Xiaomi Mi 9 με Snapdragon 855, 6GB RAM, κάμερα 48MP και in-display αναγνώστη αποτυπωμάτων;

Xiaomi Mi 9 Snapdragon 855 6GB RAM 48MP in-display αποτυπωμάτων, Xiaomi Mi 9 με Snapdragon 855, 6GB RAM, κάμερα 48MP και in-display αναγνώστη αποτυπωμάτων;

Μπορεί το Xiaomi Mi 8 να βρίσκεται μόλις έξι μήνες στην αγορά, αλλά φαίνεται πως διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Mi 9, με τη Xiaomi να το εφοδιάζει με hardware ικανό να ανταγωνιστεί τις ναυαρχίδες που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2019.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρρευσαν, το Xiaomi Mi 9 θα είναι εξοπλισμένο με AMOLED οθόνη 6.4 ιντσών με ανάλυση Full HD+ και αναλογία οθόνης 19:9, η οποία θα διαθέτει waterdrop notch. Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ο Snapdragon 855 μαζί με το X24 LTE modem της Qualcomm, με τη μνήμη RAM να ξεκινάει από τα 6GB και τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο να βρίσκεται στα 128GB.

Στο πίσω μέρος θα υπάρχει τριπλή κάμερα στην οποία ο κύριος αισθητήρας θα είναι ο Sony IMX586 στα 48MP, μαζί με έναν στα 12MP και μια 3D Time-Of-Flight κάμερα, ενώ η selfie άμερα θα είναι ο αισθητήρας Sony ΙΜΧ 576 στα 24MP. Ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων θα είναι ενσωματωμένος στην οθόνη, το λειτουργικό σύστημα που θα τρέχει το Xiaomi Mi 9 θα είναι το Android 9 Pie με το skin MIUI 10 της Xiaomi.

Τέλος, το Xiaomi Mi 9 φαίνεται να διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα 3500mAh με γρήγορη φόρτιση 32W αλλά χωρίς δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, ενώ αναμένεται να γίνει διαθέσιμο το Μάρτιο με τιμή 383 ευρώ στην Κίνα, και δεν αποκλείεται να έχουμε τη σχετική ανακοίνωση στα πλαίσια της έκθεσης MWC 2019 στη Βαρκελώνη.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Sony IMX586, από ότι βλέπω οι εταιρείες τον προτιμούν. Να δούμε πόσο καλός θα είναι…!

jo

παππάς….

Μιχάλης

Κ σταγονιτσα μπροστά στην οθόνη τέλεια!!!

Κινητομανής

Πού πα μωρέ με 3500mAh; Τσιγκουνιές στη μπαταρία στις ναυαρχίδες δείχνει η Xiaomi. Καθόλου καλό αυτό.

mak

Στα όνειρα σας θα είναι στα 383……

Judge

η μπαταρια πεφτει ανησυχητικα στα νεα μοντελα της xiaomi , αν εβαζε πχ 4200mah με τα παραπανω χαρακτηριστικα θα πουλαγε στα 400ευρω σαν ζεστο καρβελι ψωμι.
και αν το βλεπαμε σε lite εκδοση χωρις amoled οθονη στα 300ευρω , θα γινοταν πανικος.
Απορω γιατι δισταζουν να βαζουν μεγαλες μπαταριες, αφου αυτο ζηταει ο κοσμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.