Mi 8 Screen Fingerprint Edition με in-display αναγνώστη αποτυπωμάτων και Snapdragon 845;

Xiaomi Mi 8 Screen Fingerprint διέρρευσε φωτογραφίες, Mi 8 Screen Fingerprint Edition με in-display αναγνώστη αποτυπωμάτων και Snapdragon 845;

Η Xiaomi φαίνεται πως ετοιμάζει δύο νέες προσθήκες για τη σειρά Xiaomi Mi 8, με τη μια να είναι το Mi 8 Youth το οποίο θα παρουσιαστεί αύριο, ενώ η δεύτερη είναι το Mi 8 Screen Fingerprint Edition, το οποίο εμφανίστηκε σε real-life φωτογραφίες.

To smartphone της Xiaomi εμφανίστηκε μαζί με τη συσκευασία του αποκαλύπτοντας το Dark Red χρώμα του το οποίο αλλάζει σε πιο ελαφρύ κόκκινο ανάλογα με το φωτισμό που δέχεται. Επίσης, αυτό που είναι εμφανές στη συσκευασία του είναι πως διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 845, 8GB RAM, 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη όπως στο Mi 8 Explorer Edition.

Επίσης, όπως αποκαλύπτει και η συσκευασία το Red Mi 8 Screen Fingerprint θα έχει την πιο πρόσφατη έκδοση GPS που υποστηρίζει L1 και L5 μπάντες ενώ από τη στιγμή που θα έχει αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη, αυτή αναμένεται να είναι τεχνολογίας OLED.

Xiaomi Mi 8 Screen Fingerprint διέρρευσε φωτογραφίες, Mi 8 Screen Fingerprint Edition με in-display αναγνώστη αποτυπωμάτων και Snapdragon 845;

Xiaomi Mi 8 Screen Fingerprint διέρρευσε φωτογραφίες, Mi 8 Screen Fingerprint Edition με in-display αναγνώστη αποτυπωμάτων και Snapdragon 845;

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
P@NOS

Ναι οκ ρε Xiaomi αλλά η διαφορά από την explorer edition ποια είναι???

Jim C.

Το γυαλί πίσω δεν είναι διαφανο

johny

αν και το χρωμμα της πλατης δεν μου αρεσει καθολου ετσι οπως το βλεπω,σε χαρακτηριστικα θα ειναι τουμπανο και σε τιμη επισης αρκετα φτινο με ολες εκει εξω τις ναυαρχιδες.το explorer edition ειχε την καλυτερη εμφανηση.δεν ξερουμε αν ερθει Ελλαδα,γιατι το explorer δεν θα ερθει,εκτος αν το φερει καποιο καταστημα στο σκρουτζ.παντως η εμφανης διαφορα με το explorer edition ειναι μονο στο εξωτερικο μερος.δεν ξερω τωρα για την οθονη.

Dim

Notch: Μία “κολλητική” καινοτομία του iPhone X
πλεον σχεδόν σε ολες τις ναυαρχίδες που βαίνουν και δεν αναφέρομαι μόνο στην Xiaomi αλλά κ σε άλλες κατασκευάστριες εταιρίες… Μετα λέμε ποιος αντιγράφει ποιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.