Xiaomi Mi 5X: Επίσημο με οθόνη 5.5″, διπλή κάμερα και τιμή 190 ευρώ

Τελικά έφτασε η μέρα και η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα το νέο της smartphone Xiaomi Mi 5X με οθόνη 5.5 ιντσών, διπλή κάμερα και τιμή γύρω στα 190 ευρώ (CNY 1,499). Το κινητό έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές διαρροές, που όμως δεν άφησαν τίποτα κρυφό για τα επίσημα αποκαλυπτήρια.

xiaomi mi 5x official, Xiaomi Mi 5X: Επίσημο με οθόνη 5.5″, διπλή κάμερα και τιμή 190 ευρώ

Το Xiaomi Mi 5X διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080p, επεξεργαστή Snapdragon 625, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB.

Στην πλάτη έχει τοποθετηθεί διπλή κάμερα 12 Megapixel, ίδια με αυτή που βρίσκουμε στο Xiaomi Mi 6. Ακριβώς από κάτω έχει τοποθετηθεί ο στρογγυλός αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Έχει μεταλλική κατασκευή, επίστρωση για να μην μένουν επάνω δαχτυλιές και στρογγυλεμένες γωνίες.

xiaomi mi 5x official, Xiaomi Mi 5X: Επίσημο με οθόνη 5.5″, διπλή κάμερα και τιμή 190 ευρώ

Το Xiaomi Mi 5X έρχεται MIUI 9, βασισμένο σε Android Nougat και το οποίο φέρνει πολλές βελτιώσεις και αλλαγές όπως το Smart Assistant της Xiaomi, ενσωματωμένο Image Search, νέο file system και άλλα πολλά. Έχει διαστάσεις 155.4×75.8×7.3 χλστ., ζυγίζει 165γρ. και ενσωματώνει μπαταρία 3080mAh.

xiaomi mi 5x official, Xiaomi Mi 5X: Επίσημο με οθόνη 5.5″, διπλή κάμερα και τιμή 190 ευρώ

Όσο για την τιμή, το Xiaomi Mi 5X κοστίζει περίπου 220 δολάρια/190 ευρώ και θα κυκλοφορήσει σε χρυσό, μαύρο και rose gold.

xiaomi mi 5x official, Xiaomi Mi 5X: Επίσημο με οθόνη 5.5″, διπλή κάμερα και τιμή 190 ευρώ

xiaomi mi 5x official, Xiaomi Mi 5X: Επίσημο με οθόνη 5.5″, διπλή κάμερα και τιμή 190 ευρώ

xiaomi mi 5x official, Xiaomi Mi 5X: Επίσημο με οθόνη 5.5″, διπλή κάμερα και τιμή 190 ευρώ

xiaomi mi 5x official, Xiaomi Mi 5X: Επίσημο με οθόνη 5.5″, διπλή κάμερα και τιμή 190 ευρώ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gianniklis

500 διαφορετικά μοντέλα η εταιρεία αλλά το προκείμενο είναι ότι ανήκει στον σωρό με μέτριες απομιμήσεις αλλά iphone.Καλά για το θέμα της δήθεν καλής κάμερας δεν θα σχολιάσω μιας και όπως είναι γνωστό είναι σκουπίδια στα μοντέλα της εταιρείας.Εν κατακλείδι και χωρίς πολλά πολλά μία ακόμη μέτρια ,φθηνή κινεζιά που δεν διαφοροποιεί σε τίποτα την μέχρι τώρα πορεία της τσαόμι.Σκουπίδι απλα.

leon

Φοβερο κινητο σε φοβερη τιμη! Για το note 5 ξερετε ποτε θα εχει επισημη παρουσιαση

Nikopoup

Ένας ακόμα που μας πρηζει σε κάθε άρθρο. Βλακας απλά

Antonis

Αχαχαχα πραγματικά καφρίλα η απάντηση σου Νίκο, αλλά με πολύ χιούμορ!

panossss

@gianniklis πρωτος και καλυτερος
γελαμε εδω με τη ζεστη
συνεχισε ετσι…

ΑχιλλέαςΚ

Εγώ προσωπικά πιστεύω οτι η συγκεκριμένη συσκευή φαίνεται πολύ τίμια και ωραία αισθητικά. Απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να αγοράσει το συγκεκριμένο και οχι το mi5 ας πούμε που σε τιμή βρίσκεται σε παρόμοια επίπεδα.Πιστεύω πως η εταιρία όντως βγάζει παρά πολλές συγκευές και σε σύντομα χρονικά διαστήματα. Κατά την γνλωμη μου έπρεπε να μείωσει την γκάμα της , πχ ας εβγαζε 3 η 4 μοντέλα (φθηνό, Mid-range , flagship killer, και άντε και τα note ).

Rizo

@gianniklil
Δώσε ρε φίλε εσυ 800€ για τις κινητάρες και ασε τον λαό που εχει μεχρι 200€ να πάρει αυτό. Με 200€ παίρνεις p9lite ή j7 ή ΧΑ.
ΛΟΓΙΚΟ είναι να μοιάζει με απομίμηση της Apple αλλα 3 χρόνια τωρα και η Apple εχει γίνει απομίμηση του εαυτού της. Και μαλλον θα παει και για 4ο χρονο! Βέβαια τρομερή ευκαιρία ειναι και το SE. Μόνο 350 κατοστάρικα… σχέδιο 5ετιας παρακαλώ. Αντικέ.
Οπότε εκτός απο άκυρο το σχόλιό σου υποβιβάζει κι εσένα μαζι.
Κοινώς ρεζίλι.. Πες για την συσκευή αυτή καθ’ αυτή και ασε την σύγκριση με το iphone γιατί οπως βλέπεις έχουμε κι εμείς να πούμε κανα δυο πράγματα για την αγάπη σου..

Γιώργος Κ.

Παιδιά κι εγώ τα xiaomi δεν τα είχα σε υπόληψη (καλά όχι τόσο φανατικά όσο ο παραπάνω) αλλά πρόσφατα έπεσαν στα χέρια μου ένα Redmi 3 κι ένα Redmi 4 και ειδικά το 4 ήταν φοβερό. Πολύ καλή κατασκευή, ωραία οθόνη, φοβερή μπαταρία και πολύ καλό το miui 8 που είχε πάνω. Τα είχα για 5 μέρες στην κατοχή μου για να τα σεταρω για έναν φίλο που είναι άσχετος κι εντυπωσιάστηκα ομολογώ (για τα 130ε που αγόρασε το 4 ήταν ότι καλύτερο)

Tasoulisk

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο ύπαρξης αυτής της συσκευής… ότι τι δηλαδή το iPhone ειναι όμορφο και ας βγάλουμε και εμείς ένα ίδιο κινητό; Και άντε πάει στο καλό ας πούμε ότι η συσκευή ειναι ιδιαίτερα όμορφη για κάποιους και γι αυτόν την αγοράζουν, που πραγματικά μπορεί να εχει ποιότητα κατασκευής αναλογη του iPhone… πάμε τώρα όμως να δούμε χαρακτηριστικά

REDMI Note 3 (sd 650)
Redminote note 4 (snapdragon 625)
Mi max 2 (snapdragon 625)

Και δεν ξέρω ποσά ακόμα με τον ίδιο επεξεργαστή βάλε κάτι καινούριο, φτάνει πια… και τιμή 190, όσο το REDMI pro 4 η το note 4…
Και φυσικά όμως θα δώσει σε μισό χρόνο αναβάθμιση σ αυτό το μοντέλο και στα υπόλοιπα όχι… το redminote 3 με 2 χρόνια διαφορα έχουν ίδιο επεξεργαστή… Μετά το Mi4 το έχασε η εταιρία όπως και η Meizu όπως και η Vivo… σκουπίδι δεν ειναι αλλά σ αυτά τα λεφτά άνετα πας σε ZUK z2..

Γιώργος Κ.

@Tasoulisk αν εννοείς το lenovo zuk z2, τότε το εν λόγω κινητό έχει 290 στο skroutz. Χωρία που πολλά lenovo (τρία φίλων που τα έχω δει και από κοντά) παθαίνουν σαν ξεφλούδισμα του χρώματος στα πλαϊνά της οθόνης και δε ξέρω γιατί

Kos

Σαν value for money είναι αρκετά καλό και ίσως πέσει και άλλο, εδώ έπεσε το S8 θυμάστε πόσο έκανε; Ακόμα κλαίνε αυτοί που το χρυσό πλήρωσαν, εκτός από που κάποιους που ακόμα νομίζουν ότι ήταν ευκαιρία……..

Γιάννος

@gianniklis

Σου συνιστώ ισχυρότερα ψυχοφάρμακα τώρα με τη ζέστη.

Η κάμερα στο Mi 6 έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με το παρελθόν και είναι μια χαρά, όπως και σ αυτό φαντάζομαι η Xiaomi θα έχει κάνει καλύτερη δουλειά συγκριτικά με παλιότερες της συσκευές. Εμένα μου αρέσει σαν κινητό, ειδικά αν σκεφτούμε την τιμή του, δεν έχει και πολύ ανταγωνισμό. Προτιμώ όμως να περιμένω το επόμενο και πιο ισχυρό Xiaomi redmi note 5, το οποίο σκέφτομαι να αγοράσω. Είμαι ανάμεσα σ αυτό και στο LG G6. Το δεύτερο με κερδίζει σε εξωτερική εμφάνιση ως εκεί που δεν πάει. Αν το Xiaomi Redmi Note 5 έχει καλύτερη εμφάνιση από τα προηγούμενα της σειράς, θα πάρω αυτό αλλιώς το G6 που είναι κόσμημα.

Tasoulisk

@Γιώργος Κ. 190 απο gearbest… Γιατί τι πιστεύεις αν έρθει στο skroutz το Xiaomi θα εχει 190 ευρώ; ούτε καν, βάλε 250 και είσαι μέσα… καμία σχέση τα επίσης Γιώργο τα φθηνά λενοβο σε σχέση με το Zuk… ποιότητα άριστη! UI ίσως ότι καλύτερο που κυκλοφορεί στο android… δεν μειώνω την Xiaomi, αλλά για κανέναν λόγο δεν ειναι η εταιρία που ήταν, πριν 5 χρόνια με 220 ευρώ έπαιρνες την ναυαρχίδα της… δεν λέω εντάξει έκανε όνομα θα ανεβάσει και τιμή, ας ανεβάσει όμως και προσδοκίες… δες το νέο Meizu 7, με την διπλή οθόνη!!! Και όμορφο και δυνατό σε spec (X30)

Kostgav

Zuk τέλος την έπνιξε η λενοβο .Στο προκείμενο το εν λόγο μοντέλο έχει υπέρ και κατά .υπέρ.καμερα ομορφιά .κατά.μπαταρια ,επεξεργαστης . συνολικά σε αυτήν τη τιμή μία χαρά .ο 625 για ένα μέσο χρήστη είναι μια χαρά .

VG

Στα 200 ευρώ η επιλογή είναι μία παιδιά…Huawei Honor 6x
Εντυπωσιακό !!!

Alex

@gianniklis
Αδερφε, εδώ δεν μιλάμε για οικοκυρικά.Για κινητά μιλάμε.Τι δεν καταλαβαίνεις? Την πρώτη εταιρία στον κόσμο από πλευρας πωλήσεων την έβγαλες άχρηστη…Τόσα ξέρεις.Σκοτώνουν τα κινητά της.Ξύπνα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.