Xiaomi Mi 6X: Επίσημο με Snapdragon 660, επιλογή για 4GB ή 6GB RAM και τιμή 207 ευρώ

xiaomi mi 6x επίσημο snapdragon 660 4gb 6gb ram 207 ευρώ, Xiaomi Mi 6X: Επίσημο με Snapdragon 660, επιλογή για 4GB ή 6GB RAM και τιμή 207 ευρώ

Η Xiaomi, πιστή στην κατασκευή οικονομικών smartphone με τεχνικά χαρακτηριστικά που δίνουν στο χρήστη μια καλή και αξιόπιστη εμπειρία χρήσης, παρουσίασε το Xiaomi Mi 6X, προσφέροντας βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά συγκριτικά με τον προκάτοχό του.

Το Xiaomi Mi 6X διατηρεί την ίδια unibody κατασκευή από αλουμίνιο όπως το Mi 5X/Mi A1 και διαθέτει IPS LCD οθόνη στις 5.99 ίντσες ανάλυσης Full HD+ 2160×1080 pixel με αναλογία οθόνης 18:9. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε τον οκταπύρηνο Snapdragon 660 SoC, με τέσσερις Cortex-A73 χρονισμένους στα 2.2GHz και τέσσερις Cortex-A53 χρονισμένους στα 1.8GHz, ενώ τον τομέα των γραφικών αναλαμβάνει η Adreno 512 GPU.

Όσον αφορά τη RAM της συσκευής, υπάρχει επιλογή ανάμεσα στο συνδυασμό των 4GB και 64GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης αλλά και 6GB με 64GB καθώς και 6GB με 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου ο οποίος δεν είναι επεκτάσιμος.

Ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στην πίσω πλευρά της συσκευής όπως και η κύρια διπλή κάμερα τοποθετημένη κάθετα όπως στο Redmi Note 5 Pro και αποτελείται από τον αισθητήρα Sony IMX486 στα 12MP με κλείστρο f/1.75 και μέγεθος pixel 1.25μm, ενώ η δεύτερη βασίζεται στο Sony IMX376 στα 20MP με το ίδιο κλείστρο f/1.75 και μέγεθος pixel 1.0μm. Η κύρια κάμερα είναι κατασκευασμένη έτσι ώστε να απορροφά περισσότερο φως σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ενώ η εμπρόσθια αποτελείται από τον αισθητήρα Sony IMX376 με κλείστρο f/2.2.

Η Xiaomi επισημαίνει πως η δεύτερη οπίσθια κάμερα μπορεί και συνδυάζει τέσσερα pixel μέσα σε ένα, έτσι ώστε να αποδίδει ακόμα πιο φωτεινές λήψεις, μια τεχνολογία παρόμοια με αυτήν των OnePlus 5T και Oppo R15. Επίσης η AI (τεχνητή νοημοσύνη) που διαθέτει μπορεί να αναγνωρίσει πάνω από 200 σκηνές και έχει δώδεκα διαφορετικά portrait mode, ενώ με τον καιρό, η AI εξελίσσεται και “μαθαίνει” έτσι ώστε να αποθανατίζει περισσότερες λεπτομέρειες στις λήψεις του Xiaomi Mi 6X.

Επίσης η συσκευή “τρέχει” λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo, υποστηρίζει το Project Treble για να μπορεί να λαμβάνει πιο γρήγορα τις αναβαθμίσεις από τη Google, ενώ αναφορικά με τη συνδεσιμότητα της συσκευής, αυτή υποστηρίζει σύνδεση Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, θύρα υπερύθρων και υπάρχει θύρα USB-C για τη φόρτιση της μπαταρίας των 3.010mAh, η οποία είναι μικρότερη από το Mi 5X (3080mAh) και αισθητά μικρότερη από αυτήν των 4.000mAh του Redmi Note 5 Pro.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως το Xiaomi Mi 6X δε διαθέτει υποδοχή 3.5mm για χρήση ακουστικών, κάνοντάς το να είναι το πρώτο mid-range που δε διαθέτει θύρα για χρήση ακουστικών. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, χρυσό, ροζ χρυσό, μπλε και κόκκινο χρώμα, με τη βασική έκδοση των 4GB RAM/64GB να πωλείται στα 1599 γιουάν (207 ευρώ) στην Κίνα. Η έκδοση των 6GB RAM/64GB θα κοστίζει 1799 γιουάν (233 ευρώ) ενώ η έκδοση των 6GB RAM/128GB θα τιμολογείται στα 1999 γιουάν (259 ευρώ).

xiaomi mi 6x επίσημο snapdragon 660 4gb 6gb ram 207 ευρώ, Xiaomi Mi 6X: Επίσημο με Snapdragon 660, επιλογή για 4GB ή 6GB RAM και τιμή 207 ευρώ

xiaomi mi 6x επίσημο snapdragon 660 4gb 6gb ram 207 ευρώ, Xiaomi Mi 6X: Επίσημο με Snapdragon 660, επιλογή για 4GB ή 6GB RAM και τιμή 207 ευρώ

xiaomi mi 6x επίσημο snapdragon 660 4gb 6gb ram 207 ευρώ, Xiaomi Mi 6X: Επίσημο με Snapdragon 660, επιλογή για 4GB ή 6GB RAM και τιμή 207 ευρώ

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tarif16

άλλο ένα σκουπίδι της τσαομι.
με προπέρσινα χαρακτηριστικά.
οθόνη ξέπλυμα και κάμερα με πλαστικό φακό.
μάλιστα,θα έρχεται σε συσκευασία από χαρτόνι.
με πολλά λεφτά,όποιος το πάρει θα νομίζει ότι πήρε s9 plus σαν εμένα.
…..σε πρόλαβα τρολ!!!
…μια πάρα πολύ καλή συσκευή με λογικές τιμές,όμορφη και ποιοτική.
και με την βούλα πλέον,οι συσκευές της xiaomi,έχουν αντοχή στον χρόνο.

@papaki

@tarif16 Σε αυτήν την τιμή η συσκευή είναι ενδιαφέρουσα. Στα χαρακτηριστικά και προπέρσινα σαν τις ναυαρχίδες αξίζει η συσκευή. Η οθόνη όπως έχω δει από συσκευές της είναι πανέμορφες. Έχετε για μένα υπερβολικές απαιτήσεις απλά για να γκρινιάζετε. Κρίμα.

I am

Θα έχει καθαρό Android?

Στέφανος

@papaki Πλάκα έκανε ρε και εγώ πήγα να τον κραξω

tarif16

@papaki
μάλλον δεν κατάλαβες τίποτα….το πρώτο μέρος είναι στοχευμένη σάτιρα!!!
….2 xiaomi στο σπίτι μου,υπέρ άριστες συσκευές,τηρουμένων των αναλογιών,απροβλημάτιστες για 1.5 χρόνο και συνεχίζουν.

Kinezakias

Παιδες καταλαβατε αν θα βγει εκδοση android one οπως το περσινο ΜΙ Α1? Γιατί αν υπαρχει θα ειναι πολυ ενδιαφέρουσα προταση.

Aveiler

Γιατι να βαλουν τοσο “μικρη” μπαταρια ρε παιδες; Ας βαζανε 4000 mAh και θα ηταν σιγουρη αγορα απο μενα ειδικα αν εβγαινε και σε εκδοση miA2. Δεν θελουμε τοσο λεπτα κινητα δεν ειναι και ανετα στο χερι! Ας ειναι λιγα χιλιοστα πιο χοντρο και ας βαλουν μεγαλυτερη μπαταρια!

Petros

Το φθηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι, γενικά οτι πληρώσεις παίρνεις

Στέφανος

@Petros Δε νομίζω ότι οι ναυαρχίδες των samsung και apple που δίνουν κέρδος στην εταιρεία 200€ συνήθως να συγκρίνονται με τα κέρδη της xiaomi από τα τηλέφωνα που είναι μηδαμινά. Εκεί δεν ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις

Kοσιαντούρης

Όπως είπε και ο Πέτρος, το φθηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι και τους σκύλους τους τρώνε οι Κινέζοι! Μια φορά πήρα συσκευή της εταιρείας και ήταν και η τελευταία. Καλύτερα ν δώσω 200 ευρώ παραπάνω και να πάω σε Samsung

Saša

Gianakli καντου μηνυση για πνευματικα δικαιωματα.
℗ + © Gianaklis 2018 all rights reserved.

rambo

η Χιαομι παραδιδει ακομα μια φορα μαθηματα να μαθετε να την σεβεστε γιατι τετοιες ταχυτητες και τετοια ποιοτητα δεν θα την βλεπαμε σε τετοιες τιμες και θα πεφταμε στην αναγκη να δωσουμε 500αρια σεβαστειτε την εταιρεια που κανει αλματα μπροστα καθε χρονο και θα ριξει στο καναβατσο ολες τις μεγαλες εταιρειες

giorgosgek

Καλη συσκευη , μακαρι να εχει καλη αυτονομια και να βγει εκδοση με android one , ημουν ετοιμος να κραξω @tarif16 χαχαχ! Δεν παιρνεις απαραιτητα οτι πληρωνεις ,για κανεναν λογο , ποτε.

Βασίλης

Με redmi 4a, redmi 5 plus και mi mix 2 στην κατοχή μου σας ενημερώνω ότι τα τηλέφωνα είναι απίστευτα περιμένω εναγωνίως το mi7

Fanis

Εδώ κ 4-5 μήνες υπάρχει σπίτι ένα xiaomi redmi note 4x. Δεν το περίμενα τόσο καλό! Δεν βλέπω το λόγο να δώσω 400€ που είχα δώσει πρόπερσι για κινητό… Το Mi 6x θα είναι το επόμενο μου κινητό…

Theo

Απίστευτη συσκευή και vfm

kosi

Αν φταχναν και κάτι με το SAR και όχι μονο σε ορισμένες συσκευές θα ήταν από τις καλύτερες εταιρίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.