Xiaomi Mi 8: Νέα διαρροή χαρακτηριστικών και hands-on video με ημιδιάφανη πλάτη

Σε ακριβώς μία εβδομάδα θα ξέρουμε τα πάντα για το Xiaomi Mi 8. Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν, το επόμενο κύμα διαρροών αποκαλύπτει επιμέρους χαρακτηριστικά, όπως η οθόνη 6.2 ιντσών και η ημιδιάφανη πλάτη, την οποία μπορούμε να θαυμάσουμε σε hands-on video.

Από το hands-on video που διέρρευσε στο διαδίκτυο παρατηρούμε ότι το Mi 8 φέρει ημιδιάφανη πλάτη (κάτι αντίστοιχο της διάφανης μπλε έκδοσης του HTC U12+), που αποκαλύπτει τα ηλεκτρονικά συστήματα από το εσωτερικό του. Προφανώς πρόκειται για νέα μόδα στον τομέα της εμφάνισης.

Μία ακόμη φωτογραφία που διέρρευσε εμφανίζει λίστα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της επερχόμενης ναυαρχίδας, η οποία θα παρουσιαστεί με 6,2 ιντσών Full HD IPS οθόνη (1080×2280) με αναλογία 19:9, λειτουργικό Android 8.1 Oreo, Snapdragon 845 SoC, 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Ακούγεται ωστόσο ότι θα κυκλοφορήσει και έκδοση με 8GB RAM.

Xiaomi Mi 8, Xiaomi Mi 8: Νέα διαρροή χαρακτηριστικών και hands-on video με ημιδιάφανη πλάτη

Όσον αφορά στις κάμερες το επετειακό smartphone της Xiaomi θα είναι εξοπλισμένο με 20MP (f/1.7) και 16MP f/2.0 στο πίσω μέρος και μονή κάμερα μπροστά 16MP f/2.0. H ανεπίσημη λίστα με τις προδιαγραφές αποκαλύπτει επίσης μπαταρία χωρητικότητας 3300 mAh, βάρος 172 γραμμαρίων και ακόμη, συσκευή πάχους 7.8 χιλιοστών.

Όσο πλησιάζουν οι ημέρες προς την επίσημη αποκάλυψη όλο και περισσότερα στοιχεία θα επιβεβαιώνονται ή αντίστοιχα θα διαψεύδονται. Να υπενθυμίσουμε ότι οι φήμες θέλουν το Xiaomi Mi 8 να αποτελεί το πρώτο μοντέλο της εταιρείας με under diplay fingerprint scanner κάτι που δεν αναγράφεται στη λίστα.

Τέλος, η Qualcomm μόλις επιβεβαίωσε ότι η νέα συσκευή θα υποστηρίζει το πρότυπο Quick Charge 4.0+ που θα επιτρέπει την ταχύτατη φόρτιση της μπαταρίας της.

Xiaomi Mi 8, Xiaomi Mi 8: Νέα διαρροή χαρακτηριστικών και hands-on video με ημιδιάφανη πλάτη

Xiaomi Mi 8, Xiaomi Mi 8: Νέα διαρροή χαρακτηριστικών και hands-on video με ημιδιάφανη πλάτη

Πηγή 1, Πηγή 2, Πηγή 3

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MixalisDoukis

Το πιο γαμάτο κινητό του 2018 μέχρι τώρα. Ειδικά άμα ισχύουν οι τιμές που γίνανε leak.
Αναμένουμε Note 9
iPhones
και Pixel 3

And.k

τελεια ευκαιρια για αγορα του Mi Mix 2s ….

Δημητρης

οπ μια παντοφλα!!

vladimiros

Μα ολοιδιο το Χ απο πισω??? αν ειναι δυνατον με αυτην την Xiaomi λες κ βλεπεις το iphone X,μετα μου θελει και 4η θεση αυτη η εταιριουλα..

george

@vladimiros ομως αυτη η εταιριουλα οπως την λες εχει αυξηση εσοδων 999% το πρωτο 4μηνο του 18 ενω η apple μειωση -3%. Οι αριθμοι μιλανε απο μονοι τους νομιζω!

Θανάσης

Δεν ξέρω τι λέτε για αυτήν την μικρή εταιρεία αλλά εγώ χτες για πρώτη φορά κάτοχος του Xiaomi Note 5 και μπορώ να πω ότι είναι ότι καλύτερο έχω αγοράσει έως τώρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.