Windows Phone 8.1, θα έχει Notification Center σύμφωνα με φωτογραφία;

Όπως αναμένεται, η αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος Windows Phone 8.1 πρόκειται να αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές αναβαθμίσεις της πλατφόρμας. Μέχρι σήμερα, έχει παρουσιαστεί μια μεγάλη λίστα με φημολογούμενα χαρακτηριστικά, χωρίς όμως να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για κανένα από αυτά.

Μια νέα φωτογραφία, αυτή τη φορά προερχόμενη από το προφίλ του Tom Warren (δημοσιογράφου στο TheVerge.com), μας “μαρτυρά” το notification center της νέας έκδοσης καθώς και τα κουμπιά των ρυθμίσεων. Μάλιστα, αποτελεί την μόνη φωτογραφία της νέα έκδοσης η οποία έχει επιβεβαιωθεί και συγκεκριμένα χαρακτηριστεί από την Microsoft ως η μόνη αληθινή φωτογραφία του συστήματος.

Σύμφωνα με τη φωτογραφία, τα τέσσερα κουμπιά των ρυθμίσεων είναι:

  • GPS
  • Φωτεινότητα
  • Wi-Fi
  • Λειτουργία πτήσης
  • Από την φωτογραφία προκύπτει ότι ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει τις εφαρμογές από τις οποίες θα δέχεται ειδοποιήσεις, ενώ παράλληλα εμφανίζεται και η επιλογή ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης ειδοποιήσεων μηνυμάτων και email. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα εμφάνισης ή όχι των banners. Επίσης, φημολογείται ότι οι ειδοποιήσεις στην νέα έκδοση των Windows Phone θα είναι διαδραστικές, δίνοντας την δυνατότητα στον χρήση να αλληλεπιδράσει μαζί του απευθείας από το notification center.

    Φήμες αναφέρουν ότι η νέα έκδοση της πλατφόρμας θα περιλαμβάνει μία νέα φωνητική καθοδήγηση, ονομαζόμενη ως “Cortana”. Όμως η πληροφορία αυτή μαζί με όλες τις υπόλοιπες που έχουν αναφερθεί στο παρελθόν παραμένουν ανεπιβεβαίωτες από την Microsoft.

    Υπομονή λοιπόν μέχρι τον Απρίλη όπου αναμένονται οι πρώτες επίσημες πληροφορίες.

    , Windows Phone 8.1, θα έχει Notification Center σύμφωνα με φωτογραφία;

    Πηγή

    ΣΥΖΗΤΗΣΗ

    Παρακολουθήστε τα σχόλια
    Να ειδοποιηθώ όταν
    guest

    17 Σχόλια
    παλαιότερο
    νεώτερο
    Inline Feedbacks
    View all comments
    George E.

    Ευπρόσδεκτη αλλά όχι αναγκαία η εν λόγο προσθήκη….

    LeTak

    Συμφωνώ με τον φιλο απο πανω!Μόλις χθες πήρα στα χέρια μου το Lumia 925 και ομολογώ πως παρ όλο που ειμαι ερωτευμένος μαζί του έχω κάποια παράπονα! Κατ αρχάς, οι εφαρμογές του Facebook και του YouTube είναι χάλια…επίσης φαίνεται να μην υπάρχει καλή συνεννόηση μεταξύ λειτουργικού και εφαρμογών…γενικα είναι πολύ γρήγορο το λειτουργικό και όλες οι εφαρμογές και τα παιχνίδια τρέχουν με άνεση,αλλά ήδη άρχισαν να μου λείπουν κάποια πράγματα από το one s! Άντε ρε Microsoft κάνε κάτι!Ανοιξε λίγο το λειτουργικό να δούμε κι εμείς άσπρη μέρα!

    GiannisMix

    @LeTac
    για youtube κατεβασε metrotube! ειναι πολυ κομπλε!!

    Ρε παιδιά κ εμενα δε μου φαινεται σημαντική η αναβαθμιση.. τσπ ευπροσδεκτη!

    LeTak

    Φίλε Γιάννη έχω κατεβάσει το super tube και λειτουργεί μια χαρά δεν λέω αλλα δεν έιναι και σαν του android…τους λόγους τους ξέρω οπότε δεν γκρινιάζω αλλο γι αυτο!να σου πω μήπως ξέρεις αν γινεται όταν πατάω ένα link σε μια εφαρμογή,όπως πχ ένα YouTube link που κάποιος μου στέλνει στο fb να μπορώ να το ανοίγω απευθείας με την εφαρμογή και όχι με τον internet explorer?

    tasos
    Vangelis

    @LeTac, @GiannisMix

    myTube… https://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/mytube/d994dce8-38f9-4ed3-ae6c-e334d4bd558c

    Πολύ καλύτερη από metrotube.

    Vangelis

    Γιατί δεν εμφανίστηκε το προηγούμενο σχόλιό μου??

    @Letak, @GiannisMix δοκιμάστε myTube. Πολύ καλύτερο από το metrotube.

    ironmanmark40

    φιλος με lumia 925, εχει κατεβασει αμετρητες εφαρμογες μπαταριας οι οποιες “υποστηριζουν” οτι “ανανεωνουν” το live tile της μπαταριας καθε μιση ωρα, ομως αυτο δεν συμβαινει ποτε και με καμια εφαρμογη. ξερει κανεις γιατι; να σημειωσω οτι εχει κλειστη την οικονομια μπαταριας και ενεργη την εφαρμογη στο παρασκηνιο. επισης εχει δοκιμασει τα παντα καταργηση,επανεγκατασταση,επανεκινηση,κ.τ.λ.π-, εγω νομιζω οτι επειδη ειναι “free” εκδοσεις των εφαρμογων, μαλλον πρεπει να πληρωσει την εφαρμογη για να “δουλεψει” το live tile της μπαταριας. καθε βοηθεια-γνωμη-γνωση, καλοδεχουμενη! @ letak : youtube hd, insider, nt player, moli player, δες τες εαν θες.

    kotsios1998

    Δεν ξέρω για τα αλλα που αναφέρατε αλλα με το Youtube HD μπορείς να βλεπεις βιντεο σε hd (όχι hq) και να κατεβάζεις τα βιντεο

    Vangelis

    @kotsios1998
    Στο myTube το λίγο διάστημα που το έχω δουλέψει από χτες που το αγόρασα, μπορείς να παίζεις και playlist χωρίς να σταματάει σε κάθε κομμάτι και επίσης εκτός από HD έχεις δυνατότητα να παίξεις μόνο τον ήχο από το video (πχ αν θες να ακούσεις μουσική) και λειτουργεί και στο background ενώ κάνεις και άλλα πράγματα στο τηλέφωνο.

    GiannisMix

    @LeTac
    αυτο που λες το κοιτούσα μέσω σκυπε που έχω μπας κ ανοιγει τα λινκ χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη εφαρμογή αλλα δε βρήκα κάτι ούτε εγώ…
    μάλλον δνε υπάρχει τέτοια δυνατοτητα.. Τι να πω….

    Το myTube το είχα κατεβάσει και ειναι κομπλέ όντως. Τα υπόλοιπα για YouTube κόλλαγαν κάποιες στιγμές…

    ind7

    @ironmanmark40 για μπαταρια με σωστά συγχρονισμένο live tile κατεβάστε την εφαρμογή του smallte.ch.Σε μένα τουλάχιστον με nokia 925 είναι συγχρονισμένη συνέχεια.Μονο μετά το 20% το χανει η σταματαει κ τελειως λόγω εξοικονόμησης ενέργειας.Τη free έχω δεν χρειάστηκε να πληρωσω

    ind7

    και δεν μπορω να καταλαβω τι το θελουμε το notification center αφου στα wp notification center είναι τα Live tiles στην αρχικη με το ζορι να αντιγράψουμε τους αλλους

    LeTak

    Κατ αρχάς ευχαριστώ όλους για τις απαντησεις σας!παιδιά μακάρι κάτι να γινει σύντομα με το λειτουργικό μας γιατί θα μείνει πίσω! Και δεν εννοώ Να αντιγράψουμε τους αλλους αλλα να γινει λίγο πιο ανοιχτο γιατι είναι κρίμα!δεν έχω δει πιο όμορφο και γρήγορο λειτουργικό ποτέ σε κινητό…δυστυχως όμως πιστεύω πως τα πολύ κάλα πράγματα θα τα δούμε από του χρόνου και λογικα σε νεα μοντελα μονο…ελπιζω τουλάχιστον με την 8.1 να γινει κάτι καλύτερο!

    ironmanmark40

    @ ind7, ευχαριστω, smallte.ch. ειναι ο developer ; η εφαρμογη πως λεγετε; ειναι στο windows phone store;

    ind7

    @ironmanmark40 Μπαταρία λεγεται η εφαρμογη (γραφτο ετσι ακριβως αλλιως δεν το βγαζει)
    ναι απο το store
    στη φωτο δειχνει μια διαφανη μπλε μπαταρια

    Chrisanthos Nonis

    WP to ka8isterimeno pedi pu trexi na ftasi ta alla , i ms pros to paro den exi idea ti kani ke ine xalia

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

    Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

    Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.

    Software Microsoft Windows Phone Windows Phone 8.1

    Windows Phone 8.1: Τέλος η υποστήριξη από τη Microsoft

    Η Microsoft δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή τα τελευταία χρόνια όσον αφορά στα smartphones, αλλά συνέχιζε να προσφέρει υποστήριξη στα μοντέλα που υπάρχουν στα χέρια των χρηστών της. Ωστόσο, η ίδια απομακρύνεται ακόμη περισσότερο από τον τομέα αυτό.

    Software Facebook Messenger Windows Phone 8

    To Messenger σταματά να υποστηρίζει Windows Phone 8 & 8.1

    Όπως έγινε με την εφαρμογή του Skype για Windows Phone 8 και 8.1, και το Facebook από τέλη Μαρτίου σταματά την υποστήριξη του Messenger για τις παραπάνω εκδόσεις του Mobile OS της Microsoft. Πρόσφατα ξεκίνησε την αποστολή emails σε όσους χρησιμοποιούν το Messenger, ενημερώνοντάς τους για την σχετική απόφαση.

    News LG LG Smartphones LG Windows Phone Smartphones

    LG: Νέα συσκευή δείχνει επιστροφή σε Windows Phone μετά από χρόνια

    Εχθές γράφτηκε πως η HTC ίσως να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει συσκευή που θα τρέχει Windows 10, το λειτουργικό σύστημα της Microsoft. Αυτή θα μπορούσε να είναι η ναυαρχίδα HTC One M9 ή κάποιο άλλο πιο οικονομικό μοντέλο smartphone. Φαίνεται ότι και η LG ετοιμάζει comeback.