Xiaomi Mi 7: Δεν θα κάνει πρεμιέρα στο MWC 2018 τελικά;

Xiaomi MWC 2018 παρουσίαση, Xiaomi Mi 7: Δεν θα κάνει πρεμιέρα στο MWC 2018 τελικά;

Δεν θα παρουσιάσει τελικά το Xiaomi Mi 7 η κινέζικη εταιρεία στο MWC 2018, σύμφωνα με δημοσίευμα του Android Headlines.

Όλοι το είχαν σχεδόν σίγουρο ότι η Xiaomi στο φετινό MWC 2018 θα επεδείκνυε τη ναυαρχίδα της το Xiaomi Mi 7, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Android Headlines, το οποίο επικαλείται αξιωματούχο της εταιρείας, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Για την ακρίβεια, ο αξιωματούχος τον οποίο επικαλείται το δημοσίευμα, ανέφερε ότι η εταιρεία δεν σχεδιάζει να κάνει κάποια σπουδαία ανακοίνωση στο MWC 2018, οπότε το Xiaomi Mi 7 αποκλείεται καθώς κι άλλες ναυαρχίδες όπως το Xiaomi Mi Max 3.

Αν κάτι τέτοιο όντως ισχύσει, η Xiaomi θα προστεθεί στην ίδια λίστα με τις HTC και LG, οι οποίες λέγεται ότι δεν θα επιδείξουν τα HTC U12 και LG G7 στη Βαρκελώνη. Έτσι, πιθανότατα θα δούμε τις παραπάνω συσκευές σε ξεχωριστές εκδηλώσεις τον Μάρτιο ή Απρίλιο.

Φαίνεται ότι οι εταιρείες προσπαθούν να αποφύγουν να επισκιαστούν από τη Samsung, η οποία θα επιδείξει τα Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9 Plus στις 25 Φεβρουαρίου. Από την άλλη, η Sony επίσης έχει παρουσίαση την ίδια μέρα, ενώ και η Nokia έχει σηκώσει τον πήχη λέγοντας ότι θα επιδείξει κάτι απίθανο στο MWC 2018.

Απομένει να δούμε τι θα επιδείξει η Xiaomi με την επιστροφή της στο MWC.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
I am

Αυτό που το άρθρο τελειώνει με το απίθανο της Nokia με έκανε να πιστεύω πως αυτή η έκθεση θα είναι για γέλια. Nokia το 0, η σονυ που κοροϊδεύει και το σ8 2018

Λαζος Κυριακος Ιωακερης

Λογικο ! Αν λαβεις υποψη την πτωτικη ταση της εταιριας τον τελευταιο καιρο. Κριμα και φανηκε καποια στιγμη να το προσπαθει. Τουλαχιστον ενα δυο μοντελα ηταν πολυ καλα

Axel

Καμια απώλεια. 100 τηλεφωνα με android κάθε χρονο βγαίνουν εξαλλου. Ούτε γάτα ουτε ζημιά

Jim.C

@Λαζος Κυριακος Ιωακερης ???? 🙄

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi Fan Festival 2024: Προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα Xiaomi

Από την 1η Απριλίου έως και τις 14 Απριλίου, όλοι οι επισκέπτες, τόσο στα Xiaomi Store όσο και στο mistore-greece.com θα βρουν σειρά από προσφορές σε όλη τη γκάμα προϊόντων που διαθέτει.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.