Ξεκινάει σταδιακά η αναβάθμιση του Xiaomi Mi A2 σε Android 9 Pie

Ξεκινάει σταδιακά αναβάθμιση Xiaomi Mi A2 Android 9 Pie, Ξεκινάει σταδιακά η αναβάθμιση του Xiaomi Mi A2 σε Android 9 Pie

Η Xiaomi ξεκίνησε τη διάθεση του Android Pie beta στο Mi A2 Lite αλλά δεν έγινε το ίδιο με το Mi A2 το οποίο ξεκίνησε σταδιακά να αναβαθμίζεται στην πλήρη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους κατόχους του Xiaomi Mi A2 μιας και ξεκίνησε σταδιακά η αναβάθμιση σε Android 9 Pie, με την αγορά της Ινδίας να είναι η πρώτη που λαμβάνει την αναβάθμιση μαζί με το security patch του Νοεμβρίου, ενώ αναφορές από χώρες της Ευρώπης και της Νότιας Αμερικής τονίζουν πως η αναβάθμιση δεν έχει γίνει ακόμα διαθέσιμη, κάτι που αναμένεται να γίνει τις προσεχείς ημερες.

Η αναβάθμιση σε Android 9 Pie φέρνει στο Xiaomi Mi A2 το σύστημα χειρισμού της συσκευής μέσω gestures, βελτιώσεις στη μπαταρία και στη φωτεινότητα της οθόνης με τις λειτουργίες Adaptive Battery και Adaptive Brightness, την πρόταση εφαρμογών και actions που βασίζονται στο πως χρησιμοποιούμε τη συσκευή καθώς και άλλων βελτιώσεων στην εμπειρία χρήσης του Mi A2.

Ξεκινάει σταδιακά αναβάθμιση Xiaomi Mi A2 Android 9 Pie, Ξεκινάει σταδιακά η αναβάθμιση του Xiaomi Mi A2 σε Android 9 Pie

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στέφανος

Το Mi A1 θα πάρει το android 9;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.