Xiaomi BlackShark: Νέο teaser αποκαλύπτει το σχεδιασμό του gaming smartphone

xiaomi blackshark teaser poster αποκαλύπτει σχεδιασμό, Xiaomi BlackShark: Νέο teaser αποκαλύπτει το σχεδιασμό του gaming smartphone

Έχει μείνει μια εβδομάδα μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του Xiaomi BlackShark στις 13 Απριλίου, το gaming smartphone της Xiaomi για να ανταγωνιστεί το Razer Phone, και ένα teaser poster αποκαλύπτει το σχεδιασμό της συσκευής.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το Xiaomi BlackShark θα είναι ο κύριος ανταγωνιστής του Razer Phone, μιας και όπως όλα δείχνουν σχεδιάζεται για να προσφέρει μια πιο πλούσια εμπειρία gaming σε smartphone περιβάλλον. Video games μπορούμε να παίζουμε σε κάθε smartphone που κυκλοφορεί αλλά το να δημιουργείται μια κατηγορία στην οποία το βάρος πέφτει σε αυτά, γεμίζει προσδοκίες για μια εμπειρία ξεχωριστή για τους φανατικούς του είδους.

Η εμπειρία που προσφέρει το Razer Phone στηρίζεται τόσο στα εξαιρετικά, για πολλούς, ηχεία που διαθέτει αλλά κυρίως στην οθόνη η οποία έχει ρυθμό ανανέωσης 120Hz με συνέπεια η χρήση της συσκευής και η ομαλότητα κατά τη διάρκεια του gaming να είναι σε υψηλό επίπεδο.

Τέτοιο θα πρέπει να είναι το επίπεδο απόδοσης που καλείται να προσφέρει η Xiaomi με το BlackShark, με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, όσον αφορά το κομμάτι του hardware, να δείχνουν πολλά υποσχόμενα. Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί πως η συσκευή θα τρέχει Android 8.0 Oreo, θα διαθέτει τον Snapdragon 845 και μνήμη RAM που θα διαφέρει ανάλογα με τον αποθηκευτικό χώρο μιας και θα έχουμε το συνδυασμό 6GB / 128GB, 8GB / 128GB και 8GB / 256GB.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgosgek

αρκετα το κραξαμε , το συγκεκριμενο ισως να εχει ωραιο και πρωτοτυπο σχεδιασμο πλακα πλακα …..και που να εχει notch ολοκληρο gaming smartphone χαχαχ, δεν θα μπορεις ουτε να παιξεις

Theo

Απο την χιαομι περιμένουμε πολλά και ελπίζω να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των φανς.

KonViv Gamer

120Hz οθόνη ναι, αλλά διάβασα κάπου ότι, το Razer στα παιχνίδια με τον 835 στα σοβαρά παιχνίδια με καλά γραφικά ούτε 30fps δεν φτάνει. Επίσης η οθόνη αυτή έχει μεγάλη κατανάλωση σε ηλεκτρική ενέργεια. Άρα αμολεντ η ολεντ θα ήταν το πιο σωστό. Αλλά μάλλον τα ίδια θα κάνει και η χιαομι.

Agnostos13

Δεν βλέπω και πολύ νόημα στα gaming smartphones. Πιό πολύ marketing είναι παρά ουσία. Εξάλλου με οποιοδήποτε hi-end ακόμα και mid-range smartphone παίζεις άνετα τα περισσότερα παιχνίδια που κυκλοφορούν.
Μάλλον η έλειψη αυτή τη στιγμή είναι στα games και όχι στα gaming smartphones…

Κώστας Ζ.

@KonViv Gamer, μα, σε προηγούμενο άρθρο σου έγραψα πως με αμολεντ δεν περνάς τα 60Hz, γιατί ξανα γράφεις ίδια πράγματα;
Όσο για τον 835,λίγο χλωμό αυτό που λες, επειδή κάτω από 30 δεν πέφτει ούτε ο 650 μου σε βαριά παιχνίδια.

@Agnostos13,παιχνίδια υπάρχουν, και μάλιστα σοβαρά, το θέμα είναι κατά πόσο απασχολεί εσένα ο συγκεκριμένος τομέας.

KonViv Gamer

Και εγώ σου έγραψα ότι τα 60hz είναι μια χαρά για smarthones ειδικά όταν η αμολεντ προσφέρει εξαιρετική κατανάλωση ενέργειας συν όλα τα άλλα πλεονεκτήματα! Δηλαδή η Σόνυ στο psvita που έβαλε ολεντ χαζή ήταν; Έλεος δλδ. Σας έχουν φάει τα νούμερα και το μάρκετινγκ..

KonViv Gamer

Από μια γρήγορη ματιά στο google–> First Impressions of 120fps HFR on 4K LG OLED. Απλώς το αναφέρω.

Κώστας Ζ.

@KonViv Gamer,κανένα νούμερο δε με έχει φάει. Και εγώ όταν παίζω παιχνίδια, κλειδωμένα στα 60 τσ έχω τα frames.
Το ενα, ωστόσο, δεν αναιρεί το άλλο.Το ότι δηλαδή εγώ ή εσύ δεν θέλουμε περισσότερα από 60Hz δε σημαίνει ότι δε θέλουν και οι άλλοι.

KonViv Gamer

Ναι σε αυτό δεν έχεις άδικο. Αλλά επιμένω στο ότι αυτή τη στιγμή μια ολεντ θα ηταν ότι καλύτερο. Αλλά θα πάνε σε ips κλασικά..

Agnostos13

@Κώστας Ζ.:
Πες μου 20 τίτλους του 2018 που είναι διαθέσιμοι σε κονσόλες και σε smartphones (όχι freemium)…

Κώστας Ζ.

@Agnostos13,
Modern combat 5,το τελευταίο shadowgun(απίστευτη δουλειά), απο GTA το San Andreas που έχω αγοράσει και παίξει, είναι καλύτερα από ps2(ναι, υπάρχουν ασυμβατοτητες με μερικές συσκευές, οχι με την δικιά μου ευτυχώς ), και τα πλέον γνωστά Rules of Survival και PUBG. 20 τίτλους δεν θα σου πω, διότι δεν παίζω παιχνίδια συχνά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.