Τα Wiko smartphones ήρθαν Ελλάδα και στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Wiko smartphones Ελλάδα ΓΕΡΜΑΝΟΣ τιμές, Τα Wiko smartphones ήρθαν Ελλάδα και στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Τα 4G Smartphones Wiko UFeel, το Wiko Tommy και το Wiko Freddy της γαλλικής Wiko Mobile φέρνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα αποκλειστικά τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ επιβεβαιώνοντας τις αποκλειστικές πληροφορίες που είχε το Techblog από τον περασμένο Ιανουάριο!

Wiko UFeel σε Space Grey με τιμή 199 ευρώ
Wiko smartphones Ελλάδα ΓΕΡΜΑΝΟΣ τιμές, Τα Wiko smartphones ήρθαν Ελλάδα και στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Το Wiko UFeel, με οθόνη 5 ιντσών, επιτρέπει στον χρήστη να προσαρμόσει το Smartphone στο δικό του προφίλ, κάνοντας ακόμα πιο προσωπική την εμπειρία χρήσης, καθώς του δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσει μέχρι και 5 δράσεις για γρήγορη πρόσβαση στις αγαπημένες του εφαρμογές, στις λειτουργίες που χρησιμοποιεί περισσότερο ή για κλήση στα αγαπημένα του πρόσωπα. Επίσης, με το Wiko UFeel μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει μέχρι και 5 διαφορετικά δακτυλικά αποτυπώματα, για 5 προσαρμοσμένες χρήσεις.

Wiko Tommy σε Black, Bleen και Pink και τιμή 149 ευρώ
Wiko smartphones Ελλάδα ΓΕΡΜΑΝΟΣ τιμές, Τα Wiko smartphones ήρθαν Ελλάδα και στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Τα Smartphones Wiko Tommy και Wiko Freddy συναρπάζουν με την ποικιλία των μοντέρνων χρωμάτων τους, μπορούν να συνδυαστούν με «έξυπνες» θήκες που συνοδεύονται από ειδικό application, για να μπορεί κανείς να τα χρησιμοποιήσει ακόμα πιο εύκολα στην καθημερινότητά του. Είναι εξοπλισμένα με οθόνη 5 ιντσών, κάμερα 5MP για το Wiko Freddy και 8MP για το Wiko Tommy, ενώ υποστηρίζουν και άμεση πρόσβαση σε ειδοποιήσεις και απευθείας απάντηση στις κλήσεις.

Wiko Freddy σε Black, White και Rubi Red και τιμή 109 ευρώ
Wiko smartphones Ελλάδα ΓΕΡΜΑΝΟΣ τιμές, Τα Wiko smartphones ήρθαν Ελλάδα και στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dark_master

απατά προβλέπω να πηγαίνουν…. γιατί να προτιμήσει αυτά κάποιος έναντι των πιο γνωστών εταιρειών?

TheoAlex

Δεν βλέπω να αναφέρεται χαρακτηριστικά που σημαίνει ότι απλά προμοταρεται και ουσιαστικά βεβαίως και δεν αξίζει η αγορά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones IFA 2018 interview Wiko

Συνέντευξη με τον Marco Tecchio, Product Manager των WIKO smartphones

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA 2018 είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον Marco Tecchio, Product Manager των WIKO smartphones και να μάθουμε για την νέα σειρά smartphones με notch και face unlock Wiko View2 Plus και View2 Go αλλά και το entry level Harry2.

Smartphones Wiko

Wiko View2 Go, View2 Plus και Harry2: Τα νέα Android smartphones της εταιρείας από 120€ [IFA 2018]

Η Wiko στα πλαίσια της διεθνής έκθεσης του Βερολίνου παρουσίασε τρία νέα Android smartphones, τα View2 Go, View2 Plus και Harry2. Και τα τρία μοντέλα αποτελούν budget-friendly επιλογές με την τιμή ανάλογα τον εξοπλισμό τους να ξεκινάει από τα 120€. Ας δούμε όμως τι έρχονται να μας προσφέρουν.

Smartphones Android Android Smartphones Wiko

Wiko Tommy 3: Αποκλειστικά στα Vodafone Stores με τιμή 99,90 ευρώ

Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά το Wiko Tommy 3 με οθόνη 5.45″ ανάλυσης 960×480 pixels με αναλλογία 18:9, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHZ, μνήμη RAM 1GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD, κάμερα 8 Megapixel με LED flash και selfie camera 5 Megapixel.

Reviews featuredtv MWC 2018 Wiko

Η Wiko Mobile στην έκθεση MWC 2018 [booth tour video]

Η Wiko Mobile με έδρα την Γαλλία έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή της και στην ελληνική αγορά παρουσιάζοντας πολύ αξιόλογες προτάσεις στην κατηγορία των προσιτών smartphones. Κατά τη διάρκεια της φετινής έκθεσης MWC 2018 στη Βαρκελώνη έδωσε το «παρών» με την παρουσίαση οκτώ νέων μοντέλων, ανάμεσά τους και τα bezel-less Wiko View 2 και View […]