Windows 10 for Phones: Διαρροή screenshot μας δείχνει το νέο UI

Διέρρευσαν σήμερα screenshots τα οποία απεικονίζουν το ανανεωμένο User Interface του ανερχόμενου λογισμικού για φορητές συσκευές Windows 10 for phones, δίνοντας μας έτσι την δυνατότητα να γνωρίσουμε την νέα αισθητική και κάποιες νέες λειτουργίες που θα προσφέρει το λογισμικό.

Μια αξιοσημείωτη λειτουργία είναι η ρύθμιση του LED ειδοποιήσεων, το οποίο όμως έχει αποτέλεσμα σε λίγες συσκευές όπως το Lumia 730, Lumia 735 και Lumia 930. Μια άλλη ενδιαφέρουσα νέα δυνατότητα είναι η αφαίρεση κάποιου λογαριασμού Microsoft που θα καταχωρήσετε, χωρίς να χρειαστεί η συσκευή να επανέρθει στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις.

Θα μπορείτε επίσης να μεταφέρετε τις επαφές σας μέσω της κάρτας SIM, ενώ τα εικονίδια, οι γραμματοσειρές και η στοίχιση έχουν αλλάξει αισθητά, κάνοντας έτσι το UI ακόμα πιο φιλικό στον χρήστη.

Windows 10 for Phones, Windows 10 for Phones: Διαρροή screenshot μας δείχνει το νέο UI

Windows 10 for Phones, Windows 10 for Phones: Διαρροή screenshot μας δείχνει το νέο UI

Windows 10 for Phones, Windows 10 for Phones: Διαρροή screenshot μας δείχνει το νέο UI

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sokol

κορτανα γερα με τσαμπουκα!!!

panosfc

Πολύ ενδιαφέρουσα η πληροφορία για τις LED ειδοποιήσεις στο Lumia 930. Δεν είχα ιδέα ότι το κινητό μου έχει LED για ειδοποιήσεις….

(προς απογοήτευσή μου φυσικά που τόσο καιρό συμβιβάστηκα με την ιδέα ότι αυτά τα τζαμάκια που χωρίζουν το μεταλλικό πλαίσιο δεν κάνουν απολύτως τίποτα…)

Alex

Μακαρι να ειχαν τα WP8.1 αυτο το πληκτρολογιο..
1 μερα λειτουργησα το W10 στο κινητο και απλα το πληκτρολογιο ειναι πολυ ανωτερο!

sidenote:
Να σε καλα M$ που σχεδιαζεις ολα τα λογισμικα κινητων, για ατομα με αχρωματοψια.
Φιλε με αχρωματοψια μην παρεις Android – iOS γιατι οι φιλοι σου θα λενε:
”πωπωω τι ομορφο λογισμικο που ειναι γεματο με τοσο ωραια χρωματα”, ε και θα νιωθεις ασχημα.
Παρε λοιπον ενα Windows Phone που ειτε θα ειναι ολα μαυρα, ειτε ολα ασπρα και ξενιασε!

Νικόλας

Tα screenshots λένε όλη την αλήθεια, τα wp είναι μόνο για κλήσεις sms και mms.
Έχω το Microsoft 535 και έχει μπόλικα bug. Έχει και κάτι σαν green screen of death

tolkien

Κι Εγω Νικολα πηρα το Microsoft Lumia 535 (σαν δευτερο κινητο) και ειναι παρα πολυ καλο (και μπορω να πω ΟΤΙ ΔΕΝ το περιμενα). “ΚΑΙ ΜΕΣΟ του προγραμματος Lumia Software Recovery Tool λυθηκαν ολα οτι προβληματα ειχε με το touch”
Παντως εχει πολυ πλακα που απο τοτε που δωθηκαν αυτες οι φωτογραφιες ολοι οι χρηστες σε ξενα sites βριζουν για το ποσο ασχημα ειναι τα windows 10 σε κινητα. ΟΚ κι εγω microsoft user ειμαι αλλα ειναι χαλια το νεο ui. Τι να πω. Παντως μπορω να πω οτι η Microsoft βγαζει φοβερες εφαρμογες για το iPad Air 2 που εχω (φοβερες ομως) ΑΚΟΜΗ και για το android ΠΛΗΝ του δικου της mobile OS. ΜΕΓΑ παρανοια λοιπον.

Πέτρος Π

Πραγματικά απορώ με αυτούς που λένε πόσο άσχημο είναι το νέο λειτουργικό, οτι έχει μόνο ένα χρώμα και άλλες τέτοιες ανοησίες… Από που ακριβώς το συμπεραίνετε..?? Από τις δύο screenshots με τις ρυθμίσεις και με τα μηνύματα? Δηλαδή στις ρυθμίσεις τι θα περιμένατε να έχει? 3d γραφικά και φωτογραφίες? Ό,τι να ναι είστε οι περισσότεροι…

Alex

@Πέτρος Π
Αμα ειχες WP θα ηξερες.

Πέτρος Π

@Alex : Ακριβώς επειδή έχω WP (το 820) μιλάω, γενικά δεν εκφέρω άποψη για θέματα τα οποία δεν γνωρίζω… Και γενικά μέχρι τώρα είμαι απολύτως ευχαριστημένος…Από 3-4 screenshots, στις οποίες μάλιστα δεν φαίνεται ούτε η lockscreen, ούτε η startscreen τι συμπέρασμα μπορείς να βγάλεις? Στην οθόνη των ρυθμίσεων το βλέπω πάντως πολύ λογικό και όμορφο να κυριαρχεί το χρώμα του θέματος του κινητού… Γενικά πολύ μιζέρια και γκρίνια για το τίποτα, για άλλη μια φορά… Περιμένετε λίγο να κυκλοφορήσουν τα 10αρια και θα δούμε πως είναι.. Γιατί τόσο θάψιμο??

Χάρης

@Πέτρος Π

Γιατί πολύ απλά είναι έλληνες και δεν κάνουν τίποτα άλλο απο το να σχολιάζουν και να θάβουν και πολλοί μάλιστα χωρίς να γνωρίζουν χαχαχα

Νίκος 31

Νικόλα για το 535 κυκλοφόρησε πρίν απο λίγες μέρες Update, κάνε μια αναβάθμιση, θέμα software ήτανε όχι Hardware.

Σχετικά με τις εφαρμογές της microsoft, βγάζει κορυφαίες στα Windows Phone σε κάθε κατηγορία απο τις Microsoft Studio, Microsoft Mobile και άλλη μια που δεν θυμάμαι και γενικά δεν σου λείπει τίποτα. Μόνο με ήχο αν δεν κάνω λάθος δεν έχει ασχοληθεί προσωπικά η Microsoft. Ειδικά για φωτογραφία – βίντεο έχει 20+ εφαρμογές πρώτης γραμμής.

Σχετικά με το λειτουργικό, τα Backrounds κτλ αλλάζουνε όπως τα θέλεις, αυτό είναι το μενού και όχι η επιφάνεια εργασίας, τα λεγόμενα Live Tile που λέμε. Γιατί δηλαδή τα άλλα λειτουργικά τι έχουνε και λείπει απο τα Windows 8.1 – 10; Τι παραπάνω θέλετε δηλαδή και δεν το έχουνε; Όσον αφορά το αν κάνουνε μόνο για τηλέφωνα κτλ, αυτό θα το κρίνουμε εμείς που το έχουμε, που είμαστε πλήρεις με τις εφαρμογές μας και έχουμε πάνω απ όλα άποψη. Οι υπόλοιποι ζήτημα να το έχετε δεί απο κοντά, έστω ζωγραφικό ή σε πλαστικούρα στην βιτρίνα καταστήματος.

Πέτρος Π

@Νίκος 31 : +1000! Ακριβώς έτσι είναι, συμφωνώ απολύτως με το post σου… Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί σε κάθε topic που έχει να κάνει με Windows Phones γράφει ο καθένας ό,τι του κατέβει στο κεφάλι, τις περισσότερες φορές χωρίς καν να έχει χρησιμοποιήσει τηλέφωνο με Windows… Εγώ πχ δεν θα πάω να γράψω σε ένα post σχετικό με android ή με IOS, εάν δεν έχω δουλέψει τα συγκεκριμένα λειτουργικά…
Επίσης, όντως οι εφαρμογές της Microsoft σχετικά με φωτογραφίες είναι εξαιρετικές, ενώ και η σουίτα msn (καιρός, ειδήσεις, αθλητικά, χρηματιστήριο κλπ) είναι μια εξαιρετική υλοποίηση του metro design… Όσον αφορά τα 10άρια, είναι πολύ σημαντικό project, και περιμένω με ανυπομονησία να δω πως θα δέσουν όλα τα λειτουργικά μεταξύ PC. Tablet και Κινητών… Αν κρίνουμε από την ανάπτυξη που είχαν από τα 8 στα 8.1, λογικά το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό! 🙂

TnR

Είμαι πρώην χρήστης Android, επί εποχής gingerbead δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένος από την εμπειρία χρήσης του android. Πήρα την απόφαση να κάνω την μετάβαση από το android στα WP7,5 Mango με την αγορά του Lumia 800. Αμέσως με κέρδισε το η σχεδιαστική του νοοτροπία σαν λειτουργικό είναι κάτι τελείως διαφορετικό από το iOS και το Android. Έφαγα όμως την σφαλιάρα μου όταν το κινητό μου δεν πήρε την αναβάθμιση σε 8.ήμουν όμως τόσο ευχαριστημένος από την εμπειρία που ξανά πήρα WP το Lumia 920. Δεν το μετάνιωσα γιατί παρά τις ελλείψεις που είχαν τα 8 είχα ένα τηλέφωνο με εκπληκτική εμπειρία χρήσης. Απροβλημάτιστο από κάθε άποψη. Με τα 8,1 η εμπειρία βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο χωρίς να χάσω τίποτα από απόδοση. Συνεχώς η Ms δίνει νέες δυνατότητες και βελτιώνει την πρόταση της στις φορητές συσκευές. Τα 10 πιστεύω έρχονται να συνεχίσουν αυτή την εξέλιξη προς το καλύτερο. Κάποια στιγμή πρέπει να μαθαίνουμε να μην φοβόμαστε στο διαφορετικό. Με την στροφή μου προς τα WP κέρδισα: 1) Απροβληματιστη εμπειρία χρήσης. 2) Αξιοπιστία. 3) Ποιοτικές συσκευές. 4) Ένα κινητό το οποίο θα το ρυθμίσω όπως το θέλω και δεν θα το ξανά αλλάξω. 5) Ένα μάρκετ που έχει ελλείψεις αλλά έχει και τεράστια… Συνέχεια »

ironmanmark40

Ρε παiδες , μετά από αναβάθμιση σε Lumia denim σε λουμια 930 δε συγχρονιζε αυτόματα το Hotmail και στο store δεν εμφανιζε τη Lumia collection. Μετά από update το πρώτο πρόβλημα λύθηκε, άλλα το δευτερο επιμένει… ξέρει κανεις γιατί, και κάποια λύση; ελληνικο firmware .

Βαγγέλης

Κώστα, μια ερώτηση που αφορά τα WP γενικά και τα 10άρια ειδικά και λόγος που με αποτρέπει από το να πάρω τηλ. με αυτό το λειτουργικό. Από ό,τι διαπίστωσα, για να κάνεις ένα απλό τηλεφώνημα, πρέπει να πατήσεις το κουμπί στο πλάι, να σύρεις το screen lock (άντε, double tap), να πας στο live tile, να πατήσεις τη… “φακή” στο κέντρο στο κάτω μέρος της οθόνης, να βγει το Numeric pad και -επιτέλους!- να πάρεις τηλέφωνο! Στο μεταξύ το έχασες το κορμί πατριώτη…Καμιά ιδέα?

Πέτρος Π

@Βαγγέλης : Πολύ τραγικά δεν τα λές νομίζω? Τα βήματα που λες παίρνουν 2-3 δευτερόλεπτα να τα κάνεις, εσύ δηλαδή τι θα ήθελες, να παίρνεις τηλέφωνο σε δέκατα του δευτερολέπτου? Άντε γιατί έχουμε πήξει στις εξυπνάδες όσον αφορά τα Windows Phones… Μπορείς αν θέλεις πάντως και με την Cortana να πάρεις τηλέφωνο με μια απλή εντολή χωρίς καν να αγγίξεις το τηλέφωνο!

alexandros82

Βαγγέλη η λύση λέγεται rapdialer το καλύτερο απ’οσα έχω δοκιμάσει dialer.
Πάντως όλα… ΟΛΑ τα τηλέφωνα πρέπει να τα ξεκλειδώσεις για να τα χρησιμοποιήσεις παραδόξως…
Α, και το άλλο…. Τα 3-4 δευτερόλεπτα του lag ενοχλούν πολλούς χρήστες του android και μάλιστα εκείνα τα δευτερόλεπτα αρχίζουν να μετρανε με το που θα πατήσει ο άλλος το εικονίδιο του τηλεφώνου. Εκεί να δεις μπινελικια που ακούει η εκάστοτε εταιρία κατασκευής συσκευών.
Αν χρησιμοποίησες ποτε android θα καταλαβαίνεις τι εννοώ…
Αν όχι…… Και το IOS, πάλι πρώτα το ιστορικό κλήσεων δείχνει, και πατάς το εικονίδιο του numpad. Οποτε ή lag ή ένα extra click ή rapdialer. Διαλέγεις…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.