Xiaomi Mi 7: Ακόμη μια διαρροή δείχνει notch

Xiaomi Mi 7 notch, Xiaomi Mi 7: Ακόμη μια διαρροή δείχνει notch

Νέες πληροφορίες που προέρχονται από διαρροή firmware αρχείων του Xiaomi Mi 7 δείχνουν ότι η επερχόμενη συσκευή της εταιρείας εν τέλει θα έχει notch στην οθόνη.

Βάσει των νέων πληροφοριών, εκτός από το notch, το Xiaomi Mi 7 θα διαθέτει και κάμερα υπερύθρων, αναφορές για την οποία γίνονται στο MIUI Keyguard app, μια εφαρμογή υπεύθυνη για το κλείδωμα της οθόνης.

H IR Camera πιθανότατα υποδηλώνει έναν αισθητήρα υπέρυθρης κάμερας, ο οποίος περιλαμβάνεται στο iPhone X και είναι απαραίτητος προκειμένου να λειτουργήσει σωστά το Face ID. Η ύπαρξη της εν λόγω κάμερας θα μπορούσε να υποδεικνύει ότι το Mi 7 ενδεχομένως να διαθέτει προηγμένη αναγνώριση προσώπου.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο, το notch στην οθόνη του Mi 7 πολύ πιθανό να φιλοξενεί τους αισθητήρες που είναι απαραίτητοι για την αναγνώριση προσώπου.

Το αν τα παραπάνω ισχύουν θα το μάθουμε σύντομα αν και δεν έχει ακόμη οριστεί ημερομηνία ανακοίνωσής του. Δεδομένου ότι το Mi Mix 2S θα παρουσιαστεί στις 27 Μαρτίου, το Mi 7 λογικά θα κάνει την εμφάνισή του στους επόμενους μήνες.

Από τις προηγούμενες διαρροές από το firmware, γνωρίζουμε ότι η συσκευή θα έρχεται με οθόνη OLED και δυνατότητα Always On. Για το μέγεθός της εικάζεται ότι το μέγεθος διαγώνιου της θα είναι μεταξύ 5,5 και 5,7 ιντσών. Επιπλέον, στην καρδιά του αναμένεται να χτυπά ο Snapdragon 845. Η μπαταρία του λέγεται ότι θα έχει χωρητικότητα 3.400mAh και θα είναι μη αποσπώμενη.

Να σημειωθεί ότι προηγουμένως εντοπίστηκε στο Geekbench το Xiaomi Dipper, το οποίο μάλλον αποτελεί την κωδική ονομασία του Mi 7. Η συσκευή στο Geekbench έρχεται με Snapdragon 845 και 3GB RAM.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tzonaros

ολοι στον δρομο που χάραξε η essential

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ναι δλδ μεγαλε ολοι αντιγραφουν το essential που ΠΑΤΩΣΕ… οχι την apple των δις

τεσπα ολοι οι notchαδες κινεζοι Χ θα τρωνε και με βλεπω τελικά με δικαρτο s9 και ας το βριζα….

η μονη πρόταση που μπορείς να τη παρεις στα σοβαρά..!

Μανώλης

@Παπαροκας μα αφού η essential έβγαλε πρώτη αυτή την αηδία που μοιάζει με μαζεμένα καμμένα pixel…

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ρε παιδια εχει χαθεί καθε λογική σε εσας?
λεμε ποιον αντιγραφουν ολοι μα ολοι οι oem!!!! δεν λεμε το ποιος nobas εβγαλε πρώτος notch

και αν το θες αλλιως η apple η πλουσιότερη εταιρεία σχεδιαζει πολυ πριν λεπτομερώς τη καθε κίνηση της.

για χρόνια εβγαζε μπεζελοφωνα, λετε να ειδε το essential μια μερα και να φοβήθηκε μη χασει πωλησεις οποτε απαντησε με το X?😂😂😂😂

Λευτέρης -V-

Όπως το είπες, επειδή φοβήθηκε γι’αυτό και το έβγαλε δε θέλει και πολύ μυαλό…

Theo

Με notch τόσο μικρό πιστεύω ο οποιοσδήποτε μπορεί να συμβιβαστεί. Τουλάχιστον για 3 χρονάκια μέχρι να έχουν μπει όλα μέσα στην οθόνη.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

χαχα με ολους εσας θα τρελαθω αν σας παρω στα σοβαρά!!!!

οκ πεταει ο γάιδαρος. η apple φοβηθηκε essential και λανσάρει το X μαζι με τα 8 – 8plus!!!!

Zeles

@Παπαροκάς

Άρα μας λες ότι όποιο κινητό έχει notch αντιγράφει το iPhone X, ενώ όποιο δεν έχει αντιγράφει το Iphone 8, επίσης όποιο κινητό έχει τις κάμερες σε κάθετη διάταξη αριστερά αντιγράφει το X, όποιο έχει τις κάμερες αριστερά και σε οριζόντια διάταξη αντιγράφει το 8plus, ενώ όποιο έχει μια κάμερα αριστερά αντιγράφει το 8, βασικά για να μην το πολυκουράζουμε οποιαδήποτε συσκευή έχει οθόνη αντιγράφει την Apple, σωστά?

Και μια τελευταία ερωτηση, αν κάποιος πάρει το Vivo x20 θα μπορεί να χρησιμοποιεί τον αισθητήρα δαχτ. αποτ. που είναι κάτω από την οθόνη ή θα πρέπει να περιμένει να το βγάλει και η Apple πρώτα και μετά;

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ολοκληρη η βιομηχανια εχει στραμμενα τα βλεματα και τα αντανακλαστηκα της στο τι πραττει η apple, αυτη οριζει το τι βλεπουμε καθε χρονια

το essential πατωσε . δε το ψωνισε κανεις και ξεφτυλιστηκε ριχνοντας τη τιμη στα μισα τρεις μηνες μετα τη κυκλοφορια του που και αυτη αργησε γιατι μιλαμε για μια ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

δε τη κατηγορω. μια μικρη εταιρεια ειναι και εκανε μια μικρη προσπαθεια. τους ανοητους κατηγορω που πιστευουν οτι ο καθε ενας που copiαρει το notch εχει σαν στοχο του το υπεραποτυχημενο essential και οχι την APPLE των δισεκατομμυριων

Panos

Η αλήθεια είναι ότι μπορεί η essential να έβαλε πρώτη το notch αλλά η Apple το έκανε συνήθεια. Αν δεν το έκανε η Apple κάνεις δεν θα είχε ασχοληθεί. Απλά πράγματα. Όπως άλλωστε έγινε και με σάρωση δακτυλικων αποτυπώματων, ραδιόφωνο, headphone Jack, κλπ. Και όχι τίποτα άλλο δεν μου αρέσει σαν τάση αλλά μάλλον θα μας το επιβάλλουν για τουλάχιστον τρία χρόνια..

Kos

Essential και Apple ποιόν αντέγραψαν για την bezelless οθόνη; Αλλά τι λέμε ειδικά η Apple δεν αντιγράφει περνά από δίπλα σφυρίζοντας αδιάφορα….

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

panos τα λες σωστα φιλε. ακομα και το unibody απο την apple ξεκινησε με προσχημα την ελλειψη τριγμων και τη στιβαροτητα. κακα τα ψεματα η apple βαραει 👏 παλαμακια και ολοκληρο το android χορευει!!

δες τι εγινε και φετος με το 3d emoji και τη samsung…. η την ανερχομενη huawei και το notch!!! μιλαμε τραγικα πραγματα!! δεν ειναι μικρες εταιρειες και ομως η apple βαραει παλαμακια και χορευουν ολα τα γιουσουφακια στο χαρεμι της 👏👏👏

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.