Δείτε το επίσημο hands-on βίντεο των Xperia XA2, XA2 Ultra και L2 από την Sony

Η Sony ανακοίνωσε τρία νέα smartphones στην CES 2018 τα οποία απέσπασαν διφορούμενα σχόλια. Παρά το γεγονός πως είναι άξιοι εκπρόσωποι της mid-range κατηγορίας, τα bezels έκαναν για άλλη μια φορά αισθητή την παρουσία τους.

Αν και, τελικά, ο Ιάπωνας κατασκευαστής δεν τήρησε πλήρως την υπόσχεση του διατηρώντας την OmniBalance σχεδιαστική γραμμή στα Xperia XA2, XA2 Ultra, L2, η αλήθεια είναι πως τα κινητά είναι εξαιρετικές προτάσεις (στο εύρος τιμών που κυμαίνεται το καθένα). Για να προσελκύσει τους καταναλωτές, η Sony δημοσίευσε ένα βίντεο μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Youtube, παρουσιάζοντας εν συντομία τα νέα Xperia smartphones. Πρόκειται για ένα μικρό hands-on που επικεντρώνεται στα δυνατά σημεία της κάθε συσκευής, από τον “καθαρόαιμο” mid-ranger XA2 και τον μεγάλο αδελφό XA2 Ultra μέχρι το πιο οικονομικό, budget friendly, L2.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το κλιπ διάρκειας σχεδόν τεσσάρων λεπτών στην αρχή του άρθρου. Άλλωστε, μέχρι την επίσημη διάθεση των νέων μοντέλων στην Ελλάδα, ο μόνος τρόπος για να πάρει κανείς μια γεύση από εκείνα είναι μέσω hands-on videos του Youtube.

Το Sony Xperia XA2:
δείτε επίσημο hands-on βίντεο Xperia XA2 XA2 Ultra L2 Sony, Δείτε το επίσημο hands-on βίντεο των Xperia XA2, XA2 Ultra και L2 από την Sony

Το Sony Xperia XA2 Ultra:
δείτε επίσημο hands-on βίντεο Xperia XA2 XA2 Ultra L2 Sony, Δείτε το επίσημο hands-on βίντεο των Xperia XA2, XA2 Ultra και L2 από την Sony

Το Sony Xperia L2:
δείτε επίσημο hands-on βίντεο Xperia XA2 XA2 Ultra L2 Sony, Δείτε το επίσημο hands-on βίντεο των Xperia XA2, XA2 Ultra και L2 από την Sony

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
αλεξανδρος κεντανιδης

Θα ορκιζομουνα οτι ενα τετοιο ιδιο ολοιδιο ειχε μια φιλη μου το 2012. Τι στο καλο ακομη ιδιο σχεδιασμο εχουν. Χελλοουυ

Κώστας Ζ.

Ban κεντανιδης

ΚΝ

Ωραια τηλεφωνα με δυνατά χαρακτηριστικά …δίνοντας έμφαση στα στοιχεία που την ξεχώριζαν τη Sony πχ δυνατούς φακούς ειδικα για selfie με ευρεία γωνία, ηχο κτλ.
Επισης, το design ειναι ωραιο με αρκετες διάφορες απο πριν …με μειώσεις των μπεζελ οπως υπαρχουν σε αντίστοιχα κινητά άλλων καλων εταιριών στη μεσαία κατηγορία που ανήκουν, καθώς και αλλαγη στο πίσω μερος με μεταφορά του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων & αλλαγη στην θεση της κάμερας.
Θα προτιμούσα και στο xa1 να βάλει φλας για τις selfie φωτογραφίες ….κάνοντας το κινητο ακομα πιο δυνατό για τη μεσαία κατηγορία. Παντως η Sony άρχισε να κοιτάει πιο σοβαρά τα κινητά της και περιμενουμε να δουμε και τη νεα ναυαρχίδα της που λέγεται οτι θα ειναι με μηδενικά περιθώρια & ακομη καλύτερη κάμερα….Αναμενουμε στην επάνοδο ενος ίσχυρου παίχτη στο χώρο των κινητων ….καλο για όλους μας οι επιλογες!

bezilys

Ευτυχώς που είναι αυτό το design και δεν είναι στρογυλεμενο σαν κάτι samsung και iPhone μένει να δούμε πως θα είναι η ναυαρχίδα!!

I am

Πολύ δυνατό! Αν και με χαλάει το αποτύπωμα από πίσω που το ήθελα πλάγια και ξ κάμερα στην μέση. Γενικά όμως τεράστια βελτίωση

Theo

Δεν θα ασχοληθώ με σονυ αν δεν αλλάξουν σχεδιασμό.

JohnWave

Το XA2 Ultra δεν θα πρέπει με τίποτα να μπει με τιμή πώλησης στο skroutz μεγαλύτερη από την τιμή που κοστίζουν σήμερα τα S7 edge ( 490€), OnePlus 5T (500€) και LG G6 (390€) γιατί θα προσφέρει κατώτερο επεξεργαστή, κατώτερο design (bezels), κατώτερη κάμερα (διάφραγμα και post processing μετράνε και όχι τα μεγαπίξελ) και κατώτερη οθόνη.

man

Πολύ ωραία τηλέφωνα. Μην ξεχνάτε μερικοί ότι πρόκειται για την mid-range σειρά. Δυνατά χαρακτηριστικά και γενικά ωραίο design. Ναι, μπορεί να έχει αυτά τα bezel, αλλά είναι μειωμένα και μαζί με αυτό το borderless σχεδιασμό δημιουργεί ωραίο αποτέλεσμα. Ούτε εμένα μου αρέσουν τα bezel, αλλά αυτό το κινητό μπορώ να πω ότι είναι αρκετά ωραίο. Δείχνει και που θα κινηθεί στα flagship. Πάντως, αν είχαν τοποθετήσει αυτό το σχεδιασμό στο XZ1, θα είχε πάει πολύ καλύτερα, ειδικά όταν είχα πέσει στα 300 ευρώ.

antonis

Ξεκοληστε λίγο με το ντιζάιν της sony.Γιατί δεν λέτε τίποτα για τα samsung και τα ,iphone που χρόνια τώρα κρατούν το ίδιο ντιζάιν;Αλλά ξέχασα είναι……sony και πρεπει να την κραξουμε.Αυτά τα μυαλά έχουν πολλοί και έχει πατώσει η sony γιατί οποίος έχει μυαλό αγοράζει sony.

One

Γι’ αυτούς που λένε για τα bezel:

XA2 – 74.89%
XA2Ultra – 76.6%

Honor7X – 77%
Galaxy A8(2018) – 75.6%
Galaxy A8+(2018) – 75.43%
Nokia 6(2018) – 73.2%
Nokia 8 – 69.4%

Και επισης τα ΧΑ2 & ΧΑ2 Ultra έχουν πολύ καλύτερη μπαταρία από όλα αυτά και καλύτερες μπροστινές κάμερες ακόμα και από flagships.

Άλλοι μειώνουν τα bezels μικραίνοντας ταυτόχρονα τις μπαταρίες και βάζοντας μικρότερους αισθητήρες κάμερας ενώ η Sony μειώνει τα bezel βάζοντας όμως μεγαλύτερη μπαταρία και κρατώντας τους αισθητήρες κάμερας μεγάλους ενώ έβαλε και 2ο αισθητήρα μπροστά στο Ultra.

Πιστεύω ότι έκανε πολύ καλή δουλειά σε αυτά τα τηλεφωνά ειδικά για τα λεφτά που κάνουν είναι πολύ value for money.

djfapples

Οne μίλησες με αριθμόυς πάντως για μεσαίας κατηγορίας κινητά είναι πολύ καλά

P. Pan

Ti έγινε; Οι τρεις της Sony αλλάζουν nickname για να φαίνονται 6?
Καταντησε κουραστικό το θέμα. Η πιο βαρετή εταιρεία,μονο στα κινητά εννοείται.

bezilys

@P. Pan βαρετή η Sony? Χάχα ότι να ναι εσείς οι χατερς

dimz

Μια χαρά είναι, αν και προσωπικά θα προτιμούσα να έβαζαν τον Snapdragon 660, λόγω πυρήνων Kryo αντί αυτών της ARM. Τα XZ1 σε σύγκριση είχαν πολύ μεγαλύτερα περιθώρια – ειδικά πάνω και κάτω, αν και με τη βαθμονόμηση (ο θεός να τη κάνει) που κάνουν στο Android για να αποτρέψουν τα τυχαία πατήματα, μάλλον είναι προτιμότερο να έχει και λίγο περιθώριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.