Η γαλλική Wiko στην Ελλάδα με smartphones από 59 ευρώ έως και 199 ευρώ

, Η γαλλική Wiko στην Ελλάδα με smartphones από 59 ευρώ έως και 199 ευρώ

Η Wiko έχει ξεκινήσει τη λειτουργία της στην Ελλάδα με αποκλειστική συνεργασία με την Cosmote για τα smartphones Freddy, Tommy και Ufeel, ενώ στο κανάλι της λιανικής έχει παρουσία με τα Sunny, Lenny 3 και Robby.

Πιο συγκεκριμένα, τα smartphones Wiko είναι διαθέσιμα σε καταστήματα Γερμανός, Πλαίσιο, Public και Media Markt με τις τιμές των διαθέσιμων συσκευών ξεκινούν από τα 59 ευρώ και φτάνουν τα 199 ευρώ.

Σχετικά με την Wiko
Η Wiko είναι γαλλική εταιρεία κινητών τηλεφώνων και ιδρύθηκε το 2011 στη Μασσαλία. Σήμερα η εταιρεία απασχολεί 500 εργαζόμενους και λειτουργεί σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο. Τα τελευταία της λανσαρίσματα είναι στην Ιαπωνία, την Ελλάδα και την Αίγυπτο. Η Wiko είναι αυτή τη στιγμή η δεύτερη μάρκα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Γαλλία και είναι επίσης στο ΤΟΡ 4 της Δυτικής Ευρώπης.

Wiko Sunny
Το Sunny είναι εξαιρετικά εύκολο στο χειρισμό και τη χρήση! Αποτελεί τον ιδανικό καθημερινό «σύντροφο» με μικρές διαστάσεις (4’’ οθόνη) και 5 pop χρώματα. Βγαίνει με κάμερα 5ΜΡ και φανταστικά χαρακτηριστικά, όπως λειτουργία πανοραμικής λήψης ιδανική για τοπία, λειτουργία λήψης χαμόγελου και λειτουργία νυχτερινής λήψης. Το Sunny έχει 4πύρηνο επεξεργαστή και 8GB ROM με δυνατότητα επέκτασης μέχρι τα 64GB με τη χρήση κάρτας micro-SD επιτρέποντας στο χρήστη να απολαμβάνει μία εύκολη πλοήγηση. Τρέχει με λειτουργικό Android Marshmallow 6.0. Τεχνικά χαρακτηριστικά διαθέσιμα εδώ: https://gr.WIKOmobile.com/m1634-WIKO

Wiko Jerry
Το Jerry διαθέτει μία εξαιρετικά φινετσάτη μεταλλική σχεδίαση, με όμορφα ολόφρεσκα χρώματα και με κορυφαία απόδοση. Η οθόνη 5’’ είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία IPS για ασυναγώνιστη ικανότητα ανάγνωσης και προβολής οποιουδήποτε περιεχομένου πολυμέσων. Για την ψυχαγωγία φροντίζουν ο 4πύρηνος επεξεργαστής και το λειτουργικό Android Marshmallow 6.0, όπως και οι δύο κάμερες, η κύρια κάμερα 5ΜΡ και η μπροστινή 2ΜΡ. Επίσης διαθέτει ROM 8GB, που μπορεί να επεκταθεί μέχρι τα 72GB με χρήση κάρτας micro-SD, 4-πύρηνο επεξεργαστή και RAM 1GB για απρόσκοπτη πλοήγηση. Τεχνικά χαρακτηριστικά διαθέσιμα εδώ: https://gr.WIKOmobile.com/m1631-WIKO

Wiko Lenny 3
Το Lenny 3 έρχεται με όμορφη μεταλλική σχεδίαση για φινετσάτη εμφάνιση και με οθόνη HD 5’’ με τεχνολογία IPS. Πίσω κάμερα 8ΜΡ και μπροστινή κάμερα 5ΜΡ με φλας οθόνης για να απολαμβάνει ο χρήστης και πανοραμικές λήψεις και τέλειες selfies. Τρέχει με Android Marshmallow για ομαλή πλοήγηση, Η 16GB ROM επεκτείνεται στα 80GB με micro SD ενώ η συσκευή διαθέτει και υποδοχή dual SIM. Τεχνικά χαρακτηριστικά διαθέσιμα εδώ: https://gr.WIKOmobile.com/m1636-WIKO

, Η γαλλική Wiko στην Ελλάδα με smartphones από 59 ευρώ έως και 199 ευρώ

Wiko Freddy
Με ενσωματωμένο 4G LTE, o χρήστης απολαμβάνει streaming, αναρτήσεις και σερφάρισμα με κορυφαία ταχύτητα! Ο ισχυρός 4-πύρηνος επεξεργαστής Qualcomm καλύπτει τις πολλαπλές εργασίες και εξασφαλίζει ομαλή πλοήγηση.  Με τη μεγάλη του οθόνη 5”, η θέαση είναι απόλαυση! Χάρη στην τεχνολογία ΙΡS, το Freddy έχει καθαρή εικόνα από σχεδόν κάθε θέση. Το Freddy έρχεται με Android Marshmallow. Η κύρια κάμερα 5MP και η selfie κάμερα 2MP θα ξετρελάνουν τον χρήστη με μια διασκεδαστική, ολοκληρωμένη και προσαρμοσμένη εμπειρία με διασκεδαστικά χαρακτηριστικά. Τέλος, με το WiCube, μια διαδραστική και μοδάτη θήκη, το Freddy παραμένει τόσο συνδεδεμένο, όσο και τέλεια προστατευμένο! 

, Η γαλλική Wiko στην Ελλάδα με smartphones από 59 ευρώ έως και 199 ευρώ

Wiko Robby
Το Robby είναι ένα 3G phablet με οθόνη HD 5,5″ με τεχνολογία IPS για εξαιρετική ικανότητα ανάγνωσης και προβολής από οποιαδήποτε γωνία θέασης ενώ η οθόνη «full lamination» δίνει ζωηρότερες εικόνες και εντονότερες αντιθέσεις. Επιπλέον, η οθόνη έχει φωτεινότητα 500 nits, που εξασφαλίζει μέγιστη ορατότητα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες εξωτερικού φωτισμού. Έχει πίσω κάμερα 8MP με φακό f/2.0 και εμπρός κάμερα 5ΜΡ με φλάς για selfies. Tα Dual Speakers του υποστηρίζονται με ειδική τεχνολογία λογισμικού, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό 3D ηχητικό αποτέλεσμα, που ονομάζεται Auro 3D sound.

, Η γαλλική Wiko στην Ελλάδα με smartphones από 59 ευρώ έως και 199 ευρώ

Wiko Tommy
Το Tommy έχει μια ελκυστική λεπτή σχεδίαση, και διατίθεται με 5’’ HD οθόνη, με IPS & on-cell τεχνολογία, που εξασφαλίζει τέλεια δυνατότητα ανάγνωσης από οποιαδήποτε γωνία, ενώ η τεχνολογία On-cell αυξάνει τη φωτεινότητα, επειδή η οθόνη βρίσκεται πιο κοντά στο γυαλί, ιδανική για video, gaming και streaming! To Tommy διαθέτει επίσης έναν 4-πύρηνο επεξεργαστή Qualcomm ® και διπλό μικρόφωνο για καλύτερη ποιότητα φωνής. Το Wiko UI διευκολύνει τη χρήση, τρέχει με λειτουργικό Marshmallow 6.0, έχει μία φοβερή κάμερα 8ΜΡ με απίθανες δυνατότητες όπως το Πορτραίτο, το Πανόραμα και επαγγελματικές επιδόσεις. Η εμπρός κάμερα είναι 5ΜΡ με φλας οθόνης, που σημαίνει ότι η οθόνη φωτίζει τα πρόσωπα των φωτογραφιζόμενων.

, Η γαλλική Wiko στην Ελλάδα με smartphones από 59 ευρώ έως και 199 ευρώ

Wiko Ufeel
To Ufeel παίρνει το όνομά του από το βασικό του χαρακτηριστικό, τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος και από τη δυνατότητα προγραμματισμού έως και 5 δακτυλικών αποτυπωμάτων για 5 διαφορετικές χρήσεις. Το Ufeel είναι ένας φρέσκος συνδυασμός υλικών και χρωμάτων, που συνδυάζει μέταλλο, εφέ πέτρας, έντονες αντιθέσεις και έναν καμπύλο φακό 2.5 D, για μια υψηλής ποιότητας και εξαιρετικά στιλάτη εμφάνιση. Με μια φωτεινή οθόνη HD προσφέρει ολοζώντανη εμπειρία πολυμέσων, μια εκπληκτική κάμερα και, το κυριότερο… έναν αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος με τη δυνατότητα προσαρμογής έως και 5 δακτυλικών αποτυπωμάτων για 5 διαφορετικές χρήσεις. Ο χρήστης μπορεί να ορίσει 5 προσαρμοσμένες ενέργειες για απευθείας πρόσβαση στις αγαπημένες εφαρμογές του, τις λειτουργίες που χρησιμοποιεί περισσότερο ή για να καλεί το αγαπημένο του/της πρόσωπο στη στιγμή, χρησιμοποιώντας μόνο ένα δάχτυλο και έτσι να κάνει την ψηφιακή του εμπειρία πραγματικά προσωπική.

, Η γαλλική Wiko στην Ελλάδα με smartphones από 59 ευρώ έως και 199 ευρώ

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ironmanmark 42

Βαλτε τιμές διπλα σε κάθε μοντέλο, και που θα τα βρούμε!

Κώστας Βλαχάκης

Iron, αυτό θα το κάνεις εσυ. Community και έτσι! 😉

Kostas

Είναι ευχάριστο να βλέπεις εταιρείες να σε υπολογίζουν σαν καταναλωτικό κοινό! Περιεκτικότατη και Ελλήνικότατη σελίδα μπράβο!!!
Καλή επιτυχία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones IFA 2018 interview Wiko

Συνέντευξη με τον Marco Tecchio, Product Manager των WIKO smartphones

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA 2018 είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον Marco Tecchio, Product Manager των WIKO smartphones και να μάθουμε για την νέα σειρά smartphones με notch και face unlock Wiko View2 Plus και View2 Go αλλά και το entry level Harry2.

Smartphones Wiko

Wiko View2 Go, View2 Plus και Harry2: Τα νέα Android smartphones της εταιρείας από 120€ [IFA 2018]

Η Wiko στα πλαίσια της διεθνής έκθεσης του Βερολίνου παρουσίασε τρία νέα Android smartphones, τα View2 Go, View2 Plus και Harry2. Και τα τρία μοντέλα αποτελούν budget-friendly επιλογές με την τιμή ανάλογα τον εξοπλισμό τους να ξεκινάει από τα 120€. Ας δούμε όμως τι έρχονται να μας προσφέρουν.

Smartphones Android Android Smartphones Wiko

Wiko Tommy 3: Αποκλειστικά στα Vodafone Stores με τιμή 99,90 ευρώ

Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά το Wiko Tommy 3 με οθόνη 5.45″ ανάλυσης 960×480 pixels με αναλλογία 18:9, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHZ, μνήμη RAM 1GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD, κάμερα 8 Megapixel με LED flash και selfie camera 5 Megapixel.

Reviews featuredtv MWC 2018 Wiko

Η Wiko Mobile στην έκθεση MWC 2018 [booth tour video]

Η Wiko Mobile με έδρα την Γαλλία έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή της και στην ελληνική αγορά παρουσιάζοντας πολύ αξιόλογες προτάσεις στην κατηγορία των προσιτών smartphones. Κατά τη διάρκεια της φετινής έκθεσης MWC 2018 στη Βαρκελώνη έδωσε το «παρών» με την παρουσίαση οκτώ νέων μοντέλων, ανάμεσά τους και τα bezel-less Wiko View 2 και View […]