Wistron Tiger, 6.45 ιντσών Windows Phone 8.1

Αυτή είναι η Windows Phone 8.1 συσκευή με την μεγαλύτερη οθόνη και παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της Computex Expo στην Taiwan. Ονομάζεται Wistron Tiger και έχει οθόνη 6.45 ιντσών ανάλυσης 1080 x 1920, quad-core Snapdragon 800 επεξεργαστή και κατασκευή από αλουμίνιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 7-ιντσο Samsung Galaxy W είναι το μεγαλύτερο Android smartphone, ακολουθούν Wistron Tiger Windows Phone με 6.45 ίντσες, ZTE Nubia X6 και Sony Xperia Z Ultra με 6.44 ίντσες.

Το Wistron Tiger δεν έχει φυσικά navigation buttons ούτε κουμπί για την κάμερα. Ωστόσο ακόμη μιλάμε ακόμη για reference device επομένως δεν ξέρουμε από ποιον θα κατασκευαστεί και πόσο μάλλον πότε θα κυκλοφορήσει.

Προς το παρόν μπορούμε να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στο παρακάτω video το οποίο δυστυχώς είναι στα γερμανικά και δεν μπορούμε να καταλάβουμε πολλά:


, Wistron Tiger, 6.45 ιντσών Windows Phone 8.1

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

σαν δεν ντρέπονται το ονομάζουν και phone………….

nikos

Πάντως ένα φτηνό 7ιντσο tablet με windows phone,το οποίο θα δούλευε άψογα με 1gb ram και dual core επεξεργαστή,θα το ήθελα.Βέβαια η ms στα tablet βάζει full windows όμως πιστεύω πως παρόλο που είναι το κορυφαίο και πιο ολοκληρωμένο λογισμικό για tablets δεν το απολαμβάνεις όσο θα ήθελες σε συσκευές κάτω των 10 ιντσών.

Genesis

6,5 πολύ μεγάλο…..πάντως από specs καλό φαίνεται..αλλά δεν είναι κινητό….

someone

Εσάς δηλαδή ρε παιδιά τι σας ενοχλεί που το αποκαλούν Phone? Εσείς χρησημοποιειστε το ως tablet, το πώς το αποκαλούν τι σας νοιάζει;

Costas

Το πρώτο 7 ίντσες που το ονόμασαν phone δεν είναι το Huawei mediapad x1?

Erevos

Wikipedia…
A mobile phone (also known as a cellular phone, cell phone, and a hand phone) is a phone that can make and receive telephone calls over a radio link while moving around a wide geographic area.
Άρα σωστά το ονομάζει η εταιρεία τηλέφωνο. Αν κάποιος θέλει να το ονομάσει διαφορετικά λόγω κάποια ιδιοτροπίας που έχει είναι δικαίωμα του.

Panagiotis GP

Κάποιο λάθος έχει γίνει. Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν είναι 6.44 ίντσες το κινητό του βίντεο με τέσσερις σειρές μόνο μικρών tiles. Εδώ το 1520 με 6 ίντσες έχει έξι.
Ούτε στη χερούκλα του μου μοιάζει τόσο μεγάλο._

Genesis

someone εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί αλλά να λέμε την αλήθεια αυτό phone δεν είναι phablet ναι είναι

tech21man

Αμα χωραει στην παλαμη ειναι τηλεφωνο! Προτιμω τα μικροτερα και ας εχω χερουκλες.

Αν καποιοι εχουν γυναικεια χερια μαλλον δε θα το παρουν αλλα δε βαριεσαι…

Tom

Βασικα παιδια ολα αυτα τα κινητα ειναι tablets που παιρνουν τηλεφωνο. Οχι phablets και σιγουρα οχι phones. Call making tablets ειναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Windows Phone Windows Phone Smartphones

Wileyfox Pro: Windows Phone με οθόνη 5″ HD και τιμή 213 ευρώ

Η ίδια η Microsoft ουσιαστικά έχει βάλει τέλος στα Windows Phone smartphones, αλλά η βρετανική Wileyfox κυκλοφορεί ένα νέο κινητό με το mobile OS της Microsoft. Αυτό είναι το Wileyfox Pro, το οποίο δεν ανακοινώθηκε με πολλές επισημότητες.

News Microsoft Nokia Lumia 520 Windows Phone Smartphones

Nokia Lumia 520: Η συσκευή του 2013 παραμένει το δημοφιλέστερο WP

Το entry-level Nokia Lumia 520 που ανακοινώθηκε το 2013 ήταν το πιο δημοφιλές Windows Phone και 28 μήνες αργότερα παραμένει στην κορυφή. Δεν μιλάμε για πωλήσεις, αλλά για το Windows Phone κινητό που χρησιμοποιείται περισσότερο αυτή τη στιγμή.

News LG LG Smartphones LG Windows Phone Smartphones

LG Lancet: Επιστροφή με low-end Windows Phone

Εδώ και καιρό υπήρχαν οι ενδείξεις ότι η LG θα επιστρέψει στην mobile πλατφόρμα της Microsoft μετά από απουσία χρόνων. Όσοι περίμεναν να δουν μια Windows Phone έκδοση του LG G4, μάλλον θα απογοητευτούν καθώς σήμερα ανακοίνωσε επίσημα το LG Lancet το οποίο προορίζεται για την αμερικάνικη Verizon.

News LG LG Smartphones LG Windows Phone Smartphones

LG: Νέα συσκευή δείχνει επιστροφή σε Windows Phone μετά από χρόνια

Εχθές γράφτηκε πως η HTC ίσως να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει συσκευή που θα τρέχει Windows 10, το λειτουργικό σύστημα της Microsoft. Αυτή θα μπορούσε να είναι η ναυαρχίδα HTC One M9 ή κάποιο άλλο πιο οικονομικό μοντέλο smartphone. Φαίνεται ότι και η LG ετοιμάζει comeback.