.

Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας του αλλά λογικά θα πρέπει να ανακοινωθεί σύντομα ενώ δεν γνωρίζουμε επίσης αν θα διατεθεί εκτός κινεζικής αγοράς.

, Vivo Xshot, με 24MP κάμερα, f/1.8 aperture και OIS
, Vivo Xshot, με 24MP κάμερα, f/1.8 aperture και OIS, Vivo Xshot, με 24MP κάμερα, f/1.8 aperture και OIS
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

Του παίζω!!!!!!

Darth

1.8????????????????????????? σε κινιτο? αυτο θελω να το δω

Γιαννης

Παρακαλώ
μάθετε ότι τα megapixels δεν λένε τίποτα και το f 1.8 μπορεί να είναι soft
τόσοι φακοί ανοικτοί και χάνουν σε ευκρίνεια…
τι να το κάνω αν έχει μικρό μέγεθος αισθητήρα…

Δώστε έναν αισθητήρα μεγέθους νοκια 808 με ois και 4Κ βίντεο

Nio

Τιτανοτεραστιος φακος…..

Giorgos

Γιαννη f1.8 ειχε και το lenovo k900 που ειχα..

Nio

Giorgos γιατι το εδωσες? Καλο τηλεφωνο φαινεται.

Γιώργος

Καλησπέρα παίδες μήπως μπορεί να μου εξηγήσει κανείς τι είναι το f2.x? Ευχαριστώ!

ΓιαννηςΡ

Γιωργο το f… ειναι το διαφραγμα του φακου!οσο χαμηλοτερο ειναι τοσο πιο φωτεινη βγαινει και η φωτογραφια!οσο χαμηλοτερο διαφραγμα τοσο μικροτερο βαθος πεδιου!Για να σου δωσω να καταλαβεις οι φωτογραφιες που βλεπεις κυριως τα πορτραιτα που εχουν θολο φοντο εχουν τραβηχτει με φακους χαμηλου διαφραγματος!

Γιώργος

Γιαννάρα σε ευχαριστώπολύ ρε φιλέ!

Μην τσιμπάτε με τα νούμερα. Και το φτηνό/τίμιο Acer Liquid E3 έχει κάμερα 1.8 aperture. Δεν μου λέει τίποτε αν δε δω samples στο μόνιτορ του υπολογιστή μου. Αν δείτε βίντεο για παράδειγμα από την blackvue sport sc500 με φακό 2.4 aperture βράδυ 1920χ1080 60fps θα καταλάβετε τι εννοώ. Έχει πολλά να κάνει η ποιότητα μιας φωτογραφίας. Και από μόνα τους τα νούμερα δεν λένε τίποτε. Παίζει μεγάλο ρόλο και το λογισμικό που “τυπώνει” το τελικό αποτέλεσμα σε μορφή αρχείου μέσα στο κινητό, ο αλγόριθμος ποιο συγκεκριμένα που απαλείφει τον θόρυβο του υψηλού iso, το μέγεθος του iso, το μέγεθος της συμπίεσης κλπ κλπ. Sony exmor rs έχουν τα περισσότερα medium level Κινητά πλέον. Και όσο μεγαλύτερος σε pixel είναι ο αισθητήρας τόσο χειρότερη είναι η ποιότητα της φωτογραφίας σε θόρυβο και ευκρίνεια. Θα προτιμούσα για παράδειγμα έξυπνο λογισμικό όπως του oppo find7 και μικρό αισθητήρα (8 mpixel είναι υπέραρκετά) παρά τις μπαρούφες με τα πολλά μεγαπίξελ και τα τρελά νούμερα του μάρκετινγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 και X100 αποκτούν υποστήριξη 5.5G μέσω ΟΤΑ ενημέρωσης

Την περασμένη εβδομάδα η China Mobile ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του 5G-Advanced (γνωστό και ως 5.5G) στο δίκτυό της.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.