Xiaomi A1: Android One smarthpone με βάση το Mi 5X;

Xiaomi A1 Android one, Xiaomi A1: Android One smarthpone με βάση το Mi 5X;

Το περιβόητο Xiaomi A1 εμφανίστηκε για λίγο στον ιστότοπο της Xiaomi κι απ’ότι φαίνεται πρόκειται για μια Android One συσκευή, βασισμένη στο Mi 5X.

Τον τελευταίο καιρό είναι έντονη η φημολογία ότι η Xiaomi εργάζεται σε μια νέα συσκευή με Android One, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα τρέχει το MIUI, αλλά θα λαμβάνει κατευθείαν ενημερώσεις από τη Google.

H συσκευή αυτή λέγεται ότι φέρει την ονομασία Xiaomi A1 και απ’ότι φαίνεται έκανε την εμφάνισή της στον ιστότοπο της εταιρείας. Βέβαια, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις κατέβηκε μετά από λίγο.

Οι φήμες σχετικά με το Xiaomi A1 σε συνδυασμό με την καταχώριση που εμφανίστηκε κι εξαφανίστηκε παραπέμπουν στο γεγονός ότι όντως η Xiaomi ετοιμάζει συσκευή βασισμένη στο Android One.

Την ίδια στιγμή όμως, μια άλλη καταχώριση στον ιστότοπο πιστοποιήσεων για προϊόντα τηλεπικοινωνιών στην Ινδονησία (POSTEL) αναφέρει το Xiaomi Mi 5X ως εξής:

“Αυτό είναι ένα smartphone, με διπλή SIM. Το λογισμικό είναι σχεδιασμένο από την Google. Τα τηλέφωνα Android One έχουν πρόσβαση στα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας της Google, στις εφαρμογές και στις καινοτομίες, όπως για παράδειγμα απεριόριστη αποθήκευση δωρεάν με το Google Photos. Η συσκευή αυτή έχει διπλή κάμερα, η οποία θα σου δώσει την καλύτερη εμπειρία για να δημιουργήσεις όμορφες εικόνες. Η οθόνη του είναι full HD κι έχει μέγεθος 5,5 ίντσες”.

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το Xiaomi Mi 5X, το οποίο όμως δεν βασίζεται στο Android One. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι η παραπάνω περιγραφή του POSTEL δεν αναφέρεται σε αυτό το Xiaomi που κυκλοφόρησε και είναι πολύ πιθανό να αφορά στο Xiaomi A1.

Αν ισχύουν οι φήμες, το Xiaomi A1 θα έχει αρκετά καλά χαρακτηριστικά για Android One συσκευή.Από τα όσα λέγονται μέχρι στιγμής, αναμένεται με Snapdragon 625 για SoC, RAM στα 4 GB και 32 GB αποθηκευτικό χώρο. Η οθόνη του θα είναι 5,5 ιντσών και η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 3080 mAh. Ακόμη θα έρχεται με διπλή οπίσθια κάμερα 12MP και κάμερα selfie 8MP.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στεφανος

Καλό είναι να ανακοινωθεί γιατί υπάρχουν άτομα που δεν επιλέγουν Xiaomi λόγω του Miui. Ενώ αν ανακοινωθεί το A1 με Pure Android θα υπάρχει μια επιλογή και για αυτούς.

Dimitrinho

Παιδιά ο gianniklis που είναι;

alxgiann

Φήμες λένε ότι ο gianniklis έχει αποσυρθεί στα 3-5 πηγάδια όπου προετοιμάζεται προπονούμενος σκληρά για να είναι σε άψογη φυσική κατάσταση κατά την ανακοίνωση του Mi Mix 2.
Επιπλέον, κάποιες άλλες φήμες σχετικά με το ότι τρέφεται αποκλειστικά με μήλα, ελέγχονται ως αναληθείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi Fan Festival 2024: Προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα Xiaomi

Από την 1η Απριλίου έως και τις 14 Απριλίου, όλοι οι επισκέπτες, τόσο στα Xiaomi Store όσο και στο mistore-greece.com θα βρουν σειρά από προσφορές σε όλη τη γκάμα προϊόντων που διαθέτει.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Reviews featured Hands-on Xiaomi

Xiaomi 13T Pro review: Μικρός ΓΙΓΑΝΤΑΣ

Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το νέο Xiaomi 13T Pro με οθόνη 6.67″ τεχνολογίας CrystalRes AMOLED 144Hz, επεξεργαστή MediaTek 9200+ και 16GB μνήμη RAM.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Διέρρευσαν τα specs της σειράς

Mετά την παγκόσμια κυκλοφορία της σειράς Xiaomi 13, τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στην επόμενη flagship οικογένεια, τα Xiaomi 14.