Xiaomi Mi4: Εμφανίζεται με Windows 10

Μαζί με την ανακοίνωση ότι τα Windows 10 θα γίνουν διαθέσιμα το καλοκαίρι σε 190 χώρες, η Microsoft εχθές αναφέρθηκε και στα κινητά. Μάθαμε ότι η Lenovo θα κυκλοφορήσει στα μέσα του 2015 smartphones τα οποία θα τρέχουν Windows 10.

Ωστόσο, η Microsoft αναφέρθηκε και στην συνεργασία που θα έχει με την Xiaomi, συγκεκριμένα πάνω στο Xiaomi Mi 4. Η Microsoft θα κυκλοφορήσει custom ROMs για Android συσκευές οι οποίες θα μπορούν να τρέχουν Windows 10 με native εφαρμογές και υπηρεσίες της.

Σε μια προσπάθεια λοιπόν να προσελκύσει τους χρήστες Android έτσι ώστε να δοκιμάσουν το νέο mobile OS, η Microsoft διάλεξε τον Κινέζο κατασκευαστή και μελλοντικά περιμένουμε κι άλλες συσκευές.

Σήμερα μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το Xiaomi Mi 4 με Windows 10, χάρη στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο Twitter.

xiaomi mi4 windows 10, Xiaomi Mi4: Εμφανίζεται με Windows 10

xiaomi mi4 windows 10, Xiaomi Mi4: Εμφανίζεται με Windows 10

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νάσος

Αυτά είναι MS, δώσε πόνο Τώρα!

nikmour

yes…

gericho

Εντάξει
είναι γεγονός
έχουν κιόλας κυκλοφορήσει άλλες φωτογραφίες

αλλά οι συγκεκριμένες εδώ στο άρθρο φωτογραφίες δε με πείθουν
και πρέπει να είναι fake,
με άλλα λόγια πρέπει να είναι Android με Windows-style launcher,
καμία σχέση με Windows 10 for mobiles.

Χρηστος Δρουγγος

Εγω προσωπικα εχω βαρεθει να android οτι android κινητο και να παρεις το ιδιοτ θα ειναι, και τωρα λεω να αλλαξω σε lumia 930 που εχω ακουσει τα καλυτερα λογια για τα Windows phone

Σπύρος

@Χρηστος Δρουγγος
Άμα έχεις βαρεθεί το android με τις απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης, με τα windows που είναι μηδαμινές, τι θα κάνεις;

Νικόλας

@Χρήστος Δρούγγος, είχα το 535, το πούλησα και πήρα ελαφρώς μεταχειρισμένο το 930. Με 250-270 και του κουτιού 310 παίρνεις αξιόλογη ναυαρχίδα που δεν στερείται του ανταγωνισμού. Αν το σκέφτεσαι καν’ το πράξη και αν πιστεύεις πως μπορείς να κάνεις την μετάβαση από τις άλλες 2 κυρίαρχες πλατφόρμες, αγόρασε το με κλειστά μάτια είναι πάρα πολύ καλό κινητό!

Dimitris77

Απο το Γεναρη και μετα η MS τρολαρει απιστευτα τη Google. Η μια “βομβα” σκαει πισω απο την αλλη. Μια Google που καμαρωνει για τη freeware φιλοσοφια της, το open source, open mind κι ολα τα σχετικα. Και βλεπεις απο τη μια τη MS να τα δινει ολα τσαμπα ακομα και σε πειρατες(!), να απλωνει τα πλοκαμια της παντου, να δινει συσκευες σχεδον στο κοστος, να μοιραζει καμια εκατοστη εφαρμογες σε iOS/Android κι απο την αλλη βλεπεις μια Google σχεδον αγοραφοβικη. Open source λειτουργικο απο μια εταιρια τοσο κλεισμενη στο καβουκι της πρωτη φορα βλεπω. Φοβαται να μοιρασει ενα Youtube στο Windows store. Οπως φοβηθηκε στο προσφατο παρελθον και δεν ενεκρινε την προταση της Asus να κυκλοφορησει συσκευες dual boot. Βγαλτε λοιπον συμπερασματα.

Αν ισχυσει κι αυτο του αρθρου πως η MS αναπτυσσει λογισμικο που θα δινεται η δυνατοτητα σε χρηστες Android να φλασαρουν ROM Windows, εκει θα γινει το μεγαλο παρτι. Θα μιλαμε για την κινηση-ματ της χιλιετιας. Φανταστειτε συσκευη Android των 60 ευρω που σερνεται, να παρει WIn 8.1 και να αρχισει να πεταει φωτιες. Ποιος θα ξαναγυρισει μετα σε Android;

Dimitris77

@Σπύρος

Ναι φιλε, σιγουρα. Το Android σε 3 προτασεις. Σου λεει παρε HD οθονη, παρε 8 πυρηνες και 4GB RAM, παρε widget, παρε 2.000.000 παιχνιδια, παρε και τον ταχυτατο chrome. Στη συνεχεια, μειωσε τη φωτεινοτητα της οθονης, μη ζοριζεις τη RAM με multitasking, μη βαζεις widget, μη παιζεις πολυ, μη σερφαρεις πολυ, μπας και σου βγαλει τη μερα χωρις τριτη φορτιση. Και μια καρτα μνημης δωρο για να βαζεις τις εκατομμυρια φωτογραφιες σου, γιατι οι εφαρμογες δεν…

Ποια παραμετροποιηση; Ποσοι νομιζεις οτι καθονται και rootαρουν/flashαρουν στην Ελλαδα π.χ; Ενας στους χιλιους; Αν παμε και σε πιο hardcore π.χ busybox, ποιος ξερει να γραφει σε Unix/Linux; Ενας στο εκατομμυριο; Μιλαω για μεσους καταναλωτες, οχι συνολο πληθυσμου. Κι εγω rooted ειμαι στο tablet και δεν ειδα καμια διαφορα στα μειονεκτηματα του (μπαταρια, αποθηκευτικος χωρος, lagging) οση… παραμετροποιηση και να εριξα. Περαν τουτου, τι αλλο θα κανεις; Θα βαλεις launcher να αλλαξεις σχημα στα home buttons; Το μονο που σωζει τη Google αυτη τη στιγμη ειναι το store και το ξερεις. Η ελλειψη επισημων εφαρμογων (απο εταιριες κινητων και τραπεζες, εως Fb και παιχνιδια) στο Win store ειναι ολη η υποθεση. Ουτε η παραμετροποιηση, ουτε τα εκπληκτικα widget, ουτε τιποτε αλλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.