Δείτε το επίσημο hands-on των Xperia XZ2 και XZ2 Compact από την Sony

Τα Sony Xperia XZ2 και XZ2 Compact– έχουν ανακοινωθεί εδώ και λίγες ώρες, με τον τεχνολογικό κόσμο να τα υποδέχεται ιδιαίτερα θερμά. Οι δυο συσκευές ενσωματώνουν χαρακτηριστικά που τις κατατάσσουν στην high-end αγορά και σίγουρα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον πολλών.

Θέλοντας να προωθήσει όσο μπορεί τις νέες κορυφαίες συσκευές της, η Sony δημοσίευσε πριν λίγο (στο επίσημο YouTube κανάλι της) ένα επίσημο hands-on βίντεο που παρουσιάζει εν συντομία τα κυριότερα χαρακτηριστικά και δυνατότητες των XZ2 και XZ2 Compact. Τα δυο smartphones έχουν λίγες και αμελητέες διάφορες, οπότε η επιλογή θα γίνει με βάση το κριτήριο προτιμότερου μεγέθους. Στο βίντεο της Sony θα μάθετε κυρίως τις δυνατότητες που καθιστούν τα δυο αυτά μοντέλα (κάπως) ξεχωριστά από τον ανταγωνισμό.

Βέβαια, το μεγάλο ερώτημα που πλανάται πάνω από την… περίπτωση των νέων Sony smartphones είναι το αν εκείνα θα καταφέρουν να επαναφέρουν την εταιρεία στον ίσιο δρόμο και σε ανοδικές τάσεις. Τα τελευταία χρόνια δεν εξελίχθηκαν σύμφωνα με τις προσδοκίες των κορυφαίων στελεχών του Ιάπωνα κατασκευαστή και πλέον εκείνος δεν συγκαταλέγεται στους κορυφαίους της αγοράς κινητών τηλεφώνων. Ίσως φέτος αυτό να αλλάξει και, τουλάχιστον από άποψη δυνατοτήτων, τα XZ2 και XZ2 Compact είναι ικανά να κάνουν την διαφορά.

Sony Xperia XZ2 XZ2 Compact επίσημο hands-on βίντεο, Δείτε το επίσημο hands-on των Xperia XZ2 και XZ2 Compact από την Sony

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
felipos

Με design 2010 και χαρακτηριστικα που θα βγαλουν προβλημα υπερθερμανσης. Την αλλη φορα λεγανε αδιαβροχο και μετα το παιρναν πισω οτι ταχα δεν κανει να βγαζεις φωτο στο νερο της πισινας κλπ. Αναξιοπιστη εταιρια για το συνολο των καταναλοτων

vladimiros

design 2010 ? προβλημα υπερθερμανσης? μηπως εσυ εμεινες πισω με την υπερθερμανση που ειχαν Ζ3+/Ζ5..γιατι μετα αλλα μοντελα δεν ειχε κανενα θεμα..εχω το Ζ5 1.5 χρονο ναι υπερθερμενεται αρκετα αλλα ΠΟΤΕ δεν ειχα καποιο θεμα..
Και το ΧΖ2 δεν ειναι design 2010 απλα θυμιζει λιγο τα παλια μοντελα δεν σημαινη κατι αυτο..εγω λεω να αφησουμε τα περι design και να κοιταμε τις δυνατοτητες ενος κινητου
Γιαυτο που λες με την αδιαβροχοποιηση,η Sony δεχοταν πολλα κινητα για επισκευη και πληρωνε απο την τσεπη της,οποτε τωρα ειναι στο χερι του καταναλωτη αν θελει να το βαλει στο νερο,αν παθει κατι το πληρωνει αυτος..

antonis

felipos εβγαλες τα συμπερασματα σου απο τις φωτογραφιες; Εισαι αξιος της μοιρας σου…..Επι 8 χρονια εχω κινητα sony και δεν εχει παθει κανενα τιποτα ουτε βεβαιως και υπερθερμαινονται.Καλυτερα να σκεφτεσαι πριν γραφεις δεν ειμαστε βλακες ουτε ηλιθιοι οσοι γραφουμε εδω…..Αν θες να βγαλει το μενος κατα της sony να πας να βρεις κανα πενταχρονο…αυτο ισως σε πιστεψει…..

John

Μεταξυ του FLUO MX και του Sony τι προτεινετε;

Nick

Εμένα πάντως μου έκανε τρομερή εντύπωση στα συγκριτικά κάμερας με το s9plus το όποιο ήταν πίσω από το xz2 ειδικά σε νύχτα κ στο αυτόματο..

NikosAr

Αδιάφορα, αναχρονιστικά με σφραγίδα !!

giannisanag

Λοιπον να ειμαστε σοβαροί : Με εχουν bullαρει κι εμενα καποιες φορες τα Sonytrolls γιατί έκραζα της Sony τις επιλογές. Φαινοταν βλεπεις εξαιρετικά παραλογο εν ετει 2017 να θεωρεις αιωνες πιο σύγχρονο ενα S8 ενα Note 8 ενα Iphone X η ενα Mi Mix 2 απο τις αρχαιολογιες της Sony. Φαινοταν μεγαλος anti Sony φανατισμος να λες οτι ενα mate 10 η ενα one+5t ειναι συμφεροτερη λυση απο τους αναχρονισμους της Sony. Για ολα ειχαν μια απάντηση : 1. Ξέπλυμενες οθονες (πιο παλιά) : εχετε συνηθίσει στα υπερκορεσμενα amoled 2. Bezel πάνω : μα πρεπει να εχει στέρεο ηχεία 3. Bezel κατω: μα πρεπει να ειναι αδιάβροχο 4. plakaki design: μα πρεπει να ειναι αδιαβροχο 5. 16:9:αχρηστη η 18:9 η σονυ δεν θα το υιοθετησει Και τώρα; τώρα η Sony βγαζει επιτέλους ενα σχετικα ομορφο κινητο, υπερσύγχρονο, με στερεο ηχεια, 18:9, με πολυ ωραια οθονη και ζωντανά όμορφα χρωματα αδιάβροχο και με μικρα bezels (εντάξει δεν τα μηδενισε) Ενα κινητο που θα αγοραζα η θα σύστηνα, ένα κινητό για το οποιο δεν εχω λογο να κραξω. Το δε compact το σκέφτομαι σοβαρα για την γυναικα μου. Μακαρι να αποδειχτούν καλα και αξιοπιστα και να έχουν καλη πορεια στην αγορα. Κραξτε… Συνέχεια »

Georges

Εμένα δεν με νοιάζει τόσο για τα ακουστικά , με χάλασε πολύ το τεράστιο downgrade στην μπροστινή κάμερα , δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτηκαν. Είμαι fan της Sony και περίμενα το xz2 αλλά απογοητεύτηκα , 5mp πλέον έχουν τα κινητά των 150 ευρώ και κάτω
Μακάρι να βγάλει και xz3/compact φέτος, πραγματικά και να ακούσει το feedback του xz2
Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να βγάλει κάτι τέλειο

vladimiros

@Nick και εγω δεν περιμενα σε συγκριση με το S9 να τα παει τοσο καλα..αλλα ακομα εχουμε να δουμε πολλα..εγω νομιζα στο ΧΖ2 εβαλαν διαφραγμα 1.8,αλλα μαλλον εχουν παλι 2.0 χαχαχα..επισης και αυτο με την δονηση που εβαλαν πολυ καλο feature θα δονηζει σαν το 3310 να μην χανεις τις κλησεις!!

Jo

Τωρα μολις ειδα το βιντεο με τη συγκριση με το s9plus πολυ καλυτερες φωτο βγαζει η σοναρα.αν ειναι αληθινο πολλα μπραβο επιτελους μια καλη καμερα

djfapples

Το κινητό είναι katana εργαλείο λητό όμως χωρίς πολλά μπιχλιμπιδια που τα βαριέσαι στην 3 βδομάδα

Nick

Είμαι fan της γιαπωνέζικης φίρμας πολλά χρόνια, κάτοχος XZ Premium και πριν από αυτό Z3 & Xperia T, PS4 & PS3, premium Bravia τηλεόρασης, κλπ. Πραγματικά με απογοήτευσε τούτη τη φορά η Sony Mobile. Μπήκα πριν λίγο στο επίσημο site της να τσεκάρω και να επιβεβαιώσω στα specs του τηλεφώνου αυτό που φαίνεται με γυμνό μάτι από μακριά. 11.1 χιλιοστά πάχος εν έτη 2018?? Ακόμα και από μπροστά που έχει αποσπάσει μέχρι στιγμής θετικά σχόλια από το ευρύ κοινό, εμένα μου φαίνεται σαν ένα πολύ καλό πολύ όμορφο και ωραίο smartphone…midrange προς high-end, και σίγουρα απέχει τρελά από το σούπερ σικάτο Premium.

vladimiros

Ναι εχει αρκετο παχος 11.1χιλ,αλλα δεν εχουμε πιασει το κινητο ισως στο χερι εφαρμοζει σαν ενα κινητο με παχος 8χιλ, το G3 ενως φιλου μου εχει παχος 8.9,αλλα οταν το πιανω το νιωθω πιο λεπτο απο το δικο με παχος 7.3…και μαλλον αυτο θα σημβαινει και στο ΧΖ2 λογο καμπυλοτητας θα ειναι ποιο εφαρμοστω στο χερι..μην μας τρομαζουν τα νουμερα…υποθετω ετσι χωρις να εχω πιασει το ΧΖ2..οσοι εχετε το XZ Premium εννοειτε οτι παραμενεται σε αυτο

John

Δυο συγκριτικα με φωτογραφιες που κυκλοφορουν στο youtube και στα δυο ειναι καλυτερο το S9. Αλλα και καλυτερο να ηταν το Sony με αυτο το σχεδιασμο και αυτη την οθονη δεν εχει τυχη απεναντι στο Samsung.

Δημητρης

αυτο που λετε συνεχεια για την οθονη με κανει πραγματικα να αναρωτιεμαι τι εχετε στο κεφαλι σας..ο αδερφος μου εχει το iphone x και εγω το xperia z1! και δεν βλεπω διαφορα..ειλικρινα απορω!!! 2018 εχουμε και εσεις ασχολειστε ακομα με την οθονη!!! κοιταχτε τα χαλια της μπαταριας των samsung και αφηστε την οθονη!! και μην μου πειτε οτι εχει περισσοτερη χωρητικοτητα γιατι τα sony ειναι απο τα κορυφαια στο θεμα μπαταρια!!και φυσικα και στην καμερα!

hayate

@Δημήτρη να συγκρίνεις οθόνη ΧΖ1 με mate και σειρά Ρ το καταλαβαίνω. Να τη συγκρίνεις πάλι με xiaomi MI 6 η κάτι αντίστοιχο πάλι το καταλαβαίνω. Αλλά όχι και με του Χ, το τερμάτισες. Είναι από τις καλύτερες οθόνες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά αν όχι η καλύτερη. Και δεν το λέω εγώ αλλά η πλειάδα κοινού και κριτικών.

Nikopoup

@Δημητρης για αρχή πάτε σε οφθαλμίατρο. Δεν γίνεται να διαβαζουμε σε τεχνολογικό σάιτ ότι δεν έχει διαφορά η amoled με τις ips.

Nick

Όμορφα τηλέφωνα με τρομερή κάμερα…αυτό με τα bezels πάλι μη καλό σε κάτι παλιότερες φωτογραφίες με το πιθανό σχέδιο που θα έβγαιναν ήταν απίστευτα εμφανισιακά αν έβαζαν τα ηχεία τα μισά κάτω από την οθόνη θα είχαν κερδίσει πολύ χώρο τα μειωσαν δεν λέω αλλά όχι όσο θα πρέπε κατά την γνώμη μου…τώρα για το διάφραγμα όπως υπάρχουν και πολλά βιντεακια στο YouTube σχετικά με τις φώτο που τραβάνε μαζί με galaxy s9 και I phone x δείχνουν πως είναι μπροστά και από τα 2 και αυτό λόγο του αισθητήρα και την τεχνολογία bionz τα περίμενα πιο όμορφα σίγουρα σε εμφάνιση αλλά αυτά είναι γούστα… Οι amoled οθόνες είναι ένα τεχνολογικό θαύμα αλλά και ips της Sony δεν υστερούν σε χρώματα και σε ποιότητα.

John

Ειναι στον κοσμο τους τα ατομα , ο αλλος μιλαει και για συγκριση με το S9 λες και μπορει να σταθει αυτο το σχεδιαστικο απολιθωμα διπλα στο πιο συγχρονο κινητο της αγορας.

Agnostos13

Πόσους πληρώνει η Samsung εδωμέσα; Άλλη δουλειά δεν κάνουν στην Κηφισίας από το να σπαμάρουν στο techblog;

John

Η διαφορα μεταξυ των δυο ειναι τοσο πασιφανης που μονο τρολ της sony θα μπορουσαν να το αρνηθουν. Οποτε ειναι ακριβως το αναποδο. Καλη επιτυχια στην μαχη των πωλησεων με την Doogee ευχομαι.

Giorgaras

Bezeless δεν το λες χαχαχα αλλα ειναι μια προοδος και αυτη μετα απο 4 χρονια ιδια bezels ιδιο design το θεμα ειναι οτι για καποιο περιεργο λογο το XZ2 μου θυμιζει πισω το xperia neo v και στο σημειο που βρισκεται η καμερα και για το παχος του μπροστα ειναι μια χαρα αλλα και το μικρο XZ2 combact πισω θυμιζει xperia sp και μπροστα z3 combact δειτε και μονοι σας φωτογραφιες των παλιων αυτων κινητων και θα καταλαβεται τι εννοω μπας και ειναι επετειακα κινητα και ειπε να θυμηθει τα παλια κινητας της η sony οπως εκανε και η apple με το iphone x που ειναι κατι αναμεσα σε iphone 4s και iphone 8 χαχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.