Xiaomi Mi 5: Πάνω από 14 εκ. οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά του

Το Xiaomi Mi 5 είναι η πολυαναμενόμενη ναυαρχίδα των Κινέζων που ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα στην έκθεση MWC 2016 και για την οποία οι fans της Xiaomi περίμεναν πάνω από ενάμιση χρόνο να παρουσιαστεί.

Η Xiaomi άνοιξε τις κρατήσεις από την ημέρα της ανακοίνωσης και το Xiaomi Mi 5 θα ξεκινήσει να διατίθεται από αύριο 1η Μαρτίου στην Κίνα. Πάνω από 14 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, όπως αποκάλυψε σήμερα η Xiaomi. Ο αριθμός σίγουρα είναι εντυπωσιακός και είναι σημαντική ένδειξη ότι η Xiaomi θα πουλήσει. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το Mi 5 θεωρείται αυτή τη στιγμή το πιο οικονομικό smartphone με Snapdragon 820.

Οι πωλήσεις ξεκινούν στις 10 π.μ ώρα Κίνας και διατίθεται μόνο η λευκή έκδοση 3GB RAM/32GB χωρητικότητα και 3GB RAM/64G ενσωματωμένη μνήμη.

Το Xiaomi Mi 5 ενσωματώνει οθόνη 5.15 ιντσών Full HD (1080×1920 pixels) και τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820. Έρχεται σε 3 εκδόσεις, η Standard edition με μνήμη RAM 3GB, Snapdragon 820 1.8GHz, η High edition με μνήμη RAM 3GB, Snapdragon 820 2.15GHz και η Ceramic exclusive με μνήμη RAM 4GB και Snapdragon 820 2.15GHz. Ενσωματώνει μπαταρία 3000mAh και θύρα USB Type-C. Η κάμερα είναι 16 Megapixel με 4-axis OIS και 4K video, η εμπρόσθια κάμερα 4 Megapixel με 2.0-micron camera. Η χωρητικότητα στην Standard έκδοση είναι 32GB, στην High 64GB και στην Ceramic exclusive, 128GB.

Οι τιμές των 3 εκδόσεων είναι:
Xiaomi Mi 5 (Standard version) – τιμή περίπου 306 δολ. (1999 yuan)
Xiaomi Mi 5 ( High version) – τιμή περίπου 352 δολ. (2299 yuan)
Xiaomi Mi 5 (Exclusive version) – τιμή περίπου 413 δολ. (2699 yuan)

xiaomi mi 5 14 million registrations, Xiaomi Mi 5: Πάνω από 14 εκ. οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά του

xiaomi mi 5 14 million registrations, Xiaomi Mi 5: Πάνω από 14 εκ. οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά του

xiaomi mi 5 14 million registrations, Xiaomi Mi 5: Πάνω από 14 εκ. οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά του

xiaomi mi 5 14 million registrations, Xiaomi Mi 5: Πάνω από 14 εκ. οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά του

xiaomi mi 5 14 million registrations, Xiaomi Mi 5: Πάνω από 14 εκ. οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά του

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
christe

παντρευτηκαν ενα samsung s7( κεντρικό κουμπί και κυρτοτητα στο πισω μερος που βγαζει ματι) με ενα iphone 5s (σχεδιαση κατω μερους) και βγηκε ο σχιστοματης.

Giannis

@christe τράβα αγόρασε S7 και iphone 5s που έχουν μοναδικό και απαρά(μηλο) σχεδιασμό και άφησε τους σχιστομάτηδες να παίζουν μπάλα….

@giannis

iphone5s ειχα πριν 3 χρονια … τωρα σκεφτομαι να δωσω το g4 για ενα s7 edge ή G5 σε καποια φαση. Τη φραση ”τραβα” την ξεπερναω…Eννοειται θα τραβηξω να παρω οτι γουσταρω. Και μακαρι να ειναι αυτο ενα s7. Και μαντεψε….Καρφι δεν μου καιγεται αν ο διπλανός ”μαγκας” με την κινεζια των 300 ευρώ θεωρεί οτι εγω ειμαι το θυμα ενω αυτος ο μαγκας. Αν καποιος ερθει και μου πει εχω τοσα λεφτα και παιρνω αυτο που ειναι vfm και οχι το αλλο ΟΚ.. Αλλα η λογική βαφτιζω τελειο αυτο που μπορω να παρω και κραζω οτι καλυτερο για να το πιστεψω εγω πρωτος με αφηνει παγερα αδιαφορο. Ασε τουλαχιστον εμας τους ”μ@@@@κες” να τα σκαμε σε apple, samsung κτλ ετσι ωστε να εχουν να αντιγραψουν οι κινεζοι να χαιρονται καποιοι σαν και σενα.

Paraksenos

Είμαι σίγουρος ότι θα αναγκαστεί η Xiaomi να το κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές γιατί απλά ο κόσμος μίλησες (και μάλιστα με τα καλύτερα λόγια) για αυτό το τηλέφωνο και το θέλει! (Είμαι και εγώ ένας απο αυτούς.)

Τώρα για αντιγραφή κτλ, ναι, όντως μοιάζει και με iphone και με galaxy S6/7 αλλά απο την στιγμή που η ίδια η samsung αντιγράφει στεγνά την Apple, τότε τον κινέζο τον δικαιολογώ μιας και ρέει στο DNA του!
Επίσης ο Κινέζος έχει το θάρρος να το πουλήσει στη μισή τιμή απο τους 2 κατασκευαστές παραπάνω, χρησιμοποιεί κορυφαία υλικά μέσα και έξω, αλλά επίσης δεν είναι του πεταματού σε καμία περίπτωση, οπότε go China.. :Ρ

christe

@paraksenos φίλε μου συμφωνω σε ολα οσα ειπες. Εννοέιται το κινητο για αυτα που προσφερει ειναι ΥΠΕΡΤΟΥΜΠΑΝΟ στην τιμη αυτη. Προφανως και δεν ειναι του πεταματου!! Γαμάτο ειναι..Εγω απλα διαφωνησα με την λογική ”τραβα ρε θυμα σκαστα σε πιο επωνυμες”, η οποια δεν σεβεται την επιλογη και τις δυνατοτητες του αλλου. Αν ο αλλος εχει επιδοτηση 800 ευρω μπορεί ειτε να παρει 2 χιαομι ή ενα G5, S7, iphone Κτλ.. Στην μια ειναι μαγκας ενώ στην αλλη θυμα? οχι.. Θυμα ειναι οποιος εχει 400 ευρω και βαλει δωσεις ή πληρωσει απο την τσεπη του για να παρει ντε και καλα s7 για να πουλαει μουρη ενώ μπορεί να παρει τον κινεζο και να ειναι αρχοντας.

Giannis

@christe
Πρώτα από όλα να σου ζητήσω συγνώμη για το τράβα, γτ ακούστηκε ερειστικό. Απλά δε μπορώ να καταλάβω αυτή την επιμονή με την αντιγραφή. Όλες οι εταιρείες αντιγράφουν η μία την άλλη… γιατί να μπαίνουμε στη διαδικασία αυτή? το ζουμί είναι να βγαίνει αισθητικά και λειτουργικά καλό αποτέλεσμα. Προσωπικά για μένα θεωρώ κάποιες συσκευές υπερεκτιμημένες σε σχέση με άλλες που είναι εξίσου ποιοτικές. Είμαι κάτοχος LG G flex2 και πριν είχα Oneplus. Έχουν περάσει απ τα χέρια μου iphone (3gs-5c), nokia lymia(800-820), huawei P6, Samsung Nexus (και το Wave me bada παλιότερα) και θεωρώ ότι δεν είμαι κολλημένος….ούτε σε πλατφόρμα ούτε σε μάρκα. Και προς θεού δεν θεωρώ τους υπόλοιπους μ@@@κες. Πιστεύω ότι τα Samsung S6-S7 είναι κορυφαία αλλά πολύ ακριβά. Είχα πολύ καλή εμπειρία με Xiaomi και θεωρώ ότι θα έπρεπε να κατέβει επίσημα ευρώπη, γιατί για πολλούς είναι ανασταλτικός παράγοντας το επίσημο service.

pilot

η κυρτότητα πίσω έχει εμφανιστεί σε xiaomi πριν εμφανιστεί σε samsung…στα mi note και mi note pro…ο καθένας επιλεγεί ότι θέλει και λόγος δεν μου πέφτει αλλά καλό είναι να ξέρουμε πως μερικά που εμφανίζονται σχεδιαστικά στα apple ,samsung έχουν εμφανιστεί πριν σε meizu xiaomi huawei και σε καμία περίπτωση δεν είναι για πέταμα…κάθε άλλο …

christe

@Giannis τσαμπα διαφωνησαμε… αφου τελικά συμφωνουμε!!χαχα ισως ακουστηκε πιο πολυ σαν κραξιμο η αντιγραφη ενω ηταν πιο πολυ χιουμορ! Ο γραπτος λογος παρεξηγειται πολλες φορες 🙂

Γιάννης

Ηρεμία παιδιά.Δε χρειάζονται τέτοια σχόλια.Ο καθένας όπως θέλει τα ξοδεύει τα λεφτά του κ κανείς δε πρέπει να του λέει τίποτα.Όσον αφορά τα κινητά το g5 κ s7 θα κάνουν παιχνίδι φέτος αλλά αναμένουμε κ το iphone 7.Το mi 5 είναι πολύ ωραίο κινητό με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά αλλά αναμένω να τα πιάσω στα χέρια μου(s7,g5,mi5) για να κάνω ένα δικό μου hands on γιατί μόνο τα μάτια του πρέπει να εμπιστεύεται κανείς γιατί η επιλογή κινητού είναι καθαρά υποκειμενική και για λόγους κάθε ατόμου η επιλογή του. Εγώ περιμένω να δω τη διάρκεια της μπαταρίας γιατί τα κινητά έχουν πολύ υψηλά χαρακτηριστικά αλλά στη μπαταρία υπάρχει το πρόβλημα.Το κινητό με τη καλύτερη μπαταρία μεταξύ mi5,s7 και g5 θα με κερδίσει.

Christos

Ας έρθει πρώτα επίσημα στην Ευρώπη και μετά να μιλήσουμε για τις τιμές. Γιατί η huawei με το που ήρθε στην Ευρώπη ανέβασε τις τιμές σε παραπλήσια με τους κορεάτες επίπεδα. Επιπλέον δεν είναι όλοι χακεράδες για να αγοράζουν ένα κινητό που για να λειτουργήσει και να πάρει τις αναβαθμίσεις θα πρέπει να του εγκαθιστούν οι ίδιοι τις rom.

petrosk

ωραιο κινητο….αλλα ρε παιδια που υπαρχουν αυτες οι τιμες??αφου παντου ειναι 100 ευρω κ πανω!!!!

pashalis

χιαομι εδω και 2χρονια δεν μ πέρασε να αλλαζω εταιρία.. και πολύ κόσμος επίσης μεγαλώνουν η αριθμό και αυτό ειναι καλο..μακάρι να ανοιχτούν ευρώπη με αυτες της τιμές και μάλιστα στην Ελλάδα θα τσιμπήσει καλές πώλησης.. τωρα για τα σχόλια που βλέπω κανένας δεν είναι ευχαριστημενος με τίποτα έχω βαρεθεί να ακούω απόψεις και πράγματα που δεν στέκουν από ανθρώπους που δεν έχουν κάποια εμπειρία(επαγκελματικι) στα κινητά τηλέφωνα και εκφράζουν γνώμη χωρίς να έχουν λειτουργησει καμία συσκευή από αυτες που σχολιάζουν..εντάσει να μ πεις είναι και ελληνες δεν μπορούν να μην κράξουν και να σχολιάσουν γιατί τα ξέρουν ολα … η τεχνολογία προχωράει δν σημαίνει επειδη βάζει γυαλί μια εταιρία και άλλα πράγματα ..οτι οποιος βάλει μετά είναι αντιγραφή ..εγω προσωπικά σαν απλώς χρήστης και φαν τ techblog να διαγράφονται ολα τα αυτά τα σχετικά μηνύματα να μένουν μόνο οσα ειναι ορθά και με ωραιο τρόπο…γιατι ειναι μια γνωστή σελίδα στην ελλαδα και πλέον πολλής κόσμος επιλεγεί να αγοράσει κινητό βλέποντας το σαιτ αυτό..αλλά διαβάζοντας αυτά τα σχόλια….θα έχει σίγουρα θέμα….και εχω εμπειρία απο φιλους μ που εμπιστεύτηκαν σχόλια στο techblog και το μετάνιωσαν….ΚΩΣΤΑ ΒΛΑΧΑΚΗ εισαι πολύ καλός σε αυτό που κάνεις συμμάζεψε τους…γιατι κάνουν κακό

Thanos

δεν το καταλαβαίνω αυτό με την αντιγραφή.. αν κάτι είναι χρηστικό, θα το χρησιμοποιήσεις και πάνω σ’αυτο θα κάνεις τις βελτιώσεις σου. Δεν θα βγάλει πχ η Xiaomi μποστινό κουμπί σε σχήμα αστεράκι επειδή η apple έχει κύκλο και η samsung έχει παραλληλόγραμμο. Είδα live την παρουσίαση του Mi5 και δικαιολόγησαν μια χαρά τις επιλογές τους. Είπαν ότι το στρογγυλό κουμπί της apple για παράδειγμα είναι ογκώδες, χρειάζεται το ανάλογο περιθόριο και για να διατηρηθεί η αναλογία, θα έπρεπε να διατηρήσουν το ίδιο περιθόριο και στο πάνω μέρος της συσκευής…

Christos

Φίλε @pashalis επειδή φαίνεται ότι έχεις εμπειρία με τα κινητά της xiaomi, θα μπορούσες να με ενημερώσεις αν πάρω κάποιο κινητό της από ελληνικό σκρουτζομάγαζο, εάν θα μπορώ να παίρνω τις αναβαθμίσεις χωρίς να αλλάξω ρομ και χωρίς να το σκαλίζω; Το ρωτάω γιατί δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει να μάθω αφού δεν έχω χρόνο να αλλάζω τις ρομ και να περνάω αναβαθμίσεις που δεν είναι αυτόματες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.