Smartphones

Xiaomi 12T: Με ultra chipset και κάμερα 108MP;

To νέο μέλος της οικογένειας 12 της Xiaomi θα είναι το 12T, το οποίο λέγεται πως θα φτάσει σε δύο εκδόσεις, τις Xiaomi 12T και Xiaomi 12T Pro, με την τελευταία να είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία HyperCharge 120W.

Διαρροή από την Xiaomiui αποκαλύπτει λεπτομερώς μερικές από τις βασικές προδιαγραφές της επερχόμενης συσκευής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το Xiaomi 12T (που ονομάζεται Plato) θα είναι εξοπλισμένο με μια overclocked έκδοση του επεξεργαστή MediaTek Dimensity 8100 που ονομάζεται Ultra. Λεπτομέρειες για τις αλλαγές που θα υφίστανται σε αυτή την έκδοση δεν υπάρχουν, αλλά πιθανώς να πρόκειται για chipset καλύτερων επιδόσεων βασισμένο στον ίδιο κόμβο κατασκευής 5 nm.

Οι προδιαγραφές που διέρρευσαν κάνουν λόγο για ένα πάνελ OLED με ανάλυση 1.220 x 2.712 και έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Η βασική διαμόρφωση της συσκευής αναμένεται να έχει 8GB RAM και 128GB εσωτερική μνήμη.

Προχωρώντας στην κάμερα, φημολογείται πως θα υπάρχει ένα σετ τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος με την κύρια να χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα 108MP Samsung ISOCELL HM6. Αυτός θα συνδυάζεται με μια κάμερα ultrawide 8MP και μια macro 2MP. Η κάμερα selfie λέγεται πως θα διαθέτει έναν μεγάλο αισθητήρα 20MP Sony IMX 596.

Τέλος, η διαρροή μιλά για τη μπαταρία, αναφέροντας πως θα είναι μεγάλη – 5.000 mAh- με γρήγορη φόρτιση 67 W (vanilla Xiaomi 12T) ή HyperCharge 120 W (Xiaomi 12T Pro).

Το smartphone αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.