Xiaomi Mi A2 με Snapdragon 660, 4GB/6GB RAM και 32GB/64GB/128GB χώρου αποθήκευσης στις 25 Ιουλίου;

xiaomi mi a2 έκδοση 4gb 6gb ram εσωτερικός χώρος αποθήκευσης, Xiaomi Mi A2 με Snapdragon 660, 4GB/6GB RAM και 32GB/64GB/128GB χώρου αποθήκευσης στις 25 Ιουλίου;

Το Xiaomi Mi A2 με stock Android ετοιμάζεται να εμφανιστεί στην Ευρωπαϊκή αγορά μιας και έγιναν γνωστές οι εκδόσεις σύμφωνα με τη μνήμη RAM και τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης για την αγορά της Ισπανίας.

Το επόμενο βήμα στο stock Android φαίνεται πως είναι έτοιμο για τη Xiaomi με τα χρώματα και τους συνδυασμούς της μνήμης RAM και του αποθηκευτικού χώρου να γίνονται γνωστά για την αγορά της Ισπανίας. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε μαυρο, μπλε και χρυσό χρώμα και τέσσερις εκδόσεις αναφορικά με τη μνήμη. Η βασική και πιο οικονομική έκδοση θα είναι αυτή με τα 4GB RAM και τα 32GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, με την έκδοση των 4GB/64GB να ακουλουθεί.

Για όσους επιθυμούν τα 4GB RAM με 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου δε θα απογοητευθούν, ενώ για αυτούς που θέλουν τη μέγιστη χωρητικότητα και απόδοση, θα μπορούν να επιλέξουν την έκδοση με τα 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση καρτών microSD.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Mi A2 αναμένεται να “τρέχει” λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo χωρίς το MIUI skin της Xiaomi αλλά βασισμένο σε stock Android που θα εξασφαλίζει αναβαθμίσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα απευθείας από τη Google.

Η συσκευή διατηρεί την ίδια unibody κατασκευή από αλουμίνιο και οθόνη στις 5.99 ίντσες ανάλυσης Full HD+ 2160×1080 pixel με αναλογία οθόνης 18:9. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε τον οκταπύρηνο Snapdragon 660 SoC, με τέσσερις Cortex-A73 χρονισμένους στα 2.2GHz και τέσσερις Cortex-A53 χρονισμένους στα 1.8GHz, ενώ τον τομέα των γραφικών αναλαμβάνει η Adreno 512 GPU.

Τέλος, η μπαταρία του Mi A2 είναι χωρητικότητας 3010mAh, ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι τοποθετημένος στην πλάτη της συσκευής, ενώ στον τομέα των καμερών έχουμε διπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη με φακούς των 12MP και 20MP και selfie camera στα 20MP.

xiaomi mi a2 έκδοση 4gb 6gb ram εσωτερικός χώρος αποθήκευσης, Xiaomi Mi A2 με Snapdragon 660, 4GB/6GB RAM και 32GB/64GB/128GB χώρου αποθήκευσης στις 25 Ιουλίου;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
_legri_

Εαν το ‘σύντομα’ είναι όπως την 8.1 που ήρθε πριν λίγες μέρες στο Α1… άσε καλύτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.