Xiaomi Mi 8: Έχουν πουληθεί έξι εκατομμύρια συσκευές σε τέσσερις μήνες

Xiaomi Mi 8 πουληθεί έξι εκατομμύρια συσκευές τέσσερις μήνες, Xiaomi Mi 8: Έχουν πουληθεί έξι εκατομμύρια συσκευές σε τέσσερις μήνες

Η Xiaomi σημειώνει μονίμως ανοδική πορεία στην αγορά των κινητών τηλεφώνων. Ο Κινέζος κατασκευαστής έχει καταφέρει να κερδίσει τις προτιμήσεις εκατομμυρίων καταναλωτών ανά τον κόσμο, δικαιολογημένα, αφού προσφέρει εξαιρετικά smartphones σε ασυναγώνιστες τιμές.

Ο φετινός high-end εκπρόσωπος της εταιρείας είναι το Mi 8. Πρόκειται για τον αντικαταστάτη του περσινού Mi 6, με την Xiaomi να προσπερνάει την ονομασία “7”. Το smartphone βρίσκεται στην αγορά εδώ και περίπου τέσσερις μήνες, ενώ έχει κυκλοφορήσει σε διάφορες εκδόσεις όπως οι Mi 8 Pro, Mi 8 Lite και Mi 8 SE. Η νεότερη Mi οικογένεια συσκευών φαίνεται πως προσέλκυσε πολλούς καταναλωτές. Σύμφωνα με ανάρτηση του στο Κινέζικο Weibo, ο CEO της Xiaomi, Lei Jun, δήλωσε πως η εταιρεία πούλησε έξι εκατομμύρια Mi 8 συσκευές μέσα σε τέσσερις μήνες. Πρόκειται για ένα ορόσημο στην ιστορία της Xiaomi, καθώς τα προϊόντα της εξαπλώνονται σε όλη την υφήλιο.

Xiaomi Mi 8 πουληθεί έξι εκατομμύρια συσκευές τέσσερις μήνες, Xiaomi Mi 8: Έχουν πουληθεί έξι εκατομμύρια συσκευές σε τέσσερις μήνες

Μάλιστα, εφόσον απομένουν μερικοί μήνες μέχρι την ανακοίνωση του νέου εκπροσώπου, Mi 9, τα τωρινά Mi 8 μοντέλα μπορεί να κεντρίσουν το ενδιαφέρον ακόμα περισσότερων υποψήφιων αγοραστών. Για να γιορτάσει την πορεία των κινητών στην αγορά, ο Lei Jun σημείωσε πως η κανονική Mi 8 έκδοση στην Κίνα θα υποστεί μια μικρή έκπτωση της τάξης των 25 ευρώ. Ενδεχομένως σύντομα να πέσει ακόμα περισσότερο η τιμή του Mi 8. Πρόκειται για ένα value-for-money μοντέλο που ενσωματώνει χαρακτηριστικά ναυαρχίδας, σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή για τα δεδομένα.

Οι έξι εκατομμύρια πωλήσεις των Mi 8 συσκευών είναι ένας αριθμός που κοντράρει τους υπόλοιπους κορυφαίους κατασκευαστές. Η Xiaomi δείχνει τις δυνάμεις της, οι οποίες αναμένεται να ισχυροποιηθούν με την πάροδο του χρόνου. Όσο διατηρεί την πολιτική της, είναι σίγουρο πως θα έχει μόνο επιτυχίες. Το μέλλον θα δείξει την τελική θέση της εταιρείας στην σχετική λίστα με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Μαζί σου xiaomi … αλλά φτάνει με τα τοοοοοσα διαφορετικά μοντέλα … χάσαμε τη μπάλα …

ΚώσταςD.

Ο “μαγικός” αριθμός των Κινέζων είναι το 888 , των Κορεατών το 777. Μάλλον γι αυτό το αφήνουν το 7. Αν είμαστε σε άλλο άλλο μπλογκ θα σας έκανα “τρελή” ανάλυση!!! 😁

grekpek

Αυτη ειναι εταιρια οχι καποιες αλλες πχ apple samsung huaweii που σε κοροιδευουν μεσα στην μουρη σου και τις χρυσοπληρωνεις για να τα παρεις με λιγοτεα απο τα μισα χρηματα περνεις ενα απο τα καλυτερα smartphone της αγορας που δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο τα αλλα xiaomi mi 8

George

‘Εχω το Xiaomi redmi note 5 και έχω μείνει απίστευτα ικανοποιημένος στα πάντα (ταχύτητα, μπαταρία, φωτεινότητα οθόνης, κάμερες, βίντεο, ενημερώσεις λογισμικού κτλ). Με 200 μόλις ευρώ ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Φαντάζομαι πόσο καλύτερο ακόμα θα είναι το Xiaomi mi8, το οποίο μάλιστα διαθέτει και μια από τις καλύτερες κάμερες που υπάρχουν αυτή την στιγμή σε κινητό τηλέφωνο, σύμφωνα με τον ανεξάρτητο οργανισμό dxomark.

Γεωργιάδης Ιωάννης

Απίστευτη εταιρεία, μόνο αυτή τη στιγμή έχω 4 μοντέλα στην κατοχή μου( mi5 αγαπημένο, mi mix2s, mi note 3, redmi 3s) και έχουν περάσει σχεδόν όλα από τα χέρια μου. Όλοι φίλοι και γνωστοί μόλις τα έβλεπαν έτρεχαν να αγοράσουν , (4+ χρόνια) χρήστης xiaomi. Ούτε ένας δεν έχει παράπονα ειδικά με τα χρήματα που πλήρωσε για να το αποκτήσει. Μόνο εγώ έχω ένα παράπονο το ότι δεν έχει global beta rom το mi note 3. Το πιο κουφό που συμβαίνει είναι ότι η xiaomi μας έχει κακομαθει με τις αναβαθμίσεις και μέσα στο επίσημο forum βλέπεις παράπονα από κάποιους απίστευτους τύπους που ζητάνε αναβάθμιση android P σε 5ετιας μοντέλα…
Ένα μεγάλο μπράβο σ’ αυτή την εταιρεία που αν μη τι άλλο σέβεται τα χρήματα ( έστω και λίγα) που ξοδέψαμε για τις συσκευές της…

forneverarrow

Υπάρχει ένας βασικός λόγος για τον οποίο δεν θα πάω ποτέ σε κινεζικό κινητό. Η ίδια η φύση του android. Το δήθεν απεριόριστο customization μόνο αλήθεια δεν είναι και έτσι πρέπει να προσέξεις καλά τι θα επιλέξεις. Όσοι launchers και να υπάρχουν στο play store, όλοι τρέχουν ως εφαρμογή, δηλαδή απο κάτω τους θα έχεις πάντα το skin του κατασκευαστή. Στην περίπτωση των Κινέζων τα skins είναι τόσο aggressive που πραγματικά δεν τα ξεφορτώνεσαι ποτέ (δεν μιλάω για root)! Θυμάμαι ποσό σπαστικό ήταν όταν είχα το LG G5 και δεν μπορούσα να χαρώ το Nova launcher όπως έπρεπε! Πάντα υπήρχε το LG UX κάπου και χαλούσε την αίσθηση… Τουλάχιστον το iOS είναι το ιδιο και δεν αλλάζει πουθενά… Τίμιες κουβέντες!

George

@foreneverarrow: Ως χρόνια ολόκληρα χρήστης κινητών android, θα διαφωνήσω κάθετα με αυτά που λες. Η ελευθερία ακριβώς που σου προσφέρει το android, είναι αυτό που το καθιστά καλύτερο και πιο εύχρηστο σε σχέση με το ios. Μερικά παραδείγματα: Δεν μου άρεσε ο launcher στο Xiaomi redmi note 5 που έχω, καθόσον είχε όλα τα εικονίδια μαζεμένα σε στυλ ios. Κατέβασα αμέσως τον Nova launcher, τον παραμετροποίησα όπως ήθελα και το αποτέλεσμα είναι τέλειο. Με το ios δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο. ‘Αλλο παράδειγμα: ‘Ενα σοβαρό θέμα που έχουν οι περισσότεροι χρήστες smartphones είναι τα λίγα mb που έχουν στο πρόγραμμά τους, και τα οποία καταναλώνονται εν ριπή οφθαλμού. Το ίδιο θέμα είχα και εγώ, μέχρι που ανακάλυψα τον opera mini browser. Ο συγκεκριμένος browser χρησιμοποιεί τεχνολογία συμπίεσης δεδομένων, και έτσι σε συνδιασμό και με τις κατάλληλες ρυθμίσεις που του έχω κάνει, περιηγούμαι στο διαδίκτυο έχοντας εξοικονόμηση δεδομένων που φτάνει περίπου στο 90%!! Στο ios όμως δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, καθόσον δεν μπορείς να χρησιμοποιείς άλλον browser εκτός από τον προεγκατεστημένο safari. Και δεκάδες άλλοι περιορισμοί του ios, που πραγματικά θα μπορούσα να γράψω ολόκληρο βιβλίο! Η αλήθεια βέβαια είναι ότι για τον μέσο χρήστη smartphone που το… Συνέχεια »

Nikopoup

Κριμα η εταιρία που έδειξε τον δρόμο στα bezeless έβγαλε ένα κακό κλώνο του iPhone. Ο μόνος λόγος που δεν το πήρα.
@forneverarrow μάλλον δεν έχεις ιδέα πως να το ρυθμίσεις. Δεν είναι για όλους το Android. Πάει να μας βγάλει αρνητικό την ΕΠΙΛΟΓΗ της παραμετροποίησης. Θα τρελαθούμε

dialteo

@George
”Στο ios όμως δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, καθόσον δεν μπορείς να χρησιμοποιείς άλλον browser εκτός από τον προεγκατεστημένο safari”

Λάθος

George

Εάν κάνω λάθος στο συγκεκριμένο, sorry. Πάντως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο “ψαγμένος” χρήστης έχει απεριόριστες περισσότερες δυνατότητες έχοντας στα χέρια του software android σε σύγκριση με το software ios.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.