Xiaomi Mi 8X με SD710 και under-display fingerprint scanner σε live φωτογραφίες;

Mi 8X, Xiaomi Mi 8X με SD710 και under-display fingerprint scanner σε live φωτογραφίες;

Η Xiaomi ανακοινώσε την επετειακή σειρά Mi 8 τον περασμένο Μάιο με τρεις διαφορετικές εκδόσεις, την κανονική έκδοση Mi 8, την ακριβότερη Mi 8 Explorer Edition και την πιο οικονομική Mi 8 SE. Σύμφωνα με φωτογραφίες που διαρρέουν στο διαδίκτυο φημολογείται ότι μία τέταρτη έκδοση της σειράς βρίσκεται στα σκαριά.

Το Mi 8 παρουσιάστηκε με τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος την πλάτη της συσκευής, το Mi 8 Explorer Edition, το οποίο λανσαρίστηκε πρόσφατα στην αγορά της Κίνας, με under-display fingerprint scanner και διάφανη πλάτη, ενώ το Mi 8 SE με αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος και το μεσαίου τύπου system on a chip της Qualcomm, Snapdragon 710.

To Mi 8X, σύμφωνα με τον leakster που διέρρευσε τις live φωτογραφίες της συσκευής στο Weibo, θα αποτελεί μία μίξη των τριών με εμφάνιση α λα Mi 8 με στρογγυλεμένες γωνίες και γυάλινο πίσω panel, επεξεργαστή Snapdragon 710 και under-display αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος. Το υποτιθέμενο Mi 8X διέρρευσε σε hands-on φωτογραφία σε δύο μάλιστα χρώματα, μπλε και άσπρο.

Επίσης, μία ακόμη live φωτογραφία που διέρρευσε στο ίδιο δίκτυο απεικονίζει τον CEO της Xiaomi, Lei Jun μέσα σε αεροπλάνο να κρατά άγνωστη συσκευή στα χέρια του, που θα μπορούσε να είναι η νέα παραλλαγή του Mi 8. Θα μπορούσε βέβαια να είναι μία άλλη συσκευή Xiaomi ή το Mi 8 που του έχει αφαιρεθεί επιμελώς ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος με το κατάλληλο λογισμικό.

Ωστόσο, εφόσον η σειρά Xiaomi Mi 8 συνεχίζει να πηγαίνει τόσο καλά δεν είναι απίθανο να δούμε την εταιρεία να την εμπλουτίζει και με παραπάνω από μία εκδόσεις στο μέλλον.

Mi 8X, Xiaomi Mi 8X με SD710 και under-display fingerprint scanner σε live φωτογραφίες;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mech.al.

Και το mi a3 παίρνει σάρκα και οστά σιγά σιγά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.