Windows 10 Mobile: Νέα αναβολή μέχρι τέλη Φεβρουαρίου για παλαιότερα μοντέλα;

Οι κάτοχοι των παλαιότερων Lumia συσκευών, όπως φαίνεται θα πρέπει να οπλιστούν με περισσότερη υπομονή, καθώς η αναβάθμιση σε Windows 10 Mobile παίρνει μια ακόμη αναβολή για τα τέλη του επόμενου μήνα.

Οι πληροφορίες που μεταδίδει το WindowsCentral έρχονται από συνδρομητή της γαλλικής Bouygues Telecom, λέει ότι πληροφορήθηκε από εκπρόσωπο του παρόχου ότι δεν πρέπει να περιμένει το update πριν από τα τέλη Φεβρουαρίου.

Αρχικά περιμέναμε την αναβάθμιση μέσα Δεκεμβρίου με Ιανουάριο, στη συνέχεια ακούστηκε ότι θα ερχόταν μέσα στον Φεβρουάριο. Μέχρι στιγμής έχουν αναβαθμιστεί λίγα μοντέλα όπως Microsoft Lumia 535 και Microsoft Lumia 640 και φυσικά τρέχουν Windows 10 Mobile τα νέα Microsoft Lumia 950, Microsoft Lumia 950 XL και το οικονομικό Microsoft Lumia 550.

Διαβάστε επίσης: Microsoft: Ειδικό app για να δείτε αν το κινητό είναι έτοιμο για Windows 10 Mobile

, Windows 10 Mobile: Νέα αναβολή μέχρι τέλη Φεβρουαρίου για παλαιότερα μοντέλα;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikmour

soon inc

nikmour

ξαναδιάβασα τα άρθρο και λέει ότι έχουν αναβαθμιστεί τα 640. Που ρε παιδιά και εγώ πού είμαι?

Gvirginia

@nikmour Πάτα στο link του άρθρου για το 640

scrub

kaneis den viazetai gia ta 10. outos i allos to store einai adeio.

dimitris

παλαιοτερα μοντελα εννοει ολα τα υπολοιπα εκτοσ απο αυτα που προαναφερθηκαν???

jimis

εγω εχω το 640 αλλα ακομα περιμενω

Gvirginia

Αφού δεν έχει κυκλοφορήσει για τα Ελληνικά μοντέλα ακόμα, λογικό είναι να περιμένετε…

Γιώργος22

Ετσι και αλλιώς 3 χρόνια η Νοκια με Lumia 920 μου έχει μάθει την λέξη υπομονή με το Store η MS…Αλλα αγαπω Νοκια και δεν μπορώ χωρίς αυτη.

Costas

Kαλύτερα να μου κοπεί το χέρι παρά να ξαναδώσω χρήματα για κινητό με Windows mobile. Απαράδεκτοι οπως το store και το λειτουργικό τους!

Dimzi

Το μόνο που έχει καταφέρει η Microsoft είναι να ξενερώσει ακόμα και τους πιο φανατικούς. Θέλω να αλλάξω το λουμια 630 εδώ και ένα εξάμηνο με κάποιο midrange κινητο της εταιρίας αλλά δε υπάρχει τίποτα. Το 650 είναι χειρότερο απο το 640 που αντικαθιστά. Νέα λουμια δεν προβλέπονται.Η αναβάθμιση πάει απο αναβολη σε αναβολή, οποτε παμε αναγκαστικά σε android. Sorry Microsoft αλλά δεν μπορώ να περιμένω άλλο…

tpanos

πρωην κατοχος 920-930-1020-1520 τελος με την MS…κουραστηκαμε…..όπως γραφει και ο φιλος Dimzi….δε περιμενω άλλο…..αδειο store….αναβαθμίσεις με το σταγονομετρο….καταστροφή κορυφαιων αισθητηρων καμερας (1020) σε υλοποιηση software….ειπα για 950 αλλα εμεινα φιλοι μου με g4 και σπερνει….

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Ευτυχώς και επιτέλους βρήκα αγοραστή για το δικό μου 640XL! Περιμενα την αναβάθμιση μπας και αλλάξω γνώμη αλλά μάταια! Μια φορά την πατησα 2η αποκλείεται! Δυστυχώς το σκοτώνω αλλά ας φύγει από πάνω μου!

Panagiotis

Πως γεινετε να έχει αναβαθμιστεί το Lumia 535 και το δικό μου οχι

nikmour

ΡΕ παιδιά κατανοώ το εκνευρισμό σας και εγώ τα έχω πάρει. Αλλά android? Αυτό και αν έχει bugs και κενά ασφαλείας. Εγώ το έχω πει αν η ms αποφασίσει να κρεμάσει το os θα πάω (και το λέω με πόνο ψυχής) στο iphone. Το android είναι άνω κάτω.

George Man

Εγώ αμφιταλαντευόμουν ανάμεσα σε WP & σε Android από Κινέζικο iNew πήγα στο 640 lte και μέσω του insider είχα φορτώσει τα Windows 10. Ενώ σαν λειτουργία είναι ξεκούραστο και γρήγορο, με ξενέρωσαν οι εφαρμογές (Κυρίως τα Social Media που χρησιμοποιώ). Τελικά κατέληξα σε iPhone 5s και νομίζω βρήκα αυτό που έψαχνα (πλην Μπαταρίας που στο 640 ήμουν ικανοποιημένος). Τρομερή ταχύτητα, άνετη εναλλαγή μέσω των εφαρμογών, υπερπλήρες Store, δεν κολλάνε καθόλου οι εφαρμογές, γρήγορη και λειτουργική κάμερα. Όσα χρειάζομαι εγώ τουλάχιστον. Βρίσκω πολλές ομοιότητες μεταξύ WP & iOS αλλά στη παρούσα φάση νομίζω ότι η Apple βρίσκεται πολύ μπροστά όσον αφορά το λογισμικό της. Όλα αυτά φυσικά αποτελούν προσωπική εκτίμηση.

ironmanmark40

Η microsoft οντως εχει αργησει να δωσει τα windows mobile 10. ομως υπαρχει ενα μεγαλο “αλλα”… υπαρχουν πολλα μοντελα με snapdragon νεας γενιας και παλαιοτερης γενιας. θα δωσει τα wm10 και στους δυο και αυτο απαιτει περισοτερη παραμετροποιηση του λειτουργικου ωστε να ανταποκρινεται στις ιδιαιτεροτητες καθε μοντελου και να τρεχει ομαλα. τα wm10 ειναι ετοιμα, μενει το firmware της καθε συσκευης. οποτε η αναμονη αξιζει. μπορει τωρα να “στενοχωρησω” καποιους, αλλα ειναι καλυτερα να περιμενεις μια αναβαθμιση λιγο παραπανω παρα να την περνεις με αμετρητα bugs, (android/ios) ή ποτέ, (παλαιοτερες συσκευες android). το αλλο θεμα με τις εφαρμογες του windows store δε θελω να το σχολιασω εχει καταντησει κουραστικο, καθως εχει τα παντα αρκει βεβαια να “ψαξεις” και εκει υπαρχει ενα θεματακι, οχι ομως οτι δεν υπαρχουν. επισης η ms τρεχει (μαζι με τις μεγαλυτερες εταιρειες λογισμικου) νεες universal apps για “καλυτερη εμπειρια” και ταυτοχρονη χρηση σε κινητο,ταμπλετ,η/υ. στο θεμα των συσκευων η ms πρεπει να δωσει και αλλες συσκευες με ενδιαμεσα χαραχτηριστικα π.χ. 750, 850, ονομαζοντας τα lumia ή καπως αλλιως, καθως για καποιους χρηστες τα 950/950xl ειναι ακριβα και μεγαλα σε μεγεθος.

Gvirginia

@Panagiotis Το δικό σου το πήρες από Λατινική Αμερική? Γιατί μέχρι στιγμής αυτό έχει αναβαθμιστεί. Σιγά σιγά θα αρχίσουν και στις άλλες χώρες….

Kostas

Εγώ προσωπικά έβαλα την δοκιμαστική έκδοση μέσω του insider και μου δουλεύει κανονικότατα στο 535 μου.Έχει ελάχιστα προβλήματα και τα όποια τα εντόπισα πιο πολύ στις εφαρμογές και όχι στο λειτουργικό.Δεν μου έχει κολλήσει δεν μου λαγκαρει και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος.Όπως βλέπω οι περισσότεροι το Lumia το έχετε για τρίτη-τέταρτη συσκευή άρα αξίζει να το δοκιμάσετε.

Jimis13

Αφού ξέρετε ότι τα windows phone έχουν χαλια store γιατί τα παίρνετε;;;εμένα δεν με νοιάζει το store από το 930 που έχω αλλα ειμαι υπερευχαριστημένος με την κάμερα του με το λειτουργικό που δεν κολαει με τίποτα με προεγκατεστημενους χάρτες (που τους θεωρώ από τους καλύτερους) με office full pack…επειδή δεν έχει instagram τελικη έκδοση και snap chat κ.α σημαίνει ότι δεν αξίζουν σαν τηλεφωνα;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.