Το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας VS. To πιο γρήγορο δίκτυο στην Ελλάδα

Ξέσπαμε πόλεμος μεταξύ COSMOTE και Vodafone για το ποια από τις δύο εταιρείες έχει το καλύτερο και πιο γρήγορο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα. Τον χορό άνοιξε η COSMOTE υποστηρίζοντας ότι έχει το πιο γρήγορο και η Vodafone απάντησε ότι έχει το καλύτερο.

Με αφορμή αυτή την διαφημιστική διαμάχη, ποια είναι γνώμη σας για την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιείτε;

COSMOTE

Πάνω από 150.000 μετρήσεις κοινού σε όλη την Ελλάδα, ανέδειξαν το δίκτυο της COSMOTE 27% γρηγορότερο από τον δεύτερο πάροχο για Mobile Internet.
Σύμφωνα με μετρήσεις μέσω του SpeedTest του ανεξάρτητου φορέα OOKLA, της πιο διαδεδομένης εφαρμογής μετρήσεων internet παγκοσμίως.
Τα αποτελέσματα που προέκυψαν για την Ελλάδα βασίζονται σε 150.000 μετρήσεις που έγιναν από τους ίδιους τους χρήστες σε ολόκληρη τη χώρα, αποδεικνύοντας πως η COSMOTE συνεχίζει σταθερά και δυναμικά την ανάπτυξη του δικτύου της. Πρόκειται για αποτελέσματα που αφορούν το μέσο όρο ταχύτητας downloading των μετρήσεων σε μηνιαία βάση, που πραγματοποιήθηκαν τους 6 τελευταίους μήνες και βελτιώνονται δυναμικά όσο προστίθενται χρήστες με μετρήσεις.

Vodafone

Το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας
Η Vodafone έχει το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, σύμφωνα με τη γνώμη των ίδιων των πελατών!
Οι πελάτες μας έχουν την καλύτερη εμπειρία δικτύου γιατί απολαμβάνουν:
• Mobile internet ακόμα και στο υπόγειο
• Αξεπέραστες ταχύτητες 4G
• Επιτυχία κλήσεων που αγγίζει το 100%
Με βάση την αξιόπιστη Πανελλαδική έρευνα ικανοποίησης πελατών, που διεξάγεται από την ανεξάρτητη εταιρία TNS ICAP σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 16.380 χρηστών ετησίως, οι πελάτες της Vodafone δηλώνουν ότι έχουν συνολικά την καλύτερη εμπειρία δικτύου.

, Το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας VS. To πιο γρήγορο δίκτυο στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

98 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Antonis

Εγω απο Vodafone αλλαξα σε Cosmote και μπορω να πω οτι ειμαι πιο ευχαριστημενος (μενω στο Γαλατσι)

dimitris

Μην τσακωνεστε τσαμπα….παμε ολοι Q και Wind και τελειωσε το θεμα…..

dimitrisdim14

Cosmote για μένα είναι top …60 mbps download η μεγιστη ταχύτητα που έχω πιάσει με 4g … Και σχεδόν πάντα 3g

George

Μελίσσια πάντως απαράδεκτο σήμα και ποιότητα ήχου κλήσης από VODAFONE.COSMOTE δεν είχα τα τελευταία χρόνια που μένω Μελίσσια οπότε δεν ξέρω.

giannaras

Πειραιά που μένω και περίχωρα έχω πρόβλημα με την Vodafone μόνο στο κέντρο μου πιάνει 4g με βλέπω για αλλαγη

Stathis

Καλά αν πιάνει κανείς mobile Internet με Vodafone στο υπόγειο τι να πω; Στο κέντρο της Αθήνας δεν πιάνει καλά καλά σε ορισμένα σημεία. Οι διαφημίσεις για το επίπεδο αξιοπιστίας σήματος και Internet είναι απλά για γέλια!!

george

Πολεμος για τα ματια του κοσμου…μας βομβαρδιζουν με διαφημισεις χωρις ουσια….και ολες αυτες τις διαφημισεις που κανουν για να ενισχυσουν το γοητρο τους, τις πληρωνουν οι καταναλωτες με το αζημιωτο φυσικα…..κανεναν πολεμο για τις τιμες δεν βλεπω να κανουν ομως…

tasos

1)150.000 από τους ίδιους τους χρήστες, άρα πήραν τα δεδομένα ΠΑΡΆΝΟΜΑ
2)Η Vodafone έχεις κλάσης ανώτερο δίκτυο απο την Cosmote
3)Η Vodafone έφερε το 4G στην Ελλάδα (το οποίο της ανήκει κιόλλας)
4)Η Cosmote ΔΕΝ δίνει φοιτητικούς αριθμούς σε άτομα δημοσίων/ιδιωτικών ιεκ, σε αντίθεση με τη Vodafone που δίνει χωρίς να ρωτάει και πολλά (μόνο βεβαίωση σπουδών)
5)Cosmote sorry αλλά ΔΕΝ μπορείς να συγκίνεσαι με την 2η μεγαλύτερη εταιρία τηλεφωνίας στον ΚΌΣΜΟ (2η μετά την China telekom λόγο πληθυσμού)

antonisgn

η αιώνια μάχη στην Ελλάδα.. Εγω μενω κεντρο Θεσσαλονικης, Ειχα Vodafone, μετα cosmote, και πλεον wind.. Πιο ικανοποιημενος ειμαι την wind, μην σας λεω ψεματα..

Knight Rider

Το μονο που χρειαζεται οι αλλες εταιριες εκτος cosmote ειναι να ενεργοποιησουν το HD Voice (AMR Wideband) για να ακουμε με καλυτερη ποιοτητα ηχου τον αλλον σαν να μιλαμε στο Skype.

Ventura07

ο ενας μιλαει με μετρησεις και ο αλλος με το τι λενε οι πελατες,
και μονο απο εγωισμο ο αλλος απο τη στιγμη που εχει συνδεση και σκαει 30 50 και 70 ευρω το μηνα
τι θα πει οχι μουφα ειναι το δικτυο απλα γουσταρω να τα σκαω?

Tom

Εγω εχω παει απο vodafone σε cosmote. Περιεργως η vodafone εχει καλυτερο σημα στης κλησης (ελαφρως) ενω ειχα πολλα προβληματα στο 3g. Δεν επιανε συχνα H+. Στην cosmote το σημα των κλησεων ειναι καπως χειροτερο (ελαφρως ομως) αλλα πιανω σχεδον παντα 3g. Επομενως ειμαι πιο ευχαριστημενος απο την cosmote αφου το να εχω 3g σχεδον παντου ειναι πολυ σημαντικο ενω και το σημα των κλησεων δεν ειναι κακο απλα λιγο χειροτερο.

manou

Η vodafone αναξιοπιστη σαν εταιρια 3 φορες ειχα θεμα με τον λογαριασμο και οχι παντα σημα.. Η cosmote καλη αλλα πολυ ακριβη!! Με την wind που ειμαι τωρα εχω 1000 λεπτα προς ολους και 1000mb internet με 5 ευρω το μηνα (φοιτητικο προγραμμα) και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα προς το παρων εδω και 2 μηνες που το χρησιμοποιω!! Μενω Πετρουπολη και χρησιμοποιω galaxy s4 mini.

Γιάννης Μα

Είμαι στη Σητεία της Κρήτης.Το Mobile Internet της Cosmote σε μορφή 3g,υπάρχει παντού και πάει σφαίρα..ώρες ώρες με τις κλήσεις κάνει κάτι τρελά π.χ ακούγεται η φωνή ρομποτικά απο το s3 μου λογο της υπηρεσίας CRYSTAL VOICE που έχει ΜΟΝΟ Η COSMOTE Στην Ελλάδα..

Η Vodafone βγαζει πανευκολα κλήσεις αλλά δεν έχει παντού 3G.+Οι περισσότεροι λογο whatsup νομίζω έχουν Cosmote!

Tom

@Manou ξερω παραπανω απο 2 περιπτωσεις που η wind δεν στελνει λογαριασμους και μετα σε παιρνει να σου ζητησει τον λογο οποτε εχε το νου σου. Αν δεν σου ερθει λογαριασμος στην ωρα του να παρεις τηλεφωνο να το πεις.

Alexis

Καμιά δεν αξίζει στην Ελλάδα αλλά δεν έχουμε επιλογη δυστυχώς! Ο καλυτερος θα ειναι αυτος που θα δινει με 20-30 ευρώ τον μηνα απεριόριστα προς ολους 2-3 gb mobile ιντερνετ απεριοριστα μνματα προς ολους και απεριοριστα προς σταθερα! Επισης με αυτο το συμβολαιο να εδινε high end συσκευες 200-300 ευρώ όπως στην Αμερικη. Αλλά εδώ είναι Ελλαντα μας γ@@@ε και λέμε και ευχαριστώ!

ulb

Η μια βασίζεται σε 150.000 μετρήσεις και η άλλη σε 16.380…
– Αφήστε τους να μαλώνουν μπας και βάλλουν καμία κεραία να έχουμε καλύτερο σήμα και 3G/4G.

Teri

Εγω μένω σε χωριό ( κανάλι Πρεβέζης ). Έχω what’s up και cu . Η cosmote έχει full σήμα και 3G ακόμα και στο υπόγειο και έκανα το speed test της OOKLA και μου έβγαλε 16-27 Mbps. Η vodafone στο δεύτερο όροφο έχει 2/5 σήμα και καθόλου internet.

Tom

@Alexis ναι για 200 ευρω high end συσκευη και γω θα ηθελα. Αλλα δεν θα το κανα με 20-30 ευρω παγιο πολυ παραπανω. Εγω πληρωνω 20-30 και εχω οτι χρειαζομαι ισως να χρειαζομουν λιγο παραπανω λεπτα προς ολους αλλα οι περισσοτεροι ανθρωποι που μιλαω στο τηλεφωνο εχουν cosmote ουτως η αλλως. Και για αυτο αλλαξα απο vf εξαρχης.

Dimitris

Vodafone στην Αττική και το internet σχεδον παντού σερνεται.

Tony Cool

Στην Αττική τουλάχιστον, οτιδήποτε εκτός από cosmote. Έχω υπάρξει πελατης και των τριών εταιριών και η cosmote είναι μακραν η χειρότερη. Και το σήμα της χειροτερεύει μέρα με τη μέρα!

azriel84

Με Cosmote, έχω απεριόριστα σε Cosmote, ~300 λεπτά προς όλους και 2.5GB internet με 42€ πάγιο το οποίο με χρήση Cosmote Mastercard για τις απλές καθημερινές μου αγορές και internet το έχω ρίξει σε 7-18€ μηνιαίως…ψάξτε το.

Από θέμα σήματος καμία σχέση με τις άλλες, πολύ μπροστά.

Dimitris k

Τι να το κανω το ταχυτατο δικτυο οταν τα ΜΒ τα δινουν με το σταγονομετρο; Και αυτο ισχυει και για τις τρεις.

Theo

Η Vodafone ειναι χαλια εξω απο Θεσσαλονικη ουτε σημα καλο ουτε 3g-4g.

Ελευθερία

Παλιά είχα cosmote και δεν ήμουν καθόλου ευχαριστιμενη, γιατί δεν είχα σήμα σχεδόν πουθενά ( Αττικη ) ,δεν είχε καλό internet, και για αυτό άλλαξα σε vodafone .Τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένη.Έχω σχεδόν παντα internet και όταν κάλω ο ήχος είναι πολύ πιο καθαρός απο οτι της cosmote.Wind δεν είχα ποτε οποτε δεν μπορω να πω για αυτή αλλά, δεν συμφωνώ στο οτι η cosmote είναι καλύτερη απο την vodafone!!!!!!!!!

Αντρέας

Πιστεύω Ότι η cosmote είναι ίσως καλύτερη αλλά πιο ακριβή, ενώ η Vodafone ίσως λίγο χειρότερη και πιο οικονομική

antonisgn

@Dimitris k εγω με wind f2g εχω 1 giga με 5 ευρω.. καλυτερο απο αυτο σαν τιμη δεν βρισκεις ουτε στην ευρωπη, πιστεψε με.. τωρα απο σημερα τι να σου πω. εκει που το χρησιμοποιω εγω εχει μια χαρα σημα..

Στρατος

Εγω ειχα ποσα χρονια cosmote αλλα ολη την ωρα εκανε διακοπες (περιοχη ζεφυρι – αχαρναι) και ας ειχα full σημα.Με το που εβαλα vodafone εμεινα παρα πολυ ικανοποιημενος γιατι εκτος απο καλο σημα εχει πολυ ποιο καθαρη ποιοτητα στις κλησεις και ποιο καλα πακετα στην τηλεφωνια και στον internet.

Φάνης

Δυστυχως εχω voda, και το internet ειναι απλα αστειο!!! Παραλληλα, με cosmocarta η δευτερη συσκευη, με απλο gprs/Ε εχω καλυτερες ταχυτητες. Σχεδον οτι εχω στην voda με το 3G…οποτε, ενα εχω πω στην voda: Ααααασε μας κουκλιτσα μου!!!

ΚωσταςD.

Η καλυτερη ειναι η κοσμοτε αλλα πανακριβη σε σχεση με wind. Βεβαια εχω πολυ καλο σημα στην περιοχη μου σε 3g cosmote σε σχεση με vodafone wind. Αλλιως μονο wind αξιζει οπως λενε και τα παιδια πανω.

JohnWave

Καλύτερη σε σήμα :

1.Cosmote ( αν και σε ορισμένα μέρη εντός πόλης μπορεί να πιάνει καλύτερα η Vodafone )
2.Vodafone
3.Wind

Καλύτερη σε τιμές :

1.Wind ( με διαφορά από τις υπόλοιπες, ιδίως στα καρτοκινητά )
2.Vodafone
3.Cosmote ( τραγική στις τιμές της )

Τι έχω : Wind F2G ( το παλιό ) και σταθερό Wind
Πόσα λεφτά δίνω το μήνα : 9 ευρώ
Τι έχω με τα 9 ευρώ :
> 420 λεπτά προς όλους ( 300 δωρεάν με κάθε ανανέωση + 120 λόγω σταθερού )
> 180 sms προς όλους ( 5 ευρώ με το text to all + 20 δωρέαν την εβδομάδα με το wind login )
> 250mb internet ( 2 ευρώ με το surfmore )
> 450 λεπτά και 450 sms προς wind ( 2 ευρώ με το talk and text more + τα online bonus )

Nio

H COSMOTE ειναι πανακριβη δεν εχει καλο σημα στην Νικαια.
Οταν ζητησα να το διορθωσουν μου ειπαν οτι χαλασε ενα κομματι της κεραιας κ θα το φτιαξουν.
ΧΡΟΝΙΑ το φτιαχνουν…. Τους ζητησα αφου εκεινοι ειναι ανικανοι να το φτιαξουν, να μου δωσουν μηχανημα να εχω καλυτερο σημα αλλα με εγραψαν… ΧΑΛΙΑ εξυπηρετηση…. ΧΑΛΙΑ σημα. ΚΟΡΟΙΔΙΑ στις κλησεις. Το σημα χανεται και για λιγο οποτε του την βαρεσει κ ας εισαι και διπλα στην κεραια…. Χωρια που οι τιμες της ειναι για γελια…

kostas00t

Έχω cosmote και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα του ήχου κλήσης, μιλάω με τον άλλον πολύ καθαρά, 3g παντού και υψηλές ταχύτητες, καμιά φορά και 4g. Είναι μία αξιόπιστη εταιρεία αλλά σχετικά ακριβή αφού προσφέρει τις ίδιες υπηρεσίες και με vodafone και με wind .
Από Ν.Μαγνησίας σε Samsung Galaxy S4

Thodoris

Απαράδεκτες όλες. Υπερκοστολογούν ασύστολα. Και το οτι οι τιμές στα κινητά παραμένουν υψηλές, οφείλεται εν μέρη και στις εταιρείες κινητής.

Notis

Μετα απο 14χρονια συνδρομητής της Vf, περιμενω να ολοκληρωθεί η φορητότητα προς Cosmote.. Σε γενικές γραμμες πολυ ικανοποιημένος, και με την ποιότητα σήματος κλήσης και 3G. Αναμένω να γνωρίσω και το δίκτυο της Cosmote η οποία μου έδωσε τα 1500*3(λεπτα,σμς,Mb) στα €36.
Ps μας ρημάζουν ακομα στο Ελλαντα :p

Drake

WIND και τα μυαλά στα κάγκελα!!!
Έχω και τις τρεις και συμπεράσματα…
1) Καλύτερο σήμα: στη περιοχή μου (ανατολική Θεσσαλονίκη) Vodafone-Wind-Cosmote. Η Cosmote όμως έχει συνήθως καλύτερο σήμα στα χωριά που έχω επισκεφθεί.
2) Πιο γρήγορο ίντερνετ θα έλεγα Vodafone-Cosmote-Wind (λόγω έλλειψης 4G) αλλά σε περιοχές που δεν υπάρχει γενικά κάλυψη 4G θα έλεγα ότι η Wind ίσως και να υπερέχει!
3) Πιο οικονομική: Wind-Χάος!!!-Vodafone-Cosmote

Εδώ και χρόνια έχω αλλάξει τη σύνδεση σε κάρτα F2G, γιατί με πολύ λιγότερα μου δίνει περισσότερα! Έχουμε και λέμε…με μια ανανέωση 10 ευρώ έχω 300′ δωρεάν προς όλους +80 εντελώς δωρεάν μηνύματα προς όλους (20 κάθε εβδομάδα με το log’n’win)…Με 5 ευρώ αγοράζω πακέτο ίντερνετ με 1Giga και μου κάνει δώρο και 100’+100SMS προς Wind και Q και μου μένουν και 5 ευρώ στη κάρτα να αγοράσω οποιοδήποτε πακέτο χρειαστεί (που συνήθως δεν χρειάζεται!!!) με 2 μόνο ευρώ! Οπότε ούτε με νοιάζει ποιος έχει γρηγορότερο ίντερνετ (άσε που τα 500mb που δίνουν οι άλλες εταιρίες με το 4G φεύγουν σαν νεράκι και δεν φτάνουν ούτε για πλάκα!) ούτε αν βγάζει 100% επιτυχία κλήσεων!

Solon

Εγώ που δουλεύω και τις δύο έχω να πω πως το δίκτυο της Cosmote είναι ποιο πλήρες από της VODAFONE και τις περισσότερες φορές και ποιο γρήγορο ωστόσο πολλές φορές κολλάει άσχημα λόγο φόρτου. Αυτό που έχει η VODAFONE είναι ότι το δίκτυό της δεν κολλάει σχεδόν ποτέ και έχεις πάντοτε αξιοπρεπείς ταχύτητες. Σε αυτόν τον τομέα, της διαθεσιμότητας του δικτύου δηλαδή, υπερέχει.

dimitris

Απαραδεκτες ολες….

Μηνας

Εγώ επειδή μένω σε ένα ημιυπόγειο μπορώ να πω ότι μόνο cosmote με καλύπτει με σήμα για κλήσεις και πολύ λίγο Internet.. Η λοιπές εταιρίες απλά ούτε κλήσεις δεν μου επέτρεπαν.. Φίλος μου με Vodafone σε μέρη που εγώ έχω 4g δεν μπορεί να πιάσει 3g καλά.. Από wind δεν έχω καθόλου ιδέα…

ioannis

καλαμαρια μενω και απο σημα full ανεπαρκες απο vodafone φυσικα εβαλε και η δημοτικη αρχη το χερακι της γι αυτο….

dimitris

Για όσους θυμούνται μια παλιά διαφήμιση της COSMOTE με ένα τραγουδάκι που έλεγε “σήμα, σήμα καμπάνα σε λόγγους, βουνά και πεδιάδες” ήξερε γιατί δεν έλεγε σε πόλη. Γιατί στην πόλη έχει κακό σήμα. Μένω Πάτρα σε ισόγειο και το σίδερο της πολυκατοικίας δυσκολεύει την συχνότητα λειτουργίας της COSMOTE. Με τις WIND και VODAFONE δεν υπάρχει πρόβλημα. Προτιμώ όμως VODAFONE

George

Καλο θα ηταν ολα αυτα που λεμε να τα λεγαμε στους ιδιους και οχι μεταξυ μας μπας και εκαναν κατι καλυτερο στα θεματα που λενε .vodafone εχω και βλεπω οτι 4g δεν πιανει παντου μην τρελαθουμε κιολας ..

Notis

1. Ακυρο τελικα, παραμένω Vf λόγω αντί προσφοράς στα €30 το RED1(+750MB) , γίνομαι κουραστικος ισως αλλα θελω να δείτε τι περιθώρια τιμολόγηςης εχουν οι εταιρίες, μιλαμε για υπερκέρδη σε επιπεδο αισχροκέρδειας!
2. Φιλος μου, αυτη τη στιγμη στο διαμέρισμα μου με Cosmote απλα ψάχνει για σημα στο μπαλκόνι :-// (Κυψελη)

Nikolakis

γεια και χαρα σας, να σας πω και ‘γω την γνώμη μου.
Από θέμα ποιότητας σήματος η καλύτερη είναι η Wind ε,αν μπεις στο τουνελ αττικη->Βικτώρια και Βικτώρια – > ομονοια στο τρενο ειναι η μονη που εχεις σημα καραντι!!!

Εγω εχω φρογκ και βαζω 5 ευρω καρτούλα μου δινει άλλα 5 δωρο και εχω την χαμηλότερη χρεωση το λεπτο, με βαση το δευτερόλεπτο… και όχι 30 και 40 ευρωλεπτα για μια αναπάντητη όπως το γουατσ απ κτλ.
Το καλύτερο σε σχεση με τις τιμές είναι το φρογκ, από σημα μονο εικονικό το βλέπω γιατι απο ποιότητα παντα χάλια ήταν η κοσμοτε, αλλά επειδή στο χωριό μονο κοσμοτε έχει σημα σε συγκεκριμένο σημειο για αυτό έχω frog Της κοσμοτε .

Επίσης κοιταξτε την εταιρια “Mobilka” εχεις ταυτόχρονα σημα παντου και απο κοσμοτε και απο vodafone Και απο Wind!!! και απο χρεωσεις;;; 500 λεπτα προς όλα τα κινητα ,σταθερα σε ελλάδα και εξωτερικό χωρις δεσμευση!!! Κοιτάξτε το!!! ψαξτε το και ξεκωλήστε από τις Ελληνικες εταιρειες!
;)η Mobilka έχει Εδρα την Κατερινη και έχει ελληνικη εξυπηρέτηση πελατών ΔΩΡΕΑΝ !

Κωστής

Εγώ πάντως με τη cosmote (whats up) ειμαι απογοητευμένος..βάζω κάθε μήνα 10 ευρώ (8,κατι μένουν κάθε φορά) μόνο και μόνο για 500mb ιντερνετ..και κάθε μα κάθε μήνα το ίδιο..μου στέλνει μήνυμα οτι μου απομένουν 10mb..κλείνω τα mb και μετά απο 2 λεπτά έρχεται μήνυμα οτι τα Mb τελείωσαν..και μετά απο κανα 2λεπτο πάλι μου στέλνει και μου λέει οτι το υπόλοιπο μου είναι 0 ευρώ..ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ…

harris

ολα καλα ολα ωραια με τη cosmote φοιτητικο πακετο αλλα μου την σπαει απειρα που κοβεται η γραμμη ενω μιλας κανονικα… 10 ευλω καρτα το μηνα κι εχω ενα 600 λεπτα προς what’s up πανω απο 2 gb interner 1200 λεπτα προς ολους κ 100 sms προς ολους…. εμπειρια προς αλλο παροχο δεν εχω αλλα αμα δεν ειχε αυτο το θεμα να κοβεται η γραμμη ενω μιλας θα ηταν ολα κομπλε…. xperia S….

Blasito

Κώστα, θα έπρεπε το post να το κάνεις σε μορφή poll. Μου φαίνεται πως οι απαντήσεις είναι περισσότερο promotion παρά ουσίας. Άκρη, δεν έχω βγάλει πάντως για το ποια είναι καλύτερη…

Cj Georgio

Σε λίγες μέρες έρχομαι Ελλάδα. Έλεγα να βάλω πάλι what’s up έχει το καλό ότι όλοι έχουν Μακεδονία που είμαι αλλά πακέτα ίντερνετ μόνο 500mb. Που είναι προσφορά και μετά τον Απρίλιο πάλι 200mb.
Βλέπω για wind f2g και μένω με το στόμα ανοιχτό.
Πρόγραμμα absolute surf με 15€ δίνει 5G Internet.
Με 5€ 200 λεπτά προς όλους και 100 λεπτά 100 SMS προς wind και Q.
Υπάρχει κάτι καλύτερο; ;;

Μιχαλης

Τώρα πλάκα κανείς cj . Μπήκα και το είδα το νέο παλεύω με 5120 mb με 15€ . Δεν πάω πουθενά τώρα . Αμα βάλεις και μια 20€ κάρτα πέρνεις και αλλά 1.5gb και πας στα 6620mb . Αυτά ειναι . Καθήστε στη. Cosmote με 1.5gb που πέρνεις με 15€ Και αφήστε εμάς με τα 6.5gb

Dimitris

Όταν είχα Whatsup σπίτι μου έπρεπε να βγω στο μπαλκόνι για να μιλήσω…!! Mε την Vodafone Μιλάω ανετότατα χωρίς κανένα θέμα! Όσο αφορά το 3G εκεί που χρειάζομαι έχω πάντα!!!

Alex

Vodafone χαλαρά. Όπου έχω μετρήσει είχε σαφώς καλύτερο ίντερνετ απο cosmote και αυτο με την μέτρηση της ookla. Όσο για τις 150000 μετρήσεις σημειώστε ότι λέει μέσο όρο. Δλδ ένας μπορεί να έχει 4G φουλ και οι άλλοι να σέρνονται και πάλι να βγαλει μεγάλο μέσο όρο… Μην ψαρώνετε

Cj Georgio

Στην Γερμανία που είμαι με συμβόλαιο έχω 2Gb τον μήνα που τα τρως για πλάκα αν κάνεις πως πας να δεις κανένα video στο youtube με HD (Galaxy s4) οπότε γλυκό έμαθα. Βλέπω cosmote ζούνε ακόμα στα 500mb.
Άμα βάλω 20€ κάρτα στην wind παίρνω δώρο έξτρα 1.5Gb; Από βδομάδα που θα είμαι Ελλάδα θα πάω στην wind να πάρω F2G. Όλοι οι φίλοι μου έχουν smartphone οπότε μπορώ να παίρνω τηλέφωνο με viber η Facebook.

Σπυρος

Καμία από τις εταιρείες δεν μπορεί να πει πως είναι καλύτερη!

Ανά περιοχή αλλάζουν τα δεδομένα για το ποια εταιρεία είναι καλύτερη ή “πρώτη”. Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο στις μετρήσεις αλλά και στη διαμόρφωση του χώρου (πόλη, χωρίο κτλ).
Παίζουν ρόλο οι αποστάσεις από τις κεραίες καθώς και η πυκνότητα του πληθυσμού.
Σίγουρα σε ένα μέρος όπου όλοι είναι με whats up και υπάρχει μεγάλη πυκνότητα του πληθυσμού τότε η Voda μπορεί όντως να έχει καλύτερες ταχύτητες γιατί έχει να εξυπηρετήσει λιγότερους πελάτες και μπορεί να διαθέσει μεγαλύτερο εύρος ζώνης!

Το ποια εταιρεία έφερε πρώτη ή δεύτερη το 4G (αργότερα και το 5G) δεν έχει σημασία… έτσι κ αλλιώς όλες θα κάνουν την αναβάθμιση είτε νωρίς είτε αργά.

Το θέμα είναι ποια εταιρεία καλύπτει τον καθένα μας, είτε από την άποψη του σήματος, είτε από ταχύτητα δεδομένων (σε όσους είναι χρήσιμο), είτε λόγω χρημάτων…

Μη μπαίνετε στο παιχνίδι των εταιρειών και ο καθένας λέει τα δικά του!

Nick77

Τα ιδια σκ@τ@ ειναι ολοι τους!Σε καποιες περιοχες ειναι καλυτεροι οι μεν και σε καποιες αλλες οι δε!Αυτο ακριβως γινεται..

Thanos

Εγώ έχω Cosmote και ειμαι πολυ ευχαριστημένος και με το σήμα αλλα και φυσικά με το mobile internet(από Θεσσαλονίκη)!!! Ένα παλικάρι στην αρχή λέει πως η Vodafone έφερε και της ανήκει το 4G, μάλλον ειναι τελείως άσχετος. Η Cosmote το έφερε πρώτη και το 4G ανήκει στην κάθε εταιρία ξεχωριστά. Η Cosmote όντως ειναι πιο ακριβή αλλα οτι πληρώνεις παίρνεις, επίσης αυτή έχει το HD Voice που ειναι μεγάλη πρωτοτυπία και οποιος το έχει θα πει οτι ειναι φοβερό. Η μια πήρε μέτρηση από 17000 πελάτες και είπαν οτι ειναι καλύτερη, ε τι θα έλεγαν;;; Και η άλλη από αντικειμενικό μέσω, την εφαρμογή Speedtest. Η Wind μπορεί να ειναι από τις πιο οικονομικές αλλα ειναι πααααρα πολυ πίσω σαν εταιρία και εξέλιξη!!!

Teri

Πριν λίγο η cosmote έβγαλε νέα διαφήμιση

Αστερης

Εμπειρία έχω από ταχύτητες και σήμα και απο τις τρεις εταιρειες.
Vodafone : καλες ταχυτητες και σημα, ακριβη
Wind : καλες ταχυτητες και σημα, φθηνη, αλλα μη χρειαστεις τηλ εξυπηρετηση!
Cosmote: πολυ πισω απο το ΔΕΔΟΜΕΝΟ εξοπλισμο και κεφαλαιο της. όπου υπαρχει πολλής κόσμος πεφτει ΚΑΙ το σημα ΚΑΙ το Internet, προβλημα που δεν ειχα με καμία από τις άλλες δύο!

Παραμενω cosmote γιατι εχει το anyway που με βολεψε και ειναι και φθηνο.

Alan

Η Vodafone έχει σήμα σε αρκετά μέρη. Η Cosmote σε αρκετά επίσης. Πιστεύω πως μάλλον συγκαλύπτονται. Τώρα για την ποιότητα του εκάστοτε δικτύου δεν έχω άποψη δυστυχώς…

Calexako

Cosmote με 36.15 ευρώ το μήνα

1500′ προς όλους
1500 μνματα προς όλους
6.5 γίγα internet
και

Spotify

Η δύναμη της διαπραγμάτευσης. 😉

Γιώργος

Επειδή τυγχάνει να είμαι στρατιώτης στη Λήμνο και χρησιμοποιώ Vodafone (από στικακι στο κινητό μου δεν έχω κανένα παράπονο, cosmote έτσι κι έτσι! Σήμερα τύχαινε να πήγαινε στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας και με την Cosmote αυτή την φορά είχα H μέσα σε όλα τα τούνελ της κακιάς σκάλας που ούτε το ραδιόφωνο δεν πιάνει καλά καλά του αυτοκινήτου! Γενικά η Vodafone (μένω Αιγάλεω) και μέσα στο σπίτι έχω μεγάλο θέμα με το 3g

Jonman

Με περίπου 100 εταιρίκες συνδέσεις φύγαμε απο Cosmote σε VODAFONE πριν ενα χρόνο ( οι συνδέσεις ειναι και voice και internet ) . Στο κομμάτι φωνής κανένα πρόβλημα αλλα στο internet έχουν δίκιο ειναι καλύτεροι έχουμε τεράστιο θέμα . Οι πωλητές δηνοπαθουν ακόμα και στα αστικά κέντρα . Μόλις είδα την διαφήμιση τους internet και στο υπόγειο έβαλα τα γέλια . Στα Βριλήσσια το σήμα 3G full και internet ανύπαρκτο !!!!!!

didinos

Καλά όλα αυτά… Εγώ με την wind πληρώνω κανένα 50 αρικο + τον μήνα και έχω απεριόριστα κινητά σταθερά και σταθερό με απεριόριστα αστικά…Αυτά μετράνε. Όσο για το σήμα στο κέντρο δεν έπιανε μια η cosmote και πιάνει καμπάνα η Vodafone.

Sannad

Καλημέρα, χαίρομαι που οι περισσότεροι υποστηρίζετε Cosmote και Vodafone, γιατί εμείς που έχουμε Wind έχουμε άδειες κυψέλες και απολαμβάνουμε υπέροχο σήμα παρόλο που πάντα ήταν η τρίτη στις προτιμήσεις του κοινού. Ο αριθμός μου ήταν Panafon και μετά έγινε Vodafone ώσπου τελικά εδώ και 9 χρόνια αποφάσισα να το γυρίσω σε Tim στην αρχή και Wind μετά και παράλληλα έχω και ένα whats up για να με παίρνουν οι κολλημένοι με τη Cosmote τα συμπεράσματά μου?? 1)Vodafone: Πολύ κακό για το τίποτα, έχει όντως 100% επιτυχία στις κλήσεις αλλά το θέμα είναι άντε κάλεσες, μπορείς να μιλήσεις???Ειδικά ότνα βρίσκεσαι εν κινήσει είναι επιεικώς τραγική… Απο χρεώσεις??Ποτέ δε κατάλαβα πως γινότα κάθε μήνα να έχω ξεπεράσει τα δωρεάν λεπτά μου χωρίς να μιλάω και μετά να μου χρεώνει τον κούκο αηδόνι. 2)Cosmote: εμπειρία από whats up, έστω ότι έχεις βάλει τα δωρεάν 600 λεπτά, οι κύριοι σου λένε τα έβαλες αλλά δε θα σε αφήσουμε να περάσεις όλο το μήνα μαζί τους, παίρνεις κάποιον τηλέφωνο και στα 30 δεύτερα η κλήση πέφτει, μείον 3 λεπτά αμέσως αμέσως…εμένα προσωπικά μου έχει τύχει εως και πέντε φορές σερί 3*5=15λεπτά μείον για να μιλήσεις με ένα άτομο μία φορά. Μετά αποφάσισα να μη ξανανεώσω… Συνέχεια »

Θοδωρης Δημητριάδης

Δεν το συζητάω. Επαρχία μονο Cosmote. Ολα τα αλλα πειράματα αποτυχανε. Εδω καλα καλα κάλυψη δικτύου δεν εχουν σωστη. Παραπλάνηση Vodafone, ασε για τη wind καμμένη…..

χρηστος σαμ

αν και δεν την παω σαν εταιρια λογω εξυπηρετησης και τιμολογιακης πολιτικης ειναι οντως η καλυτερη απο αποψη σημα-ταχυτητες η cosmote

Μάνος Καραδήμος

Τι να το κάνεις το σήμα όταν οι άλλοι σε μ@μ@νε στις χρεωσεις; Εγώ έχω WIND και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Βέβαια εκεί που μένω (Ορχομενός Βοιωτίας) δεν έχει 3g αλλά με το 2g κάνεις υπέροχα την δουλεία σου. Επίσεις με 10 ευρώ περνάς 1μήνα ακόμη και 2μηνο αν δεν “μιλάς πολύ”. Θα ήθελα όμως και 3g στον Ορχομενό. Τότε θα ήμουν 100% ικανοποιημένος!

Nio

Σωστοτατος ο Μανος. Εκει ειναι η ουσια. Τι να την κανουμε κυριοι την ποιοτητα οταν τα εχετε ολα πανακριβα???? Πριν κατι χρονια δινατε 1500 λεπτα ομιλιας και 1500 sms με 3 ευρω η με μια ανανεωση των 10 ευρω και πανω…!!!!
Τωρα μας πουλατε φυκια για μεταξωτες κορδελες?? Γιατι τι αλλαξατε??? Τις ιδιες κεραιες εχετε κ την ιδια ποιοτητα σηματος… Ο πιο φτηνος κερδιζει.. απλα τα πραγματα…

Παναγιώτης

Στο υπόγειο μπορεί να πιάνει, αλλά στον πρώτο στη νέα Ιωνία δεν… Και πολύ συχνά είμαι στο 0,1% της Ελλάδας που η Vodafone δεν έχει σήμα. 4G μου θέλουνε, δε κοιτάνε να φτιάξουν το 3g πρώτα. .. Έχε χάρη που δίνω μόνο 7 ευρώ, αλλιώς. ..

den

Είχα Vodafone αν εξαιρέσεις τις κλεψιές στον λογαριασμό, και το 3g που πάντα σερνότανε σε αττική που είμαι,όλα τα άλλα οκ.

nikos

Η Wind είναι οικονομική ειδικά άμα έχεις F2G 5 ευρώ 1GB Internet + ότι η εφαρμογή F2G για smartphones είναι εύχρηστη και βολική για να βλέπεις τα Mb που έχεις για να ξέρεις άμα σε τέλειωσαν… Με 2G που χρησιμοποιώ Internet είμαι ευχαριστημένος και χρησιμοποιώ όχι και καλό smartphone ZTE Blade iii Παρόλα αυτά και 3G αρκετά καλό… Ποιότητα κλήσης εξαιρετική και σήματος.Είχα παλιότερα Vodafone-Cosmote
Vodafone δεν πιάνει γενικά σε έμενα…έβγαζε κλήσεις SOS και έτυχε να μείνω σε ασανσερ…
Cosmote στις χρεώσεις τσακίζει ακριβά…Σήμα είχε καλό πάντως

Γιάννης

Είχα και τις τρεις εταιρείες και τώρα έχω cosmote και wind, από άποψη σήματος είναι cosmote>vodafone>wind. Βασικά η wind είναι η πιο φτηνή γιατί έχει τραγικό δίκτυο , με την cosmote ισχύει ότι πληρώνεις παίρνεις γι αυτό είναι και πιο ακριβή.

maria

Η Vodafone είναι μοναδική!!!

panos

Value for money wind.Στο σήμα ειδικά στο κέντρο που βαράω 12ωρα 0δενικά προβλήματα σε 4g και φωνή.Γενικά μη μασάτε μόνο 700 μύρια κέρδη η vodafone από μια διαλυμένη χωρά
για το 2013 keep going θύματα αδέλφια εσείς(αντιγραφή)

cmvrgr

Για καθημερινή χρήση έκανα την cosmote —> Q και με 5 ευρώ τον μήνα καλύπτω πράγματα που πλήρωνα 35 στην cote.

Το μόνο καλό με την cote ήταν η κάλυψη σε απίθανα μέρη της επαρχίας που η wind είναι ακόμη πίσω. Για voda δεν το συζητώ σκέτη απογοήτευση σε σύγκριση με cote και σε τιμές ακριβώς η ίδια.

Alexis

Έχω αγοράσει το Sony m2 κ δεν ξέρω τι κάρτα 4G να πάρω..αλλά μένω ΚΙΛΚΙΣ και ΣΕΡΡΕΣ σε ένα χωριό θα πιάνει ?

ΝΙΚΟΣ

Η cosmote είναι ανυπαρκτη σαν εταιρια. Εχω στα πεντε χιλιομετρα ισως κα λιγοτερο απο το σπιτι μου καιρεα της cosmote και ψανχω το απλο σημα πιο 3G??? Εχω το κινητο ακινητο και περνω τηελφωνο το σημα παιζει απο full σε εκτως δικτυου, οταν μιλας και το σημα πεσει κατω απο 3 γραμμες κουεται η κληση. Ενημερωση εξυπηρετηση μηδεν, ημουν συνδρομητης απο τις δραχμες ακομα στην εν λογο εταιρια και ο μονος λογος γτ ειχαν ολοι την εν λογο εταιρια, ακομα την εχουν. Με πηρα ολη και ολη μια φορα τηλεφωνω μαλλον 2 μια για να πληρωσω τον λογαριασμο και μια μολις εκανα αιτηση μεταφορας στην Vodafone για να μου κανουν καλυτερη προσφορα φυσικα ουτε καν πλησιασαν. Θεωρητικα με χειροτερο σημα η Vodafone στην περιοχη μου και ακομα δεν μου εχει κοπει ουτε μια κληση, στην cosmote με καιρεα στην περιοχη μου το 60% των κλησεων κοβοταν. Στην Vodafone (επαγγελματικο) με ελαχιστη χρεωση κλησης 1′ και οχι 3′ οπως στην cosmote (δεν εχει επαγγελματικο). Διαφορα λογαριασμου 50% πιο φθηνος της Vodafone

Πανος

Αλλαξα προσφατα σε Wind double play(σταθερη με απεριοριστα σ’ολη την Ελλαδα και 300 λεπτα προς κινητα, με 24αρι INTERNET) και πηρα επι πλεον 120 λεπτα σε F2G και 300 MB το μηνα. Ολα αυτα με 22.5 ευρω μηνιαιως! (για δυο χρονια). Τα χρησιμοποιω σε dual SIM διατηρωντας μαζι και το What’sUp μια και το εχουν πολλοι στον κυκλο μου.Ο πΟΤΕ εχει συνηθως λιγο καλυτερο σημα αλλα αν επρεπε να διαλεξω μια, αυτη θα ηταν η Wind.
Βλεπετε για μενα μετρανε και αλλα πραγματα. Ημουν πιστος στον πΟΤΕ για δεκαετιες (κακως!), πληρωνοντας παντα στην ωρα μου μεσω τραπεζικης εντολης.Μια φορα αργησα λιγες ημερες (ημουν απληρωτος απο την δουλεια μου για μηνες) και ειδα το πραγματικο πρωσωπο των “εργαζομενων” του! Οι οποιοι την ιδια εποχη εβγαζαν σε “εθελουσια λεει” δεκαδες προνομιουχους,νεοτατους και με παχυλοτατα εφ’απαξ!

θοδωρης

Καλησπερα θα πω και εγώ την γνώμη μου θα συμφωνησω με τον φιλο πανο, γιατί και εγώ wind έχω και είμαι πολύ ικανοπιοημενος vodafone για τα μπάζα είμαι στον 5ο οροφο πειραια σήμα φουλ 4g αλλά όταν μπαινω στο ασανσερ μου ειναι 0 εκτος δικτυου… Και στον δρόμο κάτω 1 στα 5 έλεος πως το κανουν αυτό??? Cosmote έτσι και έτσι… Ποτε δεν την γουσταρα ακριβή και ελληψη σε πολλα πραγματα. Wind καλό δίκτυο καλες υπηρεσιες οικονομική προς το παρόν εγώ έχω μονο wind!!! Ίδια προσφορά με τον φιλο πιο πανω αλλα εγώ το παίρνω στα 17 ευρώ. Η μονη εταιρια που δεν κλείνει στο ασανσερ και δοκιμασμενα οπου και να πάω είναι η wind ακόμακαι στο δικο μου vodafone cosmote μμόλις κατεβω στο ασανσερ τον 3ο όροφο εκτός δικτυου…

TNT

Ότι να ναι διαβάζεις εδώ. 1)Η COSMOTE έχει διπλάσια κάλυψη απο VF 2)Στην Αθήνα έχουν και οι 3 σήμα αλλά 3G μακράν COSMOTE (Για 4G παίζει μπάλα μόνη της) 3)Eπαρχία μόνο COSMOTE εκτός εξαιρέσαιων μιας και οι άλλοι 2 σε πολλά σημεία χρησιμοποιούν το δίκτυό της 4)Τιμές: COSMOTE & VF είναι καρμπόν σε οικιακά και εταιρικά και σφάζονται μεταξύ τους.Την WIND την έχουν χεσμ@νη και καλά κάνουν γιατί είναι τραγική εταιρεία (ποιά σοβαρή εταιρεία αλλάζει χέρια κάθε 2 χρόνια); 5)Eφυγα απο VF γιατί δεν είχε 4G .Μάλιστα έχοντας 5άρι IPHONE η APPLE είχε πιστοποιήσει μόνο την COSMOTE για LTE.Μετά απο 1 χρόνο πιστοποίησε την VF της οποία το 3G σέρνεται και το 4G το συναντάς τόσο συχνά όσο συχνά βρίσκεις στον δρόμο σου τον Σαμαρά. 6)Στα Νησιά πέρυσι ΝΑΞΟ-ΠΑΡΟ η VF δεν έπιανε ΠΟΥΘΕΝΑ (μόνο στο Λιμάνι και λίγο στη Χώρα).Οι άλλοι που είχαν COSMOTE όχι μόνο έπιαναν παντού αλλά ήταν όλη μέρα και με 3G ανοιχτό!! 7) Όσοι αισθάνονται ανασφαλείς για το κατα πόσο παρακολουθούνται καλά θα κάνουν να μην επιλέξουν VF Υγ.Ο/Η ΝΙΚΟΣ λέει: Σάββατο, 9 Αυγούστου 2014 στο 21:28 Φίλε αμα εσύ δεν έχεις ιδέα απο προγράμματα δεν σου φταίει κανένα δίκτυο.Είπα πρίν ότι είναι ίδιοι σε… Συνέχεια »

Νικολακης

Δοκιμάστε την Mobilka .Σημα και από κοσμοτε και απο wind αλλά και απο Vodafone. χρωση προς όλους εντος Ελλάδος 0.10 το λεπτο ,χρεωση ανα δευτ.απο το 1ο δευτερόλεπτο. Βαζεις καρτα δεν σου παιρνει ΦΠΑ12% 5 βαζεις 5 δινει. χρεωσεις πραγματικες, χωρις κρυφες χρεωσεις!
Σήμα παντού!!! Δωρεάν περιαγωγη σε 198 χωρες… περισσοτερα στο Mobilka.gr
Μια καρτα που δεν ληγει ΠΟΤΕ!!!

dim the dog

Βαλτε q κ θα βρείτε την υγειά σας κ απο χρεώσεις κ πακέτα… Η καλύτερη κ ερχετε κ το 4g.

Vagfot

Vodafone και 3G είναι ένα κακόγουστο αστείο. Είμαι 2 χρόνια στη Vodafone, πληρώνω υψηλό πάγειο σύνδεσης και ειμαι με το 3G ενεργοποιημένο και δεν εχει καταφέρει ούτε 1 ανθρωπος να με βρει σε κάποιο chat (fb, what’s up etc) οπουδήποτε στην Ελλάδα.

Τώρα που λείγει το συμβόλαιο μου θα πάω οπωσδήποτε Cosmote και ελπίζω να αποκτήσει νόημα το Android κινητο μου.

Tom

Vagfot και γω για τον ιδιο λογο αλλαξα απο vodafone σε cosmote οταν αρχισα να λειτουργω mobile internet. Μαλλον και για αυτο. Μια χαρα η cosmote στο 3g για 4g δεν ξερω.

Dimitris

Νομίζω ότι το CU της Vodafone είναι πολύ γρήγορο και πολύ οικονομικό

Manolis-Giorgos

Ημουνα what’s up, και λογο δουλειας αναγκαστικα να παω σε συμβολαιο της Vodafone που ειχε λεπτα προς ολα τα δικτυα. Οταν ητανε ετοιμη η καρτα sim (ολο χαρα και γω) με φωναξανε να παω να την βαλω και να γινει η ενεργοποιηση. Ολα καλα μεχρι εδω. Ελα ομως που το καταστημα ητανε κεντρο Ηρακλειου (Κρητης) και ειχα σημα 5/5, και με το που εφτασα σπιτι μου 2 χιλιομετρα μακρια, το σημα 2-3/5. ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Δεν ειχα σημα 3G. Ειχα το Ε!! Στο ιδιο σημειο οπου η Cosmote μου προσφερνε 3G!! Μετανιωσα την ωρα και την στιγμη που εβαλα την υπογραφη μου και μετρουσα μερα-μερα ποτε θα περασουνε οι 18 μηνες. Και οταν με το καλο περασε το 18αμηνο, καρφι πηγα στην Cosmote και βρηκα την υγεια μου. Την στιγμη που εβαλα την sim της Cosmote, μετα απο κανενα 2ωρο, με καλουνε απο την Vodafone και πριν ξεκινησει η ομιλια ενα προειδοποιητικο μηνυμα ειπε οτι η κληση θα ηχογραφηθει. (??) Μου ξεκιναει μια χαζουλα στη γραμμη και μου λεει να ξαναγυρισω στη Vodafone, και να πληρωνω 22 ευρω στο προγραμμα που ημουνα(700′ προς ολους, 70 sms προς ολους και 300ΜΒ ιντερνετ). Της απαντησα και γω οτι ο λογος που εφυγα ητανε… Συνέχεια »

ΓΙΩΡΓΟΣ Λ.

cosmote ειναι καλύτερη

cmvr

Παιδιά σπίτι μου 3g πιάνει μόνο η wind. Στην επαρχία εκεί που κινούμε όλες πιάνουν με μακράν χειρότερη την Vodafone που σε ωρες αιχμής ενώ δείχνει φουλ 3g δεν έχει ούτε 0.5 mbit

Geo

Στο σπιτι μου οταν κανω αναζητηση για παρωχους λεει τα εξης
4G cosmote
3G cosmote
2G cosmote

3G Vodafone
2G Vodafone

3G Wind!!!
2G Wind

Μενω εξω απο την Θεσσαλονικη

ΟΡΕΣΤΗΣ

Σχεδόν από τότε που ´ηρθε η κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα ,την χρησιμοποιώ.Κάποιος είπε πριν για τις κυψέλες.Πράγματι , όποια εταιρεία κάνει προσφορές , γεμίζει από πελάτες.Το πρόβλημα είναι ότι το δίκτυό τους έχει πεπερασμένη χωρητικότητα και οι εταιρείες δεν το λαμβάνουν υπόψιν τους με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν οι πελάτες τους.Βέβαια να μένεις στην Πετρούπολη στον τελευταίο όροφο και να έχεις μόνο 2g στην vodafone και στην wind είναι κάπως .Η Cosmote έχει και 4G.Στο Καματερό σε συγγενή μου ,μέσα στο σπίτι στο ισόγειο δυόροφου δεν πιάνει τίποτα.Στο κέντρο όταν εργαζόμουν μέσα στο κτίριο μόνο λίγο COSMOTE.Στο χωριό Ορεινή Αρκαδία ούτε κινητή ούτε σταθερό διαδίκτυο αλλά ούτε και digea.
Συμπέρασμα: Στην χώρα μας δεν δουλεύει τίποτα σχεδόν όπως μας υπόσχεται.Καλό είναι να έχουμε τουλάχιστον δύο καρτοκινητά( όχι συμβόλαια) και να τα χρησιμοποιούμε ανάλογα με το τι πιάνει στην κάθε .περιοχ και όταν είμαστε δυσαρεστημένοι να το παρατάμε γιατί τα δεσμευτικά συμβόλαια είναι βασανιστικά.Υπάρχουν και άλλες πολλές λύσεις όπως τα δορυφορικά τηλ , mobilka κ.λπ.

nikolasx

Άλλαξα από Cosmote σε Eind γιατί πολύ απλά δεν γουστάρω να μου τρώει παραπάνω χρήματα, με την Wind έχω 1GB ιντερνετ επιβράβευση όταν βάζω κάρτα μέσο ιντερνετ, με 15€ δίνει 5GB ιντερνετ πακέτο, τα λεπτά ομιλίας προς όλους με 5€ και αν θέλει κάποιος με αλλα 2€ αλλά 100 λεπτά, βέβαια να είναι καλά το Skype και το viber, από σήμα πιάνει με την μια κλήση και αρκετά καλή, το ίντερνετ είναι τις περισσότερες φορές H+ στα 17Mbps, προσωπικά δεν με απασχολεί το να πιάνω ταχυητε; στα 22+mbps, το συμπέρασμα είναι, 1Gb ιντερνετ από την online ανανέωση (επιβράβευση) 300 λεπτά ομιλίας με 7 ευρώ. ειμαι ιικανιποιημενος γενικά, βέβαια τσχιει το εξής, εκεί που δεν θα πιάνει η Wind πιάνει η Cosmote, και εκεί που δεν θα πιάνει η Cosmiote πιάνει η Wind…

Spiros

Πριν 4 χρονια υπηρχε ενα πακετο απ τη Wind που με 20 ευρο το μηνα ειχες 30gb mobile broad band internet και δωρο ενα flash router της Huawei. Κοικλοφορει ακομα?

cmvrgr

Οχι δεν υπάρχει το πακέτο. Το πακέτο ήταν 25€ για 30gb (το 20€ για 30gb ήταν μια πρόσφορά 10 ημερών).

δασκαλος

Εχω παρατηρησει οτι οι περισσοτεροι φιλοι που γραφουν εδω μεσα κανουν τερατώδη ορθογραφικά λάθη στις ελληνικλες λέξεις, ενώ αν είναι να γράψουν καμιά αγγλική λεξη την γράφουν ολόσωστα και μάλιστα την γράφουν στην αγγλική γραφή ενώ θα έπρεπε να την γράφουν με ελληνικά γράμματα αν έχει περάσει στη γλώσσα μας , όπως η λέξη ΦΟΥΛ , Η οποία δίνει και επίθετο και ρήμα στα ελληνικά ΦΟΥΛΑΡΩ ΦΟΥΛΑΡΙΣΤΟΣ

AntonisK

Όλες οι εταιρίες είναι απαράδεχτες και η cosmote και η wind τώρα που θα γίνει vodafone όλες το ίδιο κάνουν …να μας πιάνουν στον ύπνο χωρίς να μας παρέχουν αυτό που λέμε ότι δίνουν.
Έχω δοκιμάσει όλες τις εταιρίες κινητής στην Ελλάδα από το 1999 μέχρι και σήμερα και το μόνο που τους νοιάζει είναι να τα παίρνουν από τον καθένα μας και μάλιστα χοντρά. Ο καθένας βέβαια διαλέγει και πάει στην εταιρία που του αρέσει δεκτό αυτό και το σέβομαι αλλά όχι και να επιμένω να πάει και κάποιος άλλος εκεί επειδή πήγα και εγώ.

ΕΛΕΝΗ

ΤΙ ΝΑ ΠΩ Κ ΕΓΩ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ VODAFONE, WIND ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ FORTNET, ΜΗΠΩΣ Κ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ…. ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.. 20+ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗΣ COSMOTE.. ΕΦΥΓΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑ WIND ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑ ΣΕ COSMOTE.. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ Κ ΕΧΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 95 ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΥΜΙΝΟ.. ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟ 3G ΚΑΙ ΤΟ 4G ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΩ Κ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΌΝΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.? ΜΙΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑI ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΛΑΤΗΣ, Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ 4 ΕΥΡΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ… ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΟΣΟ ΚΑΛΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Κ ΑΝ ΕΧΕΙ…. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ…. ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑ Κ ΠΕΙΣΜΩΣΑ ΔΙΌΤΙ ΜΠΗΚΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ COSMOTE ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ 29,90… ΓΤ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ..? ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΦΥΓΩ…

Θοδωρής

εχω ιδιο κινητο με τον φιλο μου το note 3 neo και εχει αυτος cosmote και εγω vodafone και ανοιξαμε κ οι δυο τα δεδομενα κινητης τηλεφωνιας και εγω επιανα 4g κανονικα και ο αλλος 3g.. ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο vodafone

Cmvrgr

Στο σημείο πύργο που είσαι μπορεί. Στην Β. Ελλάδα πολύ πίσω σε σχέση με την πράσινη.

begar

1. Μας έχει πρήξει κάποιος με την mobilka, αλλά δεν μας λέει ότι έχει χρέωση εισερχόμενης κλήσης. Δηλ σου τηλεφωνεί κάποιος και εσύ χρεώνεσαι, λες και είσαι στο εξωτερικό. Και αυτό γιατί η mobilka είναι βρετανική εταιρία. 2. Σχετικά με τη σύγκριση εταιριών, επειδή έχω περάσει απ’ όλες, δεν υπάρχει καλύτερη ή χειρότερη. Το κριτήριο επιλογής είναι αν σε καλύπτει στις περιοχές που θέλεις και με τις τιμές που θέλεις. Εγώ έχω wind F2G. Από τη στιγμή που με καλύπτει στο σπίτι μου, στο εξοχικό μου και στο χωριό μου, τελειώνει εκεί η συζήτηση. Αν πάω τώρα σε κάποιο νησί του αιγίου για 5 μέρες διακοπές, και δεν με καλύψει, δεν χάθηκε ο κόσμος. Σχετικά με τις τιμές, η Wind με το F2G είναι μακράν η φθηνότερη. Για να καταλάβετε, έχω 4 αριθμούς (εγώ, σύζυγος και δυό παιδιά) Με 10 ευρώ / μήνα σε κάθε αριθμό, σύνολο 40 ευρώ το μήνα, έχω: α. 1 gb δεδομένα για τον καθένα β. 1500 λεπτά ομιλίας για τον καθένα ενδοοικογενειακά ΔΩΡΕΑΝ γ. 9 ευρώ να παραμένουν αφάγωτα στην κάρτα, με τα οποία ενεργοποιώ το πακέτο blender, το οποίο είναι ο,τι καλύτερο και οικονομικότερο υπάρχει. δ. Κάθε εβδομάδα, μπαίνοντας στο site του F2G, παίρνω… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.