Ξεκίνησε η αναβάθμιση του Galaxy Note 9 σε Android Pie

Ξεκίνησε αναβάθμιση Galaxy Note 9 Android Pie, Ξεκίνησε η αναβάθμιση του Galaxy Note 9 σε Android Pie

Τα Galaxy S9 και S9+ έχουν ξεκινήσει να αναβαθμίζονται σε Android 9 Pie νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο και φαίνεται πως ήρθε η στιγμή για το Galaxy Note 9 μιας και η αναβάθμιση ξεκίνησε να γίνεται διαθέσιμη σε συσκευές στη Γερμανία.

Κατά τη διάρκεια του Samsung Developer Conference 2018 η Samsung είχε ανακοινώσει πως η αναβάθμιση σε Android Pie για τα Galaxy S9, Galaxy S9 Plus και Galaxy Note 9 θα γίνει τον Ιανουάριο, κάτι που δεν απαγορεύει τη διάθεσή της νωρίτερα. Έτσι, μετά την πρόωρη αναβάθμιση των S9 και S9+, ξεκίνησε αυτή για το Galaxy Note 9, έντεκα ημέρες νωρίτερα από την ημερομηνία που είχαμε δει στη σελίδα της Samsung στην Τουρκία. Η αναβάθμιση εμφανίζεται να έχει μέγεθος 95MB για όσους έχουν ήδη την τελευταία beta έκδοση εγκατεστημένη, κάτι που σημαίνει πως ήταν σχεδόν στην τελική της μορφή, πριν τη διάθεση της σταθερής έκδοσης του Android Pie.

Η πολυπόθητη αναβάθμιση θα πρέπει να είναι διαθέσιμη τόσο στους beta testers όσο και σε αυτούς που τρέχουν την έκδοση Android Oreo, με τις συσκευές στη Γερμανία να είναι από τις πρώτες που αναβαθμίζονται σε Android 9 Pie. Η τελική έκδοση του Android Pie έχει κωδικό N960FXXU2CRLT και περιλαμβάνει το Android Pie, το Samsung One UI και το patch ασφαλείας του Ιανουαρίου 2019.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Εγώ ακόμα την περιμένω σε S9+!

jo

από cosmote αγορασμενο?

Flagship killer

@Χρήστος έγω με s9+ απευθείας από Samsung hellas ,επίσης δεν έχω λάβει!
Λογικά έλαβαν πρώτα τα Γερμανικά…

Manoslve

Παιδιά αν δεν έχετε υπομονή για την αναβάθμιση σε android 9 εγώ θα σας συμβούλευα να την κανετε χειροκίνητα όπως εκανα και γω. Εγώ εγκατέστησα το firmware της Γερμανίας μέσω Odin. Το κατέβασα από sammobile το firmware. Όσον αφορά της εντύπωσης μου εδώ και λίγες μέρες από την εγκατάσταση της είναι ότι το one ui για μένα είναι πολύ πιο όμορφο ειδικά το dark mode. Επίσης το τηλέφωνο πάει σφαίρα και παράλληλα έχει εξοικονομήσει κοντά 500 mb ram σε σχέση με το oreo όταν σβήνω όλες τις εφαρμογές. Επίσης χθες έτρεξα το τηλέφωνο στο geekbench για να δώσω που βρίσκεται το τηλέφωνο σε επιδόσεις και έκανε πάρα πολύ καλή επίδοση ανώτερη σε σχέση με το oreo ( single 3.700 και multicore 9.100) .βέβαια πολύ σημαντικό όταν κάνετε την αναβάθμιση να κάνετε hard reset για να μην έχετε bugs και αλλά προβλήματα με το τηλέφωνο.

jo

Manoslve σιγα ρε φιλος μην το παμε και στη σαμμυ..οκ οσονουπω θα ερθει και σε μας…

Manoslve

jo καλή αναμονή λοιπόν. Δεν θα αργήσει φαντάζομαι να διατεθεί και για την cosmote.

xTatty

Η παραπάνω εικόνα δείχνει την αναβάθμιση να είναι 95,26ΜΒ.
Είναι δυνατόν να είναι η Pie και να είναι τόσο μικρή σε μέγεθος;!

George

Είναι αναβάθμιση απο την προηγούμενη beta γιαυτό είναι 90μβ
Την έχω πάρει και εγώ που είχα beta.
Για τους υπολοιπους πιστευω θα ειναι στα 1.8γβ όπως και του s9+

Armando

Καλημέρα σε όλους!Μόλις τωρα το πρωι έλαβα την αναβαθμιση στο s9+!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.