Πως θα σας φαινόταν ένα Samsung Galaxy S9 με διάφανη γυάλινη πλάτη;

Τα Samsung Galaxy S9 και S9+ συγκαταλέγονται στις ομορφότερες κινητές συσκευές του 2018. Παρά το γεγονός πως τα δύο smartphones δεν διαφέρουν πολύ εμφανισιακά από τους S8 προκατόχους τους, εξακολουθούν να είναι εντυπωσιακά, μαγνητίζοντας τα βλέμματα και το ενδιαφέρον.

Είναι γεγονός πως η γυάλινη πίσω μεριά των S9 και S9+ τους προσδίδει μια premium νότα. Αν και οι χρωματικές επιλογές της Sammie για τις δύο συσκευές ικανοποιούν την πλειοψηφία των αγοραστών, υπάρχουν πάντα κάποιοι που θέλουν να ξεχωρίζουν. Για αυτό τον λόγο έχουμε την Dbrand (και άλλες παρόμοιες εταιρείες) που εμπορεύεται ειδικά διαμορφωμένα αυτοκόλλητα (skins), κατάλληλα ώστε να εφαρμόζουν τέλεια στο κινητό σας και να αλλάζουν αρκετά την “ταυτότητα” του. Κάποιοι άλλοι χρήστες όμως όπως ο Zack Nelson, γνωστός Youtuber υπό το κανάλι JerryRigEverything, ονειρεύονται την κυκλοφορία ενός Samsung Galaxy S9 με διάφανη την γυάλινη πλάτη. Επειδή όμως κάτι τέτοιο δύσκολα θα συμβεί, ο Nelson αποφάσισε να… πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Έτσι, ο ίδιος δημοσίευσε ένα βίντεο μέσω του οποίου παρουσίασε την διαδικασία αφαίρεσης του χρώματος από την γυάλινη πλάτη των Galaxy S9 και S9+. Αντικειμενικά, η αλλαγή καθιστά το S9 ακόμα πιο εντυπωσιακό. Μέσα από το γυάλινο κομμάτι κανείς είναι σε θέση να δει ξεκάθαρα αρκετά εξαρτήματα του smartphone. Μπορεί ο JerryRig να θυσιάσε την αδιαβροχοποίηση και την ανθεκτικότητα, όμως το αποτέλεσμα τον αντάμειψε. Να σημειωθεί πως ο δημοφιλής Youtuber έχει επιχειρήσει την αφαίρεση του χρώματος και σε προηγούμενα κινητά όπως τα Galaxy S8 και Note 8. Αν ποτέ η Samsung λάβει στα σοβαρά τις εκκλήσεις του Nelson και κυκλοφορήσει όντως ένα Galaxy S ή Note μοντέλο με διάφανη πλάτη, μάλλον εκείνο θα ξεπουλήσει ταχύτατα. Πρόκειται για μια πολύ ωραία ιδέα που ελπίζουμε η Sammie να υλοποιήσει.

πως φαινόταν Samsung Galaxy S9 διάφανη γυάλινη πλάτη, Πως θα σας φαινόταν ένα Samsung Galaxy S9 με διάφανη γυάλινη πλάτη;

πως φαινόταν Samsung Galaxy S9 διάφανη γυάλινη πλάτη, Πως θα σας φαινόταν ένα Samsung Galaxy S9 με διάφανη γυάλινη πλάτη;

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

‘Ενα μπλε ή κόκκινο λεντάκι του λείπει…:p

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.