Το Xiaomi Mi 7 θα έρχεται τελικά με notch;

Xiaomi Mi 7 notch, Το Xiaomi Mi 7 θα έρχεται τελικά με notch;

Με notch θα έρχεται το Xiaomi Mi 7, σύμφωνα με real-life εικόνες που ήρθαν στη δημοσιότητα και στις οποίες φαίνεται το μπροστινό πάνελ της επερχόμενης ναυαρχίδας της εταιρείας. Προηγούμενες φήμες ήθελαν το Xiaomi Mi Mix 2S που ανακοινώθηκε σήμερα με notch, αλλά κάτι τέτοιο δεν ίσχυσε.

Όμως, αν η φωτογραφία που διέρρευσε είναι αληθινή, φαίνεται ότι η Xiaomi αποφάσισε να πειραματιστεί με το notch στο Xiaomi Mi 7. Το notch αποτελεί μια δημοφιλή επιλογή φέτος και πολλοί κατασκευαστές το χρησιμοποιούν, από το iPhone X και ύστερα. Παρά το γεγονός ότι η Apple δικαιολόγησε την ύπαρξή του λόγω της 3D κάμερας, οι υπόλοιποι κατασκευαστές το χρησιμοποιούν για να «φιλοξενήσουν» τους παραδοσιακούς αισθητήρες της κάμερας, καταλήγοντας να έχουν διχάσει την τεχνολογική κοινότητα.

Στην φωτογραφία βλέπουμε το πάνελ του Mi 7 στα αριστερά, ενώ στα δεξιά βλέπουμε αυτό του Vivo X21 UD, του οποίου η οθόνη καταλαμβάνει το 85,2%. Ωστόσο, το Mi 7 φαίνεται να καταλαμβάνει ακόμη μεγαλύτερο χώρο με το κάτω bezel να είναι ακόμη πιο λεπτό.

Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά του, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φορά το Snapdragon 845. Το Xiaomi Mi 7 αναμενόταν να λανσαριστεί τον Απρίλιο, δεδομένου ότι ο προκάτοχός του, το Xiaomi Mi 6 επίσης είχε ανακοινωθεί τον Απρίλιο. Όμως με δεδομένο ότι το Xiaomi Mi Mix 2S ανακοινώθηκε σήμερα, ίσως το Mi 7 ανακοινωθεί λίγο αργότερα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kos

Ήθελα νά’ξερα, το Mix 2s άλλη εταιρεία το βγάζει; Ελπίζω να μην είναι αυτό το τελικό σχέδιο. Ίσως ένα μικρό notch θα μπορούσε να φιλοξενηθεί πάνω δεξιά.

edΗΣ

Τελικά η μόδα με το notch θα παρασύρει και την xiaomi(όπως και την huawei και την oneplus που όπως όλα δείχνουν το o+6 θα είναι έτσι). Ελπίζω να μείνει κάποιος Κινέζος που δεν θα ακολουθήσει για να έχουμε επιλογές και εμείς που δεν το θέλουμε.Με βλέπω να μένω πολύ καιρό με mi6

Βασίλης

Εάν η οθόνη είναι στις 5.65 με αυτό το πάνελ μιλάμε για κινητό με διαστάσεις κοντά στα 140mm ιδανική πρόταση για compact κινητό και σίγουρα η επόμενη αγορά μου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.