Xiaomi Mi 7: Νέα real-life εικόνα επιβεβαιώνει το notch

Xiaomi Mi 7 real-life εικόνες, Xiaomi Mi 7: Νέα real-life εικόνα επιβεβαιώνει το notch

Δύο νέες real-life εικόνες μιας συσκευής που λέγεται ότι είναι το Xiaomi Mi 7 έκαναν την εμφάνισή τους στο Weibo. Στις νέες εικόνες φαίνεται τόσο η πρόσοψη, όσο και η πλάτη της συσκευής. Η εικόνα της πρόσοψης έρχεται να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι το Mi 7 θα έρχεται με με notch.

Στην εικόνα αυτή το notch διακρίνεται με μέγεθος παρόμοιο με αυτό του Huawei P20, ενώ το κάτω μέρος είναι αρκετά λεπτό. Οι γωνίες της συσκευής είναι στρογγυλεμένες, ενώ ένα ακόμη στοιχείο που συναινεί στο ότι πρόκειται για το Mi 7 είναι το ότι τρέχει το MIUI. Μέχρι στιγμής, όλα δείχνουν ότι η Xiaomi πειραματίζεται με το notch με το Mi 7 καθώς το Mi MIX 2S ήρθε χωρίς notch.

Xiaomi Mi 7 real-life εικόνες, Xiaomi Mi 7: Νέα real-life εικόνα επιβεβαιώνει το notch

Στην πίσω πλευρά διακρίνεται η διπλή κάμερα στην πάνω γωνία αριστερά σε κάθετη διάταξη. Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν διακρίνεται αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος ούτε στην πλάτη, ούτε στην πρόσοψη. Ουκ ολίγες πληροφορίες αναφέρουν ότι το Xiaomi Mi 7 θα έρχεται με in-display αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος κάτι που ενισχύεται κι από τις νέες φωτογραφίες.

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Xiaomi Mi 7 θα έρχεται με το Snapdragon 845 και RAM στα 6 ή 8GB. Η οθόνη του αναμένεται να είναι fullHD+ μικρότερη από 6 ίντσες. Η μπαταρία του αναμένεται με χωρητικότητα 3.000mAh και θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση.

Το Xiaomi Mi 7 αναμενόταν να ανακοινωθεί τον Απρίλιο, αλλά με δεδομένο ότι το Mi MIX 2S ανακοινώθηκε πρόσφατα, ίσως καθυστερήσει λίγο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jim C.

Μου φαίνεται σαν το Huawei P20

wave

στενόμακρο notch …. ένα ακόμα iphone x!

alekos

Λίγη προσωπικότητα στις εταιρίες,εκτός της apple και της samsung δεν θα έβλαπτε.
Μπίτι κινέζικη νοοτροπία,με την κακή έννοια.

giorgosgek

@alekos ισχυει

Petros

Ελεεεεοος όλες οι συσκευές ειναι ΙΔΙΕΕΕΣΣΣ

micr0g

Ολα ιδια μοιαζουν,εκει που ολα φορουσαν το σασι του iphone τωρα φορανε και το Notch αλλα δυστυχως χωρις λογο.
Κριμα και ντροπη για ολες της εταιριες εκτος της samsung.

Στερ

Είναι όλα ίδια γιατί όλα πια είναι μια οθόνη στο 90%.
Το κακο σε αυτό το κινητό είναι για την ώρα η μπαταρία.. έπρεπε να είναι 4000 και θα τα πήγαινε περίφημα. Αυτό ήταν το σημείο κατατεθέν της αγαπημένης Xiaomi. Βλέπω στα τελευταία μοντέλα μια πτώση στα mAh .
Μακάρι να διαψευστω.

I am

Η μόδα είναι απλά.
Και στο μέλλον που θα είναι μόνο οθόνη τα κινητά θα είναι ολόιδια. Λογικό είναι όσο η οθόνη καλύπτει και περισσότερο να μοιάζουν και περισσότερο

Σταύρος Χρι

Πολύ όμορφο… Αν τα νούμερα στην μπαταρία είναι έτσι όντως τότε δεν θα πουλήσει σίγουρα καθώς ένα μεγάλο + στα xiaomi είναι η αυτονομία τους.. Καλά θα κάνει επίσης να το κατησει στις διαστάσεις του iPhone x και όχι του p20 Pro…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.