iPhone 8: Η αναγνώριση προσώπου θα αντικαταστήσει το Touch ID [WSJ]

iphone 8 no Touch ID, iPhone 8: Η αναγνώριση προσώπου θα αντικαταστήσει το Touch ID [WSJ]

Για την επίσημη ανακοίνωση του iPhone 8/ iPhone X από την Apple στις 12 Σεπτεμβρίου, απομένουν ελάχιστες μέρες και οι διαρροές ακόμη δεν έχουν καταλήξει για το ποια θα είναι τελικά τα χαρακτηριστικά του. Οι νέες πληροφορίες έρχονται από την WSJ και αφορούν στο Touch ID.

Η Wall Street Journal επικαλείται αξιόπιστες πηγές και υποστηρίζει πως η Apple έχει εγκαταλείψει την ιδέα του αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη OLED.

Αφού αποφάσισε να ξεφορτωθεί το κεντρικό κουμπί από το επετειακό iPhone 8, η Apple προσπάθησε να ενσωματώσει στην οθόνη την λειτουργία Touch ID. Δυστυχώς όμως η υλοποίηση της ιδέας αποδείχτηκε πολύ πιο δύσκολη απ΄ότι αναμενόταν αρχικά, με αποτέλεσμα να εγκαταλειφθεί λόγω της έλλειψης χρόνου. Αντί του Touch ID, το iPhone 8 θα επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώνουν το iPhone μέσω πιο παραδοσιακών μεθόδων όπως ο κωδικός ασφαλείας.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Apple έχει προχωρήσει στην τοποθέτηση τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου που θα αντικαταστήσει τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Επιπλέον, αναφέρεται ότι οι προσπάθειες να ενσωματωθεί το Touch ID κάτω από την οθόνη, δημιούργησαν κάποιες καθυστερήσεις και η παραγωγή έμεινε πίσω για έναν περίπου μήνα. Η παραγωγή του iPhone 8 καθυστέρησε και όταν η Apple αποφάσισε να συμπεριλάβει OLED οθόνη, σαν αυτές που χρησιμοποιεί η Samsung. Τέλος, η διαδικασία κατασκευής του iPhone είναι πιο περίπλοκη και περιλαμβάνει περισσότερα βήματα και επιστρώσεις συγκολλητικής και προστατευτικής μεμβράνης, συγκριτικά με τη Samsung και υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα λάθους.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αγγελος

Αν δουλευει γρηγορα,υπο γωνια,και στο σκοταδι θα ειναι οτι καλυτερο δε θα χρειαστει ποτε ξανα το αποτυπωμα.

Agnostos13

@Αγγελος:
Ειδικα οταν κοιμασαι

Paul

Σε 4 μέρες θα ξέρουμε

cybergeorge

Κοροϊδίες…

Efkairiakos

Ελπίζω να είναι αρβύλα…
Θα πέσει πολύ κράξιμο αν αληθεύει αυτό με το NO touch id…

kasmpou

βρε θα το κανει ασυρματο το touch id. θα σου πει θελεις κουμπι παρε το ρολοι και θα ανοιγει απο εκει…….χαχαχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.